כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שיש yes יש את הפרומו של העונה החדשה של הבורגנים ואז מתחיל להתנגן שיר ממש יפה מישהו יודע מהו השיר ומיהו המבצע?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת? חיפשתי כמה זמן בגוגל ולא מצאתי. זה הפרסומת שכולם מזמינים 2 דיאט קוקה קולה והמלצר עושה כזה: 2 דיאט קוקה קולה, סי, סי (באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להזהירכם מפני חנות מחשבים בשם זד מחשבים. ולהלן הסיפור: לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב מחנות בשם זד מחשבים. לפני כחודש וחצי נהרס לי הרדיסק של סיגייט שעדיין באחריות. ניגשתי לחנות, שבינתים הספיקה לעבור דירה מרמת החייל לראשון לציון, וביקשתי להחליף את ההרדיסק. נאמר לי כי ההרדיסק נשלח לסיגייט בחו"ל ועליי להמתין עד 30 יום, אם הוא לא יחזור עד אז אוכל להגיע ולקבל חלופי. כעבור 30 יום שלא יצרו איתי קשר, הגעתי לחנות ולהפתעתי הראו לי "באותיות הקטנות" מה שנקרא, שבתקנון החברה כי הם מחוייבים לאספקת המוצר תוך 30 ימי עסקים!!! למה לא אמרתם בפעם הקודמת?! טוב, ידעתי שאכלתי אותה, אבל אין ברירה.. נאלצתי להמתין. יום לפני המועד יצרתי קשר עם החברה ושאלתי מה קורה. שוב נאמר לי שעליי להגיע למ…
-
- 23 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיפור שלי שעכשיו עוד בעיצומו. יש ברשותי לוח אם שהתקלקל, בזמן האחריות (הלוח בן 2+ שנים ואחריות היא 3 שנים) היות ואני עבדתי בתור טכנאי מחשבים (גם משתמש Novice היה מבחין בזה), זיהיתי את מקור התקלה (רכיב שרוף). פניתי לחנות ממנה רכשתי את הלוח, והם ביצעו בדיקות לאיתור התקלה (למרות שכבר אמרתי להם את מקורה), תחילה הם אמרו לי שכנראה התקלה מקורה בכרטיס המסך, אמרתי להם שלא נראה לי כי כך המצב (אבל יתכן שהוא ניזוק מהתקלה בלוח), אח"כ הם חזרו בהם והודיעו לי שהתקלה היא בספק כוח , קיבלתי זאת במחשבה שייתכן והספק כוח שרף את הרכיב בלוח אם, הוצעו לי מספר אלטרנטיבות להחלפת הספק, בסוף בחרתי בספק טוב יותר ושילמתי את ההפרש הכספי. עד כאן הכל "בסדר". התקשרו אלי וביקשו שאבוא לקחת את המחשב, היות ואחר…
-
- 57 תגובות
- 16k צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים שלחתי לאריהב- החנות היחידה בארץ עם מלאי נורמאלי של לדים ואביזרי אליקטרוניקה אחרים- שלושה מיילים, והם לא החזירו לי תשובה. גם לטלפון הם לא ענו לי (התקשרתי כמה פעמים, בשעות נורמאליות...). אני צריך להזמין מהם כמה דברים, אבל אני לא יודע אם שווה להזמין מהם אם הם עושים כאלה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-