עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה

2. אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…

3. גירסת הבטא של הדפדפן המצליח מביאה איתה מספר שיפורים חשובים - והחל מחודש פברואר הקרוב נראה אפילו פחות פרסומות מעיקות בתור ברירת מחדל לכתבה

4. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. כותרת

• 40 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by idan-cohen,

שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by eladbu,

אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by Alina,

שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by evman007,

אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by Kurt,

לכל מי שיש yes יש את הפרומו של העונה החדשה של הבורגנים ואז מתחיל להתנגן שיר ממש יפה מישהו יודע מהו השיר ומיהו המבצע?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. מנוגן שם ברקע שיר ישן משנות ה80 נראה לי. אשמח אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by Zap,

שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  16. בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת? חיפשתי כמה זמן בגוגל ולא מצאתי. זה הפרסומת שכולם מזמינים 2 דיאט קוקה קולה והמלצר עושה כזה: 2 דיאט קוקה קולה, סי, סי (באנגלית).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by evman007,

משודר בערוץ 10,תודה.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  19. מישהו יודע איך קוראים לשיר מהפרסומת? תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by imac,

הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.

21. Started by TeaTime,

מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by evman007,

במצעד הלועזי.איך קוראים לו ומי מבצע אותו?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by INON,

למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.