עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש ברשותי עשרות סטיקים של זיכרונות SDRAM. יש משהו פרקטי/לא פרקטי לעשות איתם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bebush,

http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-af69f8e3d6ee921004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 בואו נקווה שכן ובאותו נושא, סקורפינוס גם באים לארץ להופעה אחרונה http://en.livegigs.co.il/event/1532404

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Viki Jimenez,

היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gargar,

היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Morphine,

לפעמים אתם תוהים לעצמכם מה אתם עושים כאן, בעולם הזה? קורה לכם שאתם נסחפים לתוך מערבולת של פילוסופיה ומנסים לפצח את מהות החיים? אתם נמצאים בבעיית זהות אישית ויוצאים למסע של חיפוש עצמי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by x-dude,

הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557473,00.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by lir@n,

קבלו אותם עכשיו בלייב http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by huhxd,

שלום לכולם, קניתי לפני יומיים את הפלאפון SAMSUNG F480. אני לא מבין גדול בנושא של פלאפונים (לפחות לא בדור החדש) אז פניתי לכאן בשביל שאלה. איך אני יכול להוריד משחקים לפלאפון? (ללא תשלום) הרצתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי אני צריך להוריד איזה תוכנה לפלאפון דרכה אני אוכל להוריד את המשחקים לפלאפון? (זאת אומרת, לא להעביר את המשחקים כמו שירים ותמונות - התוכנה שמקבלים עם הפלאפון). אשמח להסבר קצר מה עושים ואיך. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by JCohen,

שלום לכולם. אני מחפש ספר שמדבר על מכניקת רכב: מגדשים, פילטרים וכו'...מישהו מכיר ספר כזה? מה השם? מאיפה אני יכול להשיג אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אוקי, ראיתי אותו כמה פעמים, בכל פעם לא סיימתי אותו. לא הבנתי מה בדיוק מדובר, טלפתיה משהו על טבעי? מה זה בדיוק? הרי בתחילת הסרט אומרים שהוא נפגע ושבר תברך, אחרי זה הוא יוצא ללא פגע מדברים..מה זה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lioryb,

בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Armageddon26,

אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SaBotAge,

שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר.. אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moses_23,

אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים