עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני עובד כמתכנת עצמאי די נודע בתחום שאני עוסק בו, לפני כחצי שנה ביצעתי לבחור עבודה וגביתי ממנו 200$, הסכמתי שישלם לי בתוך חודש דרך AlertPay (דומה ל-PAYPAL). (יש לציין כי אותו אדם ישראלי ומתגורר בארץ) כעבור חודשיים פניתי אליו שוב, והוא התחיל להמציא תירוצים דוגמת "אין לי עכשיו את הכסף" \ "ביזבזתי בדיוק את ה-200$ שהיו לי", טוב, אחרי חודש פניתי אליו שוב והפצרתי בו בכדי שישיג את ה-200$ הללו. הוא השיג אותם איכשהו (אחרי תירוץ שזה חשבון שלו ושל חבר שלו), הוא התחיל לפנות אליי בזלזול והתחלתי להרגיש שהוא מתחמק ממני ומשהו מסריח פה. כעבור שבוע הוא אמר לי שהחשבון שלו נחסם והוא לא יכול לשלוח לי את הכסף, ביקשתי ממנו תמונה המאשרת את זה שהחשבון נעול - בתמונה היה רשום שתאריך התשלום הא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dovik,

מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*

5. Started by imac,

ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=G0o8hFAQ1Z8&feature=player_embedded :lol:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Knopix,

היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Meir787,

אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amir85,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://youtube.com/watch?v=py8EiO6DQb0&search=car%20accident ועוד אחד פסיכי, אבל עם המון מזל:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

התעורר ויכוח לשוני קל ביני לבין אבי בקשר למילה "תורות". אבי טוען ש"תורות" = תורה ברבים. אני מסכים איתו אבל טוען ש"תורות"= רבים של תור(לדוגמא, משחק קופסא אשר כל שחקן משחק בתורו(כמו למשל מונופול) = משחק בתורות). אבי טוען ש"תורות" למשמעות שאני מתייחס אליה זה סלנג ואמורים להגיד משחק בתורים. יש פוסק אשר יגיע להכרעת דין ביניכם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, מאחר וWOW אזל מכל החנויות בארץ, אני מחפש אתר מחו"ל ששולח לארץ (עם המלצות), עדיף מבריטניה. עכשיוו, אני חדש בתחום הקניות מחו"ל, רציתי לשמוע מניסיון של אנשים (בנוגע לאבטחה) על הקניות, לי אישית יש מאסטר קארד והייתי רוצה לדעת אם השירות של ישראכרד של הSECUIREV באמת הכרחי... תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shuy,

http://www.admhosting.net/smash/smash_my_ipod_broadband.wmv (35MB( האנשים האלה נורמאליים??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

משחק נחמד - http://wimp.com/reaction/ המטרה, לירות בכבשה ברגע שהיא מתחילה לזוז. אם תירו לפני שהיא התחילה לזוז, תקבלו קנס של 3 שניות. השיא שלי: (אחרי אימון של חצי דקה בערך...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by x-dude,

הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TaZeR,

http://youtube.com/watch?v=cV5spMHnDv4 החלק הכי מוזר: תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Spiritus,

http://cellmatrix.nimitech.com שווה??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by imac,

הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.