כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחמד, לא יותר. אבל אני יודע שיש פה חובבים של ה Weeeee, אולי חלקם כבר ראו את הסרטון. אבל בכל זאת.. ;D http://www.albinoblacksheep.com/flash/weeee.php
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אני מתכונן לבגרות ואני קולט שאני לא יודע מה זה פסוקית נשוא!!! איך אפשר לזהות אותה? ועם אומרים לשחבר משפט שיהיה עם פסוקית נשוא איך עושים את זה!?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו טוב... מכירים את השיר על התיש עם הזקן ? אז התיש זאת בכלל המצאה חילונית! במקור זה בכלל שיר על רבי עם 4 תלמידים, שהוא מכה אותם במקל, בסרגל, מה שבא ליד.... http://tinyurl.com/yxy2ws :smile1:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ggqDt_51Yik paradise lost כבוד :biggthumpup:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/366481/most_amazing_magic_trick_turn_1_into_100/
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. לפני כשבועיים הזמנתי מארה"ב נגן mp3 של קריאייטיב (zen v plus) במחיר מציאה של 100 דולר (עוד 5 וחצי משלוח). הזמנתי אותו אל חבר שלי שמתגורר בשיקאגו ונמצא כרגע בארץ לתקופה קצרה. עקב מחדל בלתי מוסבר של החברה, המשלוח התעכב וחברי נאלץ להגיע לארץ בלי הנגן. מכיוון שהמחיר היה חד פעמי (כיום ניתן למצוא את אותו הדגם בערך ב-30 דולר יותר), החלטתי לא לבטל את ההזמנה ולנסות לשלוח את הנגן בחבילה בדואר. רציתי לדעת כמה , אם בכלל, יגבה ממני במכס. אני מאמין שהקופסא של הנגן לא שוקלת יותר מקילו שתיים (עם כל חוברות ההפעלה והכבלים), ושהקופסא היא ממוצעת. כמה לדעתכם יגבו ממני עבור המכס?!.....האם זה בכלל כדאי? תודה רבה, דוד.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את המקלדת עם כיתוב רוסי הכי זול באזור רמת גן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית . האם מישהו יכול לעזור לי ? ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, הסתבכתי. יש לי בערך 400-500 מיילים שאני צריך להדפיס. הבנתי שיש איזשהי אפשרות לסמן את כולם ובפעולה אחת לשגר את הכל למדפסת. האם ידוע לכם על איזשהי דרך שתוכל להקל על התהליך ולמנוע ממני להיכנס למייל-מייל וללחוץ על פעולת ההדפסה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-