עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מנסה להכנס ולא מצליחה, זה מה שאני מקבלת: "חשבונך זמנית לא זמין עקב עבודות תחזוקה. הוא אמור להיות זמין שוב בעוד מספר שעות.אנו מתנצלים,על אי הנוחות הזמנית" ידידות שלי כן מצליחות להכנס, למישהו יש את המייל שלהם?? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by erjerjerj,

אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים. לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו! הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל): לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת. התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה) הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות. אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by elan22,

אני מחפש שעון מיוחד. צירפתי תמונות של איך הוא נראה. בעקרון זה שעון שסופר את הזמן על ידי כדורי מתכת כשכל דקה הוא לוקח כדור. היתה פעם חנות בתחנה המרכזית למעלה שהיה לה כזה שעון אבל שהלכתי לשם שבוע שעבר החנות כבר לא הייתה קיימת. מישהו ראה כזה שעון באיזה חנות בארץ? אני מחפש בנרות. אילן [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557473,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lioryb,

בכל המפרטים שאתם בונים באתרים כמו SKYPC או NOAPC ועוד כמה, שראיתי, מופיע סעיף של בדיקות מאמץ של 24 שעות. אילו בדיקות נהוג לבצע?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברים, בניתי אתר שסוקר ובודק אתרים אמינים שמהם אפשר לעשות כסף, העלתי לאתר גם סירטון וידיאו שמראה כמה כסף יש לי בחשבון: *כל כך צונזר..* אשמח לקבל תגובות ודיעות בעיקר למי שיש ניסיון בתחום

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. פרופיל 72 חיל שריון חיל התותחנים לוחם איסוף לוחם במערך הנ"מ לוחם חילוץ והצלה ספינות טילים - מיונים מה כדאי לבחור פה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zolder,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות בKSP הם זולים ורוב החברים שלי קנו משם והם מרוצים עכישו בכל הפורום לא מצאתי תגובה חיובית על החנויות שלהם וגם כל התגובות השלישליות הם לא מפורטות אלא רק "אל תקנה בKSP" אז אשמח לשמוע חוות דעת רצינית ומפורטת עליהם תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avipenina,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,ולפי מה שראיתי מבין כול האתרים האתר BIT TECH יש בו את כול הרכיבים שאני רוצה וגם הוא יוצא הכי זול מכולם בכללי. האם אתם ממליצים לי לקנות מהאתר הזה/חנות? האם הרכיבים שלהם הם לא refurbish? האם הם אמינים? האם יש לכם ניסיון עם האתר הזה מבחינת רכישה של ציוד מיחשוב? תודה רבה זה דיי דחוף כי אני על סף קנייה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DeaglinG,

שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by x-dude,

הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/

23. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ידוע כי אם בוחרים באקראי 3 אורחים בבית מלון מסוים באילת, ההסתברות שכל השלושה הם דוברי עברית היא 0.027 א. בוחרים באקראי אורח בבית המלון. מה ההסתברות שאינו דובר עברית? ב.בוחרים באקראי 7 אורחים בבית המלון. מה ההסתברות שלפחות אחד מהם דובר עברית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shishos,

אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים