עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moty_p,

למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Kurt,

קיבלתם? למתי? רוצים? מוכנים? שפכו. 10/1 כבוד

3. שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות אופנוע מוטוקרוס עם שטר מכר ורשיון ומחס והכל! אני גר חצי דקה מהשדה שטח שמותר לסוע בו באופנועים וכדומה.. השאלה שלי אם צריך לעשות על אופנוע כזה רשיון כמו אופנוע רגיל.. אם כן איפה ואם לא האם מותר לי לסוע בשטח ומשטרה לא תעצור אותי...יעשו מרדפים ובלאגנים בשטח..או שיעצרו אותי בבית שלי ויחרמו לי אותו מיכוון שנסעתי בו ואני לא נהג מוטוקרוס אני לא נוסע על הכביש כי זה אסור...רק בשטח..האם זה מותר?.. מה האופציות ואיפה אפשר לברר את כל השאלות האלה ממקור מוסמך? חוץ מהמשטרה המלשינים האלה

• 10 תגובות
    • 28.7k צפיות
  5. Started by The Terminator,

יד : "לא תעשוק שכיר עני אביון מאחיך או מגרך אשר בארצך בשעריך" טו: "ביומו תתן שכרו ולא תבוא עליו השמש כי עני הוא ואליו הוא נשא את נפשו ולא יקרא עליך אל ה' והיה בך חטא" זה לא הכי קשור אלינו אבל כל העושקים הם בעצם חוטאים.... מעכשיו כל פעם שמישהו יעשוק אותכם אז תבואו אליו ותראו לו את הפסוקים ;D

6. Started by udicol,

קניתי אותו בבר מצווה ב-1987 , ואהו איך שהתלהבתי ממנו , הוא היה בעל CGA מוגדל - 16 צבעים ברזולוציה של 640*200 . והמשחק הראשון שאני זוכר היה Digger . http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?c=183

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by nice-1,

www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by 770PF,

אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by kakikwaski,

שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by udicol,

העיפו אותי מהפורום של תפוז .(רשתות ואינטרנט) נכנסתי לשם להגיב לבחור שקנה Router בדיוק כמו שלי , מנהל הפורום הגיב :"ומה עשית בזה בן גוריון ? " ... ואני הגבתי , וזה מה שראיתי כשנכנסתי לשם :

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by x-dude,

בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Shadowman,

?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי , אני בקרוב מחזיר את הלפטופ לעבודה ואני מתלבט אם לקנות לפטופ או טאבלט מה שמפריע לי בטאבלט (ויכו ללהיות שאני טועה) זה 2 דברים א. בגלישה באינטרנט נראה לי לא נוח לגלוש במספר אתרים במקביל ב כל האתרים המותאמים המעצבנים האלה.. ואני לא חובב גדול של אפליקציות ישראליות כמו לדוגמא יד 2 / זאפ וכדומה .. ג. OFFICE והקלדות בלפטופ .. נראה לי לא נוח לכתוב מסמכים ארוכים בטאבלט מה אתם אומרים? מצד שלישי לא בא לי להוציא עכשיו 2500 שקל מינימום על לפטופ נורמלי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by icebreak,

http://video.google.com/videoplay?docid=-1867155040270429847 וגם סתם כל מני דברים פופלרים ב GOOGLE VIDEO: http://homepage.mac.com/pockyrevolution/Personal25.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. נראה מטופש ביותר, אבל טוב העיצוב מזכיר מאוד את "האלמנט החמישי"(...שגם שם היא שחיקה בתור משהו מהונדס שהוא "מושלם" ) ואת "אילנד", אני מת על סרטים כאלה, נקווה רק שהעלילה והבמאי נורמאלים. http://www.ugo.com/channels/filmtv/features/ultraviolet_trailer/playerWin.asp השאלה היא- איזה שיר יש ברקע לקראת הסוף של הטרילר? אני יודע שהוא מוכר אבל אני לא מצליח להיזכר בשם.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

כמו שכתוב בכותרת, תודה.

19. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by liiight,

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. הכוונה היא למתח הזה http://www.sale-market.co.il/image/users/197616/detail/big/3851560-7226.jpg רציתי לדעת למי שיש ניסיון איתו, האם משקוף של דלת באמת יכול להחזיק אותו כמו שצריך? הוא לא זז באמצע? הוא לא יכול להוות סכנה כלשהי? המשקוף לא יכול להישבר? הוא לא מוציא צבע? אני מודע למתח ששמים בין שני קירות, אבל בכוונה אני שואל על הדגם הנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html בטוח נתקלתם בזה מתישהו...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by JHONLEV,

תכתבו באיזו חפיסת קלפים אתם מעדיפים להשתמש כדי לשחק ולבצע קסמים בקלפים ! אני אישית אוהב את חבילת הרוחות GHOST DECK וגם JUMBO INDEX

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים