כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הספר האלקטרוני החדש : http://www.youtube.com/watch?v=KTuG5Wotok8&feature=player_embedded 1,399 ש"ח.. לדעתי קצת יקר...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אתר שהזמנתי ממנו משהו אבל הם גם רוצים תמונה של הכרטיס אשראי שאיתו ביצעתי את ההזמנה - את החלק האחורי והקדמי שלו (מעלים את התמונה דרך האתר שלהם) וגם אח"כ לשלוח להם את זה בפקס. הינה האתר: http://www.bhphotovideo.com/ יש לציין שכבר הבאתי להם את המספרים של הכרטיס אשראי והם לא "חוגגים עליו", אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח שלא ימצאו את התמונה איכשהו באתר שלהם. אז זה נראה לכם בטוח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הייתי בפגישה במכללת נס, והם הציעו לי כזה דבר: 17 וחצי לקורס MCSA עם השלמה לMCITP. עכשיו הקורס הקרוב שיפתח הוא קורס יום, ושם מכניסים גם CCNA, ובקורס ערב הCCNA לא יהיה כלול. אבל היא אאמרה לי שאם אני נרשם לקורס יום (הקרוב יותר - מתחיל סוף החודש) ומבקש להעבירו לקורס ערב - כשאני יסיים את הMCSA MCITP אני יתחיל קורס CCNA. הקטע שבCCNA מלמדים רק את החומר הנלמד למבחן והמחיר לא כלול במבחן וצריך לשלם עוד איזה 300 ש"ח בשביל המבחן. הCCNA הוא 160 שעות, זה אורך הקורס באמת? משהו כאן מסריח לי. אלכס טורובסקי תכתוב לנו את פנינך...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע על רדיו כמו רדיו ישראל ל toolbar עם שירים באנגלית בלבד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סקיי עורכים סקר וערפאת מוביל ע"פ שרון עיזרו לישראל לנצח! http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,1000781,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ אחד הסרטים הכי חזקים שראיתי..מומלצץ בחום כשאני ההיתי באנגליה ההיתי עד לאחד למקרים כאלה הסרט מספר על חוליגני הכדורגל באנגליה,וכול החרא הזה סרט חובה לחובבי הכדורגל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
גלשתי לי באתר של זיגזג כנתקלתי במוצרים הבאים : בטעות לחצתי על ctrl + a ו.... תראו בעצמכם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=864 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=865 כנסו ולחצו על Ctrl + a ותראו מה יופיע בטקסט
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לטייל ואולי גם להעביר לילה או שניים בצימר (אני מעדיף לא במלון) או משהו דומה באיזור שקט. אילו מקומות מעניינים קיימים בדרום או בצפון ששווה לתכנן ולטייל שם, רגלית או ברכב? וגם מקום אחד ללון בו בלילה או ביום אחרי הטיול (עם הזמנת מקום מראש)? לדוגמא אני זוכר לפני שנים שהייתי עם המשפחה במין בית קטן מעץ קרוב לכינרת, אבל לא זוכר איפה זה היה או לאיפה טיילנו משם. אני אוהב לצלם אז גם מקומות שאפשר לטייל ולצלם נופים או חיות וכו אם יש צורך תפנו אותי לאתר אחר בו אפשר לשאול? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-