כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תסכימו איתי שזה בעיתי להתחיל עם שכנה ,ואני משתדל לא לעשות זאת בדרך כלל . אולם הפעם חרגתי ממנהגי וביקשתי משכנתי שהיא מורה לאנגלית ומבוגרת ממני בכמה שנים טובות ,עזרה בתרגום טקסט לאנגלית . היא נענתה בחיוב והייתה סימפטית מאוד, ובתום הפגישה (לצורך התרגום בלבד לא היה שום דבר רומנטי במפגש עצמו) הצעתי לה לצאת ביחד . היא התחמקה באלגנטיות מהצעתי ונראה לי שהיא הייתה די מופתעת מכך . יתכן גם שעצם ההפתעה גרם לה להגיב בסירוב אוטומטי . בכל מקרה מאז עברו כמה שבועות שבהם מלבד Hay , bay , הדדי לא ארע דבר ,והאמת שהייתי מאוד עסוק בענייניי ,ובכלל אני לא הטיפוס שמתעלק ורודף אחרי בחורות . לפני מספר ימים ביקשתי ממנה שוב פעם עזרה בתרגום מאמר לאנגלית , וגם הפעם היא נענתה בחיוב. האמת , אין לי …
-
- 138 תגובות
- 33.7k צפיות
-
-
אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
תשמעו אני יגיד ככה רוב הנערים{אתם} עושים בדיוק מה שרוב הנערים עושים- לומדים,מכירים בנות,יוצאים,יושבים על המחשב בקיצור מנסים להנות מהחייים כמה שיותר. יוצאים למסיבות והכל אבל אני רוצה להבהיר נקודה שחשובה ביותר. דבר ראשון אני מסכים עם זה שצריך לצאת להנות כמה שיותר חיים רק פעם אחת ואין ספק שצריך להנות כל רגע. אבל!!! שמגיעים איתכם לנושא שירותכם הצבאי בעתיד התשובה שלכם לשאלות היא: "עזוב אותי אני ג'ובניק אני מה לי ולקרבי". תשמעו לא חסרים למדינה שלנו אויבים וזה לא טוב לחיות בבועה ולעזוב את הנושא הזה ככה אתם חייבים לנסות ולשנות את הדעות שלכם כי הן שגויות! אתם שוכחים שהמדינה שלנו בצרה ענקית כל העולם הערבי סביבנו,רוב העולם שונא אותנו. עשו לנו שואה!! ועוד יש כאלה נערים היום שצוחקים…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום. לפני יומיים עברתי ניתוח קטן ברגל. יש לי תפרים וכאבים בלתי פוסקים, בדרגה של בערך 4 - או 5 אם אני מזיז את הרגל בצורה לא טובה. בטופס השחרור נכתב ׳ניתן ליטול כדורים שנוהגים לבלוע כנגד כאבי ראש במידה ויהיו כאבים׳. ניסיתי נורופן, הוא לא מספיק חזק. הוא מעביר בערך 50% מהכאב והוא פג לפני שמותר לקחת עוד (1-2 כדורים כל 4-6 שעות - 2 כדורים פגים אחרי שעתיים). יש לי תור לרופא לעוד 40 דק׳, אבל בית המרקחת שליד הבית שלי סגור כי הרוקח יצא לחופשה. אני ממש לא מעוניין להיתקע בלי משככים בשישי-שבת. האם יש בית מרקחת כלשהו במרכז שפתוח בשעות נוספות?
-
- 47 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קנינו מוצר של חברת אוסם והוא היה פגום איך מתלוננים על זה שולחים להם מכתב ובוא מפרטים את הבעיה והם חוזרים אלינו או שצריך לשלוח את המוצר אליהם ורק אז הם מתיחסים ?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יאללה חברה אני עוד שעתיים בשדה תעוופה ניראה את כולכם עוד 5 ימים... תהנו בארץ! :D
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
השיר הוא שיר רוק שמשודר ברדיו (שם שמעתי אותו ) והולך ככה בערך כל הלילה נה נה נה נה כל הלילה במיטה לבדי , כל הלילה נה נה נה נה משהו כזה, אני יודע שזה לא נשמע הכי הכי אבל ......
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבו את הרמקולים, כנסו לפה: http://www.japracer.co.uk/fun/insane.htm תקראו את ההוראות.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ומניית טבע מתרסקת. קצת אירוני, לא ? אין לראות בזה ולו בדל המלצה או משהו בכיוון. סתם, ראיתי במרשתת.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי בחוקים שאסור לפתוח משהו על כזה דבר, אם אסור אשמח אם תגידו לי. אז ככה אני מחפש שרת לאחסן עליו את האתר שלי (אתר אישי לא הורדות או משהו פומבי מסחרי גדול) אני רוצה שהחברה המאחסנת לא תקרוס , כרגע הוא מאוחסן על שרת ישראלי שאני די מרוצה ממנו כשהוא עובד אבל הבעיה היא שהוא נופל די הרבה פעמים וזה מוריד אותי בדירוגים בכל מיני מקומות. לכן אני רוצה שתמליצו לי על שרת(כמובן בתשלום) שרוב הסיכויים שלא יקרוס ואם יקרוס יטפלו בו אנשים מיומנים ומבוגרים. אם אתם רוצים עוד קצת פרטים זה משהו בסגנון 300 מגה לאחסון ו-30 ג'יגה תעבורה. תודה רבה רבה לעוזרים , זה חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שבוע ומשהו את המכשיר מהסניף של אורנג ליד הבית.. על המכשיר אין מה לדבר מצויין! היו לי הרבה פלאפונים אבל מכשיר כזה מצויין עוד לא פגשתי! עכשיו יש בעייונת: הכשיר עצמו מגיע עם כבל USB שמאשר העברת משחקים/מוסיקה/תמונות.. ועוד ועוד... בגדול הוא עובד מצויין! מה שאני רוצה אני מעביר... רק שמשחקים הוא לא מעביר... מה שלא נסיתי הוא לא מעביר את משחקי הפלאש/ג'ווה. קשה לי לאמין שהכבל הזה או התוכנה שלו חוסמת לי את האפשרות... לא הגיוני בכלל. לכול בעלי המכשיר (שיש פה כמה ממה שאני זוכר) אני ישמח לתשובה וגם למי שיש את הידע בזה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
גם לכם זה ככה או רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969939,00.html
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש כיצד להכניס קובץ בתמונה לא ידעתי איפה לכתוב את זה מצטער אם זה לא קשור לפה! אפשר בבקשה מדריך כיצד להכניס קובץ לתמונה? התערבות שלי ושל חבר שלי אם זה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
סופ"ש שקט לכולם! והפעם בתפריט - הגרלה לגולשי האתר שיש ברשותם מוצר של MSI! http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout אין לכם מוצר של MSI עוד? זה הזמן לקנות, ולהיכנס להגרלה על מוצרים נוספים. זה לא משנה אם זה מחשב נייד, לוח אם, כרטיס מסך או עכבר אופטי - כל מוצר נחשב! בהצלחה לכולם....
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-