עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Revertigo,

אני כרגע סוגר שבת בצבא והתחילו לצאת לי מהקיר, או יותר נכון מהמשקוף של הדלת, חרקים מעופפים דמויי תולעת עם כנפיים. מצד אחד מבחינה חיצונית זה לא כל כך מסתדר עם התיאור של ויקיפדיה, אבל מצד שני איזה עוד חרקים אוכלי עץ יש חוץ מטרמיטים... בינתיים ריססתי אותם, הזרקתי סולר לחורים וסתמתי עם טסה. מצורפת תמונת תקריב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bilbo,

סיפור לא רע בכלל לפי דעתי. מקור: לחץ כאן אבא, מה קרה למים??? אתמול בבוקר, כשקמתי, מצאתי מתחת לדלת מעטפה מוזרה, הנייר היה עבה ואפור, מעין 'סגסוגת' של נייר ומתכת, לא היה קשיח, ללא בול, אבל שמי וכתובתי היו כתבים בבירור. פתחתי אותה מלא סקרנות, וכשפתחתי את הדפים, הפליא אותי לגלות שכתב היד היה מוכר לי, והמפתיע ביותר היה התאריך והתוכן, אותו אני מביא לפניכם. שנת 2070 זה עתה מלאו לי 50, אבל אני נראה כבן 85. יש לי בעיות כליות קשות, מכיוון שאני שותה מעט מאד מים. נראה שנותר לי מעט מאד זמן. היום אני אחד האנשים הקשישים ביותר בחברה זו. אני זוכר שכשהייתי בן 5, הכל היה שונה לחלוטין. היו הרבה עצים בפארקים, בבתים היו גינות יפהפיות, ואני יכולתי ליהנות משטיפה בצינור מים אפילו במשך שעה תמימה.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים. http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום, אני מנסה למכור את המחשב שלי כרגע ואולי לקנות מחשב נייד למטרות נוחות.... המפרט הוא כדלקמן: Pentium 4 2.8C 800Mhz 512K Asus P4P800-E Deluxe Corsair 512MB (2x256) PC-3200LL MSI Geforse 5900FX 128MB 256BIT Creative Audigy 2 ZX Thermaltake 420W APFC Thermaltake Xaser III V2000A זהו בעיקרון... ויש גם הארדיסק של סיגייט די ישן 40GB... אם צריך עוד משהו תגידו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GuyG,

שלום לכם, לא יודע אם זה המקום המתאים כאן לפתוח את הנושא (אם לא אז מנהלים תעבירו בבקשה את הנושא הזה לפורום המתאים) קניתי מחשב חדש, המפרט הבא: עכשיו, קיבלתי רק 3 דרייברים: של הלוח אם, של הכ. מסך ושל הצורב. אני לא אמור לקבל דרייברים של המעבד, הדיסק קשיח, הזכרון?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום אפשר המלצה על חנויות לשולחנות מחשב איכותיים ברושלים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

http://digg.com/software/SuprNova.org_is_becoming_NewNova.org_with_torrents

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Knopix,

היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by avi2014,

תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nice-1,

קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chevy,

אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה להזמין את הממיר מתח הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130495428923&ssPageName=STRK:MEWAX:IT הוא עולה $88 כולל המשלוח. י ש לי כמה שאלות: 1. יבקשו ממני אישורים כלשהם? 2. אצטרך ללכת למכס? אם כן, יש פרוצדורה אחרת שאפשר לעשות במקום ללכת? 3. כמה מכס יקחו לי? 4. יש סיכוי שהחבילה תעבור בלי מכס? (החבילה טיפה גדולה ושוקלת 6 ק"ג). תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by H.I.V,

שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין בגישה לאתרים מהעבר (חומר, עיצוב). אני יודע שיש ארכיונים לשם כך. לדוגמה www.archive.org. השאלה שלי היא האם יש משהו יעיל יותר\ עוד אפשריות? סתם לצורך הדוגמה: גישה לפורום הישן של VGAMES.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RTTW,

וואלה אני לא יודע מה לעשות עכשיו... אני לבד פה בארץ תיאורית יש לי אבא חורג אבל אני לא רשום כבנו אמא שלי בחו"ל אין לי פה משפחה עכשיו סיימתי 3 שנים בצבא סיימתי עוד כמה חודשים בקבע ראשוני אחרי זה העיפו אותי כי לא היה לי 12 שנות לימוד עכשיו נישארתי פה בלי שנות לימוד בלי עבודה נורמלית מה דעתכם המדינה הצבא הקרן להכוונת חיילים משחוררים יכולים לאזור לי?? :-\ :-\ :-\ אני כבר שבוע נח בבית לפחות אני עוד אם כסף יושב על המשכורת הצבאית האחרונה שלי שגם היא ניגמרת אחרי ששילמתי על הבית ועל כל השירותים הנילווים... :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב? אני מקווה שלא..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

hmm... topic says it.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by House M.D.,

ראיתי הרבה פעמים קודים מוזרים שצריך להקליד, אבל את זה עוד לא ראיתי: http://imageshack.us/photo/my-images/853/10713640.png/ למישהו יש הסבר איך מילה בעברית הגיעה ל reCAPTCHA, שרוב ה"משתמשים" שלו לא יכולים לכתוב בעברית? את הקוד הזה ראיתי באתר FileSonic.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by wooper,

היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.hometheater.co.il אני לא מצליח לגשת לאתר למרות שדרך פרוקסי הוא עולה, לעוד מישהו יש בעיות לגלוש אליו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://magazine.nana.co.il/thestory.asp?Storyid=2541 אבל לפחות לגבי התיאור של מוכר מחשבים הם די קלעו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים