עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shadowman,

לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by imac,

ואישתו מצאה אותם כשעשתה שואב אבק (שהמשרתים לדיוק) :lol: :lol: (כול הזכויות שמורות לאיש הקורע CANNON OBRIAN)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bilbo,

סיפור לא רע בכלל לפי דעתי. מקור: לחץ כאן אבא, מה קרה למים??? אתמול בבוקר, כשקמתי, מצאתי מתחת לדלת מעטפה מוזרה, הנייר היה עבה ואפור, מעין 'סגסוגת' של נייר ומתכת, לא היה קשיח, ללא בול, אבל שמי וכתובתי היו כתבים בבירור. פתחתי אותה מלא סקרנות, וכשפתחתי את הדפים, הפליא אותי לגלות שכתב היד היה מוכר לי, והמפתיע ביותר היה התאריך והתוכן, אותו אני מביא לפניכם. שנת 2070 זה עתה מלאו לי 50, אבל אני נראה כבן 85. יש לי בעיות כליות קשות, מכיוון שאני שותה מעט מאד מים. נראה שנותר לי מעט מאד זמן. היום אני אחד האנשים הקשישים ביותר בחברה זו. אני זוכר שכשהייתי בן 5, הכל היה שונה לחלוטין. היו הרבה עצים בפארקים, בבתים היו גינות יפהפיות, ואני יכולתי ליהנות משטיפה בצינור מים אפילו במשך שעה תמימה.…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 47,

אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. זקוק לעצת ההמונים... אתמול רכשתי מחברת פלאפון את מכשיר הדגל של סמסונג נוט 10 פלוס דרך השירות לקוחות... היום הגיע השליח וחתמתי ולקחתי את השקית לתדהמתי לאחר שפתחתי את האריזה גיליתי את המכשיר בקופסה בתוך שקית ניילון עם ריצרץ אמריקאי ללא המדבקות של החדש... שיצרתי עם שרות הלקוחות קשר אמרו לי שמחר אקבל תשובה... מה אני עושה כדי לחסוך את מסע העינויים שנראה לי שאני הולך לעבור... כי המוקדנית רמזה לי שככה זה מגיעה... חיה בסרט...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oba3k,

חוץ מהסמויה וRESCUE ME יש עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hitman123,

אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sTreTcheD.im,

שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by amd@ati,

הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אחותי חיה בטאיוואן ובמסגרת העבודה שלה היא צריכה לחייג הרבה לישראל. מישהו מכיר דרך טובה וזולה לעשות את זה? האם היא חייבת להצטרף לחברת תקשורת ישראלית כלשהי או שהיא יכולה לחייג עם סים מקומי? תודה מראש

17. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by b3ta0,

אני חושב לטייל ואולי גם להעביר לילה או שניים בצימר (אני מעדיף לא במלון) או משהו דומה באיזור שקט. אילו מקומות מעניינים קיימים בדרום או בצפון ששווה לתכנן ולטייל שם, רגלית או ברכב? וגם מקום אחד ללון בו בלילה או ביום אחרי הטיול (עם הזמנת מקום מראש)? לדוגמא אני זוכר לפני שנים שהייתי עם המשפחה במין בית קטן מעץ קרוב לכינרת, אבל לא זוכר איפה זה היה או לאיפה טיילנו משם. אני אוהב לצלם אז גם מקומות שאפשר לטייל ולצלם נופים או חיות וכו אם יש צורך תפנו אותי לאתר אחר בו אפשר לשאול? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זה כלכך עתיק,אבל זה עדיין אחד הסרטונים הכי מצחיקים ברשת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by qpalzm,

http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.