עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

בוב מרלי והווילרס , הסיפור . אנו זוכרים את הגאוניות והחדשנות שנתנה המוזיקה של בוב מרלי לעולם ; מוזיקה שנפרסה שני עשורים אל העבר אך עדין נשארה נצחית ואונברסלית . בוב מרלי והווילרס עשו את דרכם אל תוך עשויות חיינו. הסופרלטיבים , אולי , באים בקלות כאשר מדברים על בוב מרלי והווילר`ס ועל המוזיקה שלהם. מרלי עצמו כונה " הסופרסטאר של העולם השלישי " , " נביא הר`סטה " , בעל חזון , ואמן מהפכני . הם לא היו למרות זאת , ריקים מתוכן . הוא היה אחד הזמרים הכרזמטים והמעיזים ביותר של זמננו. הקרירה של בוב מרלי, באופן יוצא דופן , נפרסת אל העבר כבר יותר מעשרים שנה. במהלך אותה תקופה הסגנון המתפתח של מרלי כבש כל אספקט במוזיקה הג`מיקנית העולה, מסקה דרך רגיי בן זמננו. צמיחה זו ,כמובן , השתקפה היטב ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16340 בהחלט נשמע שזה הולך להיות הסרט שיחתום את הטרילוגיה בגדול, ולא ישאיר הרבה אנשים מאוכזבים כפי ש Reloaded עשה (אל תבינו לא נכון, Reloaded היה סרט אדיר מבחינת אקשן אבל מבחינת עלילה הוא לא השתווה (ולא יכול היה להשתוות) ל The Matrix). כמו כן, נראה כי יהיו הרבה מאוד הפתעות בסרט הזה... ורק עוד שבועיים עד שהוא יוצא 8)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alexrta,

עכשיו אני מתכונן לבגרות ואני קולט שאני לא יודע מה זה פסוקית נשוא!!! איך אפשר לזהות אותה? ועם אומרים לשחבר משפט שיהיה עם פסוקית נשוא איך עושים את זה!?! תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי אופניים ואני פשוט חייב לישמוע מוזיקה בנסיעה כי אני נוסע דיי הרבה. אבל יש לי בעיה כמה שאני מנסה לימצוא פיתרון איך לתת לרמקולים מתח חשמלי נייד זה לא עובד אז אני רוצה להיתנסות במשהו חדש כמובן הרמקולים הם של מחשב 2 רמקולים בשביל התחלה נפרק את "המארזים" שלהם ונשאיר רק תרמקולים אני כבר יתקין אותם על הכידון של האופניים. את הקטע של הרמקולים פתרנו. הרמקולים מיתחברים לנגן IAUDIO U3 . עכשיו אני יכול להביא מחבר מצבר של רכב, וישים על האופניים מין סבל כזה מאחורה שהמצבר ישב עליו נעצב את האזור הזה כדי שיהיה אופנתי חח זה יהיה כבר מודינג. אני לא מיקצוען באלקטרוניקה אבל צריך לתת למצבר מין סוויצ' כזה כדי שיתן מתח לרמקולים אני חושב בקיצור אני דיי מבולבל אני לא יודע אם זה יצליח אז רצי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by UltraWaveMUSA,

מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני כבר תקופה של כמה שנים עם מקלדת ללא עברית, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לרמה סבירה של הקלדה עיוורת (אני גם לא מקליד יותר מידי, אולי זו הסיבה). מי יודע הקלדה עיוורת, ויכול להמליץ על שיטת למידה מוצלחת או תוכנה טובה כדי שאוכל לסגור את הפינה הזו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by BlackBird71,

בפעם האחרונה שפרסמתי פה משהו הוא היה ירוד ברמות על ואתם זילזלתם.. אז עכשיו אני חוזר בכיוון קצת שונה זה טיזר לצוות חדש עכשיו שאלתי היא אם תצליחו להבין של מה הצוות ומה הולך להיות ברטון המלא http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pixilated,

כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. זה לא אמור להשתנות משנה לשנה הימים שהוא נופל עליהם? יש פה מישהו שמבין במסורת?

13. שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omrij,

מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by adamginz,

המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by qpalzm,

http://he.wikipedia.org/w/index.php?title=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%99&direction=next&oldid=626501

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuuu,

אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by J0n1,

לכל בני הנוער שפה הסובלים מאקנה... מישהו ניסה טיפול לייזר? הבנתי שזה יעיל ב75%! אין לי הרבה פצעים אבל אני רוצה כבר לסיים עם זה... יש למישהו מושג כמה זה עולה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.