כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים אתם תוהים לעצמכם מה אתם עושים כאן, בעולם הזה? קורה לכם שאתם נסחפים לתוך מערבולת של פילוסופיה ומנסים לפצח את מהות החיים? אתם נמצאים בבעיית זהות אישית ויוצאים למסע של חיפוש עצמי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ב6 וחצי, חבר של אמא שלי נהג, אמא שלי קדימה אני אחותי הקטנה ואח לי הקטן נסענו מאחורה. היינו בדיוק בכיוון לעשות בדיקת עיניים לרישיון נהיגה. החבר לא נתן זכות קדימה בצומת, ואישה שנהגב בכ70 קמ"ש נכנס בנו, בדלת השמאלית מאחורה. אני ישבתי צד ימין, כנראה הראש שלי עף ימינה, נחתכה לי הגבה לאורך כמעט לגמריי הכל היה דם. תוך שניות התאספו איזה 50 איש. האמבולנס לכך אותי לנהריה, בדרך הוא אמר לי שיש לי חתך עצבני שם. בסוף הגעתי למחלקת עיניים, 20 הרדמות מקומיות, ואז תפרו מבפנים ואז מבחוץ. למזלי העין לא נפגעה, ואני מקווה שלא תישאר צלקת רצינית. לחבר של אמא שלי ישללו תרישיון כנראה לשנה, ואז הוא יצטרך לעשות טסט מחדש וגם לשלם קנס, כי הוא היה בשנתיים תנאי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קצת השתעממתי, אז החלטתי לכתוב חידה שעלתה לי בראש פתאום מלפני כמה שנים ששאלו אותי, החידה ממש ממש פשוטה, ואתם תוך שניה תעלו עליה, אבל עדיין.., זה כיף ;D והחידה היא: מה יש לנו שלא היה לאדם וחוה? 8)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קבלו אותם עכשיו בלייב http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי עשרות סטיקים של זיכרונות SDRAM. יש משהו פרקטי/לא פרקטי לעשות איתם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתי אחלה פלאפון מה אתם אומרים? הייתה היום כתבה במוסף כלכלה בעיתון "ידיעות אחרונות"! הינה לינק לכתבה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887452,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבוע הבא ביום חמישי אני הולך לעשות מבחן(SOP), ואם אני מצליח אני עובר לשלב שאחרי ואז אני טס לUSA ... אפשר לקבל כמה טיפים ממישהו שאולי נסה פעם?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שאם מתחייבים לשנתיים מקבלים מסך LCD 17 של LG במחיר זול ביותר (מישהו יכול להגיד בכמה? אני לא זוכר כל כך..) ועוד שאלה, אני ב 012 כבר בערך 2-3 שנים.. אם אני אתחייב לשנתיים גם אני אהיה זכאי למבצע הזה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מאחר וWOW אזל מכל החנויות בארץ, אני מחפש אתר מחו"ל ששולח לארץ (עם המלצות), עדיף מבריטניה. עכשיוו, אני חדש בתחום הקניות מחו"ל, רציתי לשמוע מניסיון של אנשים (בנוגע לאבטחה) על הקניות, לי אישית יש מאסטר קארד והייתי רוצה לדעת אם השירות של ישראכרד של הSECUIREV באמת הכרחי... תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי רק בחנות אחת, במחיר של 50 ש"ח. נשמע לי הזוי האמת, או שאני פשוט לא בקיא בשוק הכבלים בכל מקרה מדובר על הכבל הזה למי שלא הבין : מישהו יודע איפה ניתן להשיג במחיר זול יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-