כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי. יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה? תודה מראש. נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון. WTH? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא לא עם זה ספק טוב ... לא רציתי ספק גנירי ולכן אמרתי לו שיביא לי ספק טוב . הוא הביא לי את הספק הזה במחיר של 430 שקל ...הוא באמת שקט כולל אחריות של שנתיים... עכשיו אני בטוח שזה מוצר מדבקה כי אין כזה דבר באינטרנט ... אני ידעתי כבר במעמד הקנייה! אני אמרתי לו בכל זאת שאני סומך עליו שהמחיר סביר ואני סומך עליו שהוא לי יעבוד עלי ... עכשיו אני מגיש קצת מרומה השאלה עם באמת הייתי צריך להתנהג אחרת ..?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא הבנתי מה המבצע אבל לפחות הם ישרים.. "תאמין לי, לך זה עולה יותר.." הוספתי תמונה למקרה שהם ישנו לפני שתספיקו לראות.. הקישור: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כאשר קונים דיסק קשיח, אחד הדברים שעשויים לעניין אותך מאוד הוא מדיניות החלפת דיסקים קשיחים מקולקלים של החנות, במידה כזו שיכולה להשפיע עליך האם לקנות את הדיסק הקשיח בחנות זו או אחרת. ציינו בבקשה, לפי נסיונכם האישי ובהתאם למדיניות הרשמית של החנות, את ההתרשמות שלכם מחנויות מהן קניתם דיסקים קשיחים וביקשתם להחליפם בחדשים לאחר שהתקלקלו. הפרמטרים שמעניינים אותי בעיקר הם: האם שלחתם לחנות את הדיסק הקשיח המקולקל בדואר, עם שליח, או שהגעתם לחנות עם הדיסק הקשיח? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש ללא שאלות? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש לאחר בדיקה מהירה בחנות שווידאה כי אכן מדובר בדיסק קשיח מקולקל? האם החנות שלחה את הדיסק הקשיח המקולקל ליבואן, ושלחה לכם בחזרה דיסק קשיח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת תוכנית מדהימה ! כל הזמן מדברים שם על NVIDIA ו ATI ועל החידושים האחרונים בחומרה ובכרטיסי מסך !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה שמו? זה שמפרסם את הבושם החדש שלהם. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסרי…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-