כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש קלטת וידאו ישראלית לילדים בשם "הפסנתר",איפה אפשר לקנות אותה? אני לא מצליח למצוא! קלטת מקורית.. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
הוא הגיע היום בדיוק לגיל 18 ומותר לו: - לקנות אלכוהול - להיכנס לפאבים - לעשות רישיון לאופנוע כבד - לשאת נשק חם - לחטוף מכות משוטרים - להיכנס למעצר עם עבריינים בגירים - לשבת בכלא - לראות פורנו - להיכנס למועדוני חשפנות - לשכב עם זקנות - לחתום על כרטיס "אדי" לתרומת איברים - לקנות מוצרי טבק וסיגריות בפיצוציות - להשתתף בסרט פורנוגרפי / להציג את גופו בעירום בהקשר מיני - להפוך לחובש מוסמך של מד"א תוסיפו עוד דברים! מזל טובבבבבבבבבבבבבבב :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
משחק רשת בתורות מהנה ביותר שמתקלתי בו... משחק אסטרטגיה בנוי סטיטיסטיקה עם כל החישובים ותוספות מיוחדות אני נהנתי אז בחרתי לשתף http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=24627
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. שיר שהולך ככה (והיה היום בקומדי-סטור המיטב): it's my life and i... na na na.... it's my life na na na יש מצב שזה של ace of base.....אבל אני לא בטוח.. 2. ועוד שיר שהמקצב שלו הוא דאנס: you turn me on na na na i feel so freee תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אבי ביטר ב"גורל שלי", שני החלקים ברצף, המשחק הטוב ביותר שתראו אי-פעם! חובה לראות לפחות פעם בחיים.
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מזל טוב לי :birthday: :birthday: היום (11\9 ) אני בן 15 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/526604 פארודיה על ה-talkbacks...
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין דברים מאיביי אבל אני לא יודע איך בדיוק. בעבר ניסו לעזור לי אבל לא הבנתי כלום, אז זאת אומרת שחיפוש כבר עשיתי ! יש לי כמה שאלות: 1. האם בטוח להזמין משם ולא יתנו לי משהו משומש ? 2. הגיוני שמשהו יעלה דולר, והמשלוח 30 דולר (המוצר עולה כאן בערך 250 שקל) ? 3. איך אני פותח בדיוק חשבון ב PayPal ? 4. מה זה GBP (במשלוח מצויין ככה). תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כאשר קונים דיסק קשיח, אחד הדברים שעשויים לעניין אותך מאוד הוא מדיניות החלפת דיסקים קשיחים מקולקלים של החנות, במידה כזו שיכולה להשפיע עליך האם לקנות את הדיסק הקשיח בחנות זו או אחרת. ציינו בבקשה, לפי נסיונכם האישי ובהתאם למדיניות הרשמית של החנות, את ההתרשמות שלכם מחנויות מהן קניתם דיסקים קשיחים וביקשתם להחליפם בחדשים לאחר שהתקלקלו. הפרמטרים שמעניינים אותי בעיקר הם: האם שלחתם לחנות את הדיסק הקשיח המקולקל בדואר, עם שליח, או שהגעתם לחנות עם הדיסק הקשיח? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש ללא שאלות? האם החליפו לכם בחנות את הדיסק הקשיח בחדש לאחר בדיקה מהירה בחנות שווידאה כי אכן מדובר בדיסק קשיח מקולקל? האם החנות שלחה את הדיסק הקשיח המקולקל ליבואן, ושלחה לכם בחזרה דיסק קשיח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.smashmyxbox.com/ הם מכים שוב! (תרתי משמע) לכל מי שאהב את הקודם וגם למי שלא. אגב, חלק 2 של ההשמדה של האייפוד זמין להורדה ובו הם מנסים להפעיל את האחריות על המכשיר ולקבל חדש במקום החתיכות שנשארו מהמקורי :lol:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל להתעסק בפנים של המחשב וכל זה יש איזה משהו שאני צריך לדעת? כלומר, בקיצור: יש איזה קורס לאלקטרוניקה בסיסית שכדאי לעבור קודם? או סתם איזה ספר/סרטון שכדאי לי לראות? סתם לידע כללי, מאוד מפריע לי שאני לא מסוגל לנקות מאווררים בל לגרום לקצר איפשהו.... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-