כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[22:26] <MiniMizer> where's SanbrWolf? [22:26] <MiniMizer> I have to notify him he might be banned for ever from HWzone [22:26] <MiniMizer> SharP`: you too [22:27] <MiniMizer> I just don't see how, a person that doesn't know what IPC or pipeline is, talking about CPU u can ban everybody that supporting p4 ... typicly israeli thing .. get rid of everybody that thinks different
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי הרב היום נגנב לי הארנק ובתוכו היה הרישיון השאלה שלי האם אני יכול לנהוג או שאני חייב לחכות לרשיון החדש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם המכוניות הבאות שוות משהו בימינו?? מה בערך מחירם בשוק כרגע? ואם דרוש לשפר אותם אז במה וכמה זה אמור לעלות? אני מדבר על מכוניו בעיקר אמריקיות בסגנון של: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/images/442_1.jpg&imgrefurl=http://www.americanautosdirectory.co.uk/aboutus/ourcars.htm&h=170&w=300&prev=/images%3Fq%3Damerican%2Bcars%2B%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8 המכוניות משנות ה70+- לדוגמה ראיתי את הסרט מהיר ועצבני ושמה בסוף הסרט רואים אותו בסגנון הזה עם איזושהיא בליטה על המנוע (שדרך אגב אני אשמח אם מישהו יסביר לי מזה) וביצועיה די לא מאכזבים.. הקיצור אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לשאלותיי.. 8)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לבוני האתרים - הייתי מחוברת עד עכשיו לקלאודפלאר שמספק גם שירותי CDN - דבר שמחלק את העומס של האתר למקורות רבים בעולם, ושומר על מטמון של הדפים של האתר, ומיקל עליהם את החיבור לאתר. ומקדם דירוג SEO ובגוגל. דא עקא, שהקלאודפלאר מאידך הגדיל לי את זמן העליה של האתר לגולשים בארץ, ובעצם הכפיל אותו, כי הוא יושב כאן על שרת מהיר בארץ, ודרך הקלאוד פלאר הגולש בעצם צריך להגיע לחו"ל.... הדילמה - מה עדיף? חשוב לציין שרוב הגולשים הם מהארץ - 80% בערך. אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים [אני מתכוונת לא "הערכות" ו"הגיון"] - ולחילופין עצות נוספות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=322 אמיתי או מזויף?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חיפשתי אתרים עם תמונות זזות (כמו באווטר שלי) ומצאתי רק שתי אתריםף ובהם בקושי יש תמונות אז אם אתם מכירים אתרים בבקשה תיתנו לינק תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים. אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך... עריכה: אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-