עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

עכברים............

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מדובר ברמקולים X16 האלה: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=73 וזוהי הטלויזיה: http://www.sony.lv/product/tv-102-40-lc ... nicalSpecs האם ניתן לחבר אותם לטלויזיה? אם כן, אפשר לחבר פשוט עם הכבלים שמגיעים עם הסאב או שצריך מתאמים? האם מחברים רק את הסאב לטלויזיה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כמובן בגדים ונעלים.. אבל מה עוד!? אני לא ממש עולה על משהו מחשב או חלקים או ציוד הקפי לא צריך לא בשמים או שעונים קיצר, לא יודע הצעות יתקבלו בשמחה אם תוכלו לשם שינוי לא להיות ציניים , לפחות לא היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין בגישה לאתרים מהעבר (חומר, עיצוב). אני יודע שיש ארכיונים לשם כך. לדוגמה www.archive.org. השאלה שלי היא האם יש משהו יעיל יותר\ עוד אפשריות? סתם לצורך הדוגמה: גישה לפורום הישן של VGAMES.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ForresT,

^^^ אחד הסרטים הכי חזקים שראיתי..מומלצץ בחום כשאני ההיתי באנגליה ההיתי עד לאחד למקרים כאלה הסרט מספר על חוליגני הכדורגל באנגליה,וכול החרא הזה סרט חובה לחובבי הכדורגל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.hometheater.co.il אני לא מצליח לגשת לאתר למרות שדרך פרוקסי הוא עולה, לעוד מישהו יש בעיות לגלוש אליו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by noambaum,

אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום חברים! נכנסתי הרגע לאתר של NVIDIA, ואני רואה שהלוגו שונה במעט, אני הוזה? לעומת הלוגו הקודם: מי שלא הבין את מה שונה, הם עיוותו את האותיות. בכל אופן, הלוגו הקודם של NV היה הרבה יותר יפה. זכרונו לברכה... :'(

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Culandur,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by chiki boy,

http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sbarbz,

בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by redead,

אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, לפני כמה דק' חבר טוב שלי שולח לי הודעה "אחי אתה חייב לראות פתחו עלייך קבוצה בפייסבוק", עכשיו זה חבר טוב ואני כמעט מאמין נכנס לאתר, רואה שהוא כתוב בצורה הכי מוזרה שאפשר - "http ://facehoo k.co.cc/". (זהירות לא להכניס שום ססמא לכאן!) נכנסתי לבדוק מה מדובר ואני רואה שפתאום מבקשים ממני ססמא תחת הסטייל והעיצוב של פייסבוק המקורי, עכשיו בבירור אני רואה שזה לא פייסבוק. אני מדבר עם הבחור והוא עוד עונה לי בצ'אט, אחרי שאמרתי לו שזה אתר שמנסה לגנוב ססמאות הוא מתנתק. תזהרו מהנסיונות דייגות האלו בצ'ט כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ככה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nahum2,

אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by YarYar,

בואנה מה הם לקחו תדץ הזה... אפילו אבא שלי מתפדח להזמין גולדסטאר

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by moses_23,

אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מישהו יודע על רדיו כמו רדיו ישראל ל toolbar עם שירים באנגלית בלבד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.