עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by uzi_sch,

סתם לידע כללי, יש פה אנשים שאוהבים Melodic Uplifting Trance? שמות כמו ABOVE & BEYOND SEAN TYAS John O'Callaghan AIRBASE ALY & FILA DJ SHAH & PEDRO DEL MAR SUPER8 מוכרים פה למישהו? אם כן אז ספרו קצת מה אתם שומעים לאחרונה. אני בטוח ששם כמו ARMIN VAN BUUREN יהיה מוכר יותר, למרות שהיום הוא מנגן מגוון עצום של סגנונות מעבר לטראנס.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by EyeVein,

מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Yossi1981,

כנסו לפה אתם גם יכולים להכין משלכם אם אתם רוצים , תכינו ושלחו

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/

8. שאלה לבוני האתרים - הייתי מחוברת עד עכשיו לקלאודפלאר שמספק גם שירותי CDN - דבר שמחלק את העומס של האתר למקורות רבים בעולם, ושומר על מטמון של הדפים של האתר, ומיקל עליהם את החיבור לאתר. ומקדם דירוג SEO ובגוגל. דא עקא, שהקלאודפלאר מאידך הגדיל לי את זמן העליה של האתר לגולשים בארץ, ובעצם הכפיל אותו, כי הוא יושב כאן על שרת מהיר בארץ, ודרך הקלאוד פלאר הגולש בעצם צריך להגיע לחו"ל.... הדילמה - מה עדיף? חשוב לציין שרוב הגולשים הם מהארץ - 80% בערך. אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים [אני מתכוונת לא "הערכות" ו"הגיון"] - ולחילופין עצות נוספות.

9. Started by askme,

הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. פשוט אין מילים לתאר את הכישרון שלו... http://www.glumbert.com/media/badrobber

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by musari,

בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Speed Demon,

אהלן אנשים! אני עומד להשתחרר בעוד חודש וחצי והחלטתי שבישביל התחלה הייתי רוצה ללמוד CNC,כי זה מקצוע די מוזנח,אך מבוקש מאוד בשוק היום,וזה גם יחסית רווחי להתחלה! רציתי לשאול איפה כדאי לי? אולי יש מישהו שלמד\מכיר חברים או מכרים שלמדו את זה ויכול להמליץ על מקום טוב? אני מאשדוד,לכן מומלץ שזה יהיה בסביבה. בנתיים מצאתי קורס CNC בראשון לציון,שנפתח בסוף ינואר,שזה שבוע לפני השחרור. קורס של 8 חודשים(ימי שישי בלבד,שזה מאוד נוח כי אפשר לשלב את זה עם עבודה). המלצות מישהו?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by C991Now,

היי חברה האם אפשר לעשות מתח כאשר יש שבר מאמץ בגב? כלומר האם שעושים מתח מאמצים משהו מהגב? אני חושב שזה רק שירי הידיים והכתף אבל אני לא בטוח תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Component,

שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה? גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eSLC,

MAPHISTO אתה חוזר?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dino,

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pyro_man,

http://www.dumpalink.com/media/1139824598/Naughty_Boys תראו אני לא חובב ערבים גדול אני לא מוצא בהם שום דבר טוב חוץ מהשוק ציפורים שלהם בכפר קאסם.. ואני גם לא שמאלני.. אבל מה שהחיילים האמריקאים האלה עשו לילדים זאת התעללות לשמה מילא זה היה לאויבים שמהווים איום.. אבל אלה סתם ילדים שזרקו אבנים נסחפו אחרי כמה מסיטים.. אין כואב הלב על מה שעשו להם איפשר גם ללמד על ידי כאפה אחת או שתים אבל אלה מכות שאף אחד לא היה רוצה לקבל. דעתכם?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.zefrank.com/punc/ :lol:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ssib,

היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים