עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. סתם היה לי משעמם...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Or ei,

http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=386314 נראה שצריך לנקות אותן מידי פעם ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MYST,

P2P data base רק נתונים על עצמך, לא דעות, לא זיוני שכל רק נתונים ככה בעיקרון לא אמורים לסגור את הת'ראד, אנחנו לא נפיץ WAREZ רק נפרסם מידע על עצמנו מציע שהמידע יכיל את הדברים הבאים סוג אינטרנט - כבלים/ADSL/אחר ספק אינטרנט - מדידת מהירות דרך אתר כלשהו - מציע את http://www.dslreports.com/stest?more=1 תוכנת שיתוף ומידע עליה + תמונה של מהירות מקסימלית (למחוק מידע לא נחוץ) הערות ולשלוח אחד לשני הזמנות ולהמליץ על תוכנות שיתוף ומודים תודה לiakovl על ההצעה ולניל .א ול ZIEK אני רק מקווה שהתרד הזה לא יגלוש כמו הקודם <מאיפה אתם מעדפים להוריד?> הקפידו על הכללים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HairyAss,

מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

hmm... topic says it.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. KTHXBYE

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gshhar,

קבלו איזה בומבה קיבל הבחור.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קורה לי הרבה שיש לי איזה מכשיר שנגמר לו החשמל (MP4, מחשב כף יד, פלאפונים למיניהם), אבל המשותף לכולם הוא שהם יכולים להיטען דרך ה-USB. חיפשתי קצת מדריכים על בניית מטען נייד, והיו שם כל מיני מעגלים עם סוללת 9V או 2 סוללות AA, אבל זה היה להתחיל לבנות מעגל שימיר את המתח... אז השאלה היא: למה פשוט אי אפשר לבנות מטען נייד מ-4 סוללות AA רגילות? הרי 4 סוללות (נטענות, של 1.2V) זה 4.8V, מה שנראה לי יכול לעבוד. אז לפני שאני מנסה, חשבתי על זה שמטענים רגילים הם מקורות זרם - רשום עליהם למשל 5V, 300mA, אך הסוללות הן מקורות מתח. המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי משהו על זה, שיכול להיות שלסוללות אין הגבלת זרם ולכן כשאני אחבר 4 סוללות למכשיר שלי הזרם שיטעין אותו יהיה גדול מדי והוא ישרף/יתקלקל. מה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by HiperPsY,

סתם לידע כללי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש ברשותי עשרות סטיקים של זיכרונות SDRAM. יש משהו פרקטי/לא פרקטי לעשות איתם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Revertigo,

אני כרגע סוגר שבת בצבא והתחילו לצאת לי מהקיר, או יותר נכון מהמשקוף של הדלת, חרקים מעופפים דמויי תולעת עם כנפיים. מצד אחד מבחינה חיצונית זה לא כל כך מסתדר עם התיאור של ויקיפדיה, אבל מצד שני איזה עוד חרקים אוכלי עץ יש חוץ מטרמיטים... בינתיים ריססתי אותם, הזרקתי סולר לחורים וסתמתי עם טסה. מצורפת תמונת תקריב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.