עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by arik677,

בשנה שעברה שדרגתי מ"חברה 4.0" ל"אישה 1.0" וגיליתי שהתוכנה גוזלת משאבי מערכת רבים.שמתי גם לב שהתוכנה מפתחת ישומי בת (או בן) אשר גם הם גוזלים משאבים.שום הסבר לתופעה זו לא היה מצוין בתיעוד של המוצר,למרות שמשתמשים אחרים אמרו לי שזה צפוי לנוכח טבע התוכנה. לא רק זה, "אישה 1.0" מתקין את עצמו כך שהוא רץ עם כל אתחול של המערכת וכך הוא יכול לפקח על כל פעילות המערכת.חלק מהישומים כמו "ערב פוקר 10.3" ,"מסיבת רווקים 2.5" ו"ערב בפאב 7.0" כבר לא ניתן להריץ על המערכת כלל, וגורמים למערכת לקפוא בפתיחתן. "אישה 1.0" באה ללא אפשרויות התקנה לחלוטין, כך שהתקנת פלאג-אין לא רצויים כגון "חמות 55.8" ו"גיס בטא" היא בלתי נמנעת.כמו כן,ביצועי המערכת יורדים ככל שהזמן עובר. תכונות שהייתי רוצה לראות בגיר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ariel007,

כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by casio222,

אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  8. שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה? אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה? ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות ומה ההבדל בין SX לSX PK אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Eliaho,

http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ^^^^

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, אני משוחרר כבר שנה ו 7 חודשים, כבר האמת שאני עובד שנה וסיימתי את הימים למענק המועדפת. רציתי לדעת עד מתי אני יכול לקחת את המענק? חלק אמרו לי שנתיים, חלק אמרו לי 5 ( הכוונה היא ללכת לביטוח לאומי ולהגיש את הטפסים כדי לקבל את המענק). תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by amir85,

הייתם מתים ש WINDOWS 8 יראה כך.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by mosh18,

על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

זה בסיידר אני נשאר. שלכם, athlon.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by jeyjey,

באיזה עיר חיי אלאדין? בויקיפדיה כתוב אגרבה אבל זכור לי משהו אחר.. זה קצת טיפשי אבל חשוב מאוד בשבילי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by computer_freak,

אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.