עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מכשיר חדש שלהם, דגם לסלקום שנקרא 6360. הטלפון עצמו משוכלל ומעולה מבחינת תכונות, אבל איזה מטומטם זה שתכנן את מערכת ההפעלה שלו. יש בו כמה דברים שמראים שלחברה הזאת אין מושג בהנדסת אנוש ומימשק משתמש. דוגמאות: * בתפריט הראשי רואים רק את הפונקציה העכשווית, למרות שהמסך מאפשר לדפדף בין 7 שורות של טקסט. נוקיה חושבים שלשים אייקונים גדולים יותר חשוב : * אין מספר תא לכל מספר טלפון. יש לי חבר שכדי למצוא אותו בזכרון אני צריך ללחוץ איזה 15 פעם על מקשים שונים, במקום פשוט לחייג חיוג מהיר. עם האריקסון הישן שלי זה היה שלוש לחיצות 24->send, אבל כאן כבר יותר פשוט לזכור את המספר שלו. * כמו בהרבה טלפונים היום, גם בנוקיה הזה יש אפשרות להקליט שיחה. אבל במקום שההקלטה תתחיל אחרי לחיצה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nice-1,

קבענו אתמול עם נציג חברת אייבורי בטלפון שהוא שומר לנו בצד מדפסת HP-3325. בחרנו באייבורי משום שהם מסרו לנו במפורש שיש במלאי את המדפסת הזו (מתוך ה3 שהתעניינו בהן), אחרי שניסו לשכנעא אותנו שלא ישמרו לנו בצד משום ש'יש מלאי גדול'. היום אמא שלי נסעה מאשדוד עד לרמת-גן, בידיעה ברורה שהיא נוסעת לקנות את הדגם הזה במחיר שננקב. כשהיא הגיעה לחנות, נאמר לה שאין יותר את המדפסת במלאי והציעו לה את המדפסת hp-3420 במחיר של 470 ש"ח לאחר הנחה מיוחדת. אמא שלי התקשרה אלי, והעבירה לי את נציג המכירות. בדיוק הגעתי הביתה ופתחתי את המחשב- זמן טוב להכנס לzap.co.il ולהשוות מחירים- מצאתי שאפשר למצוא את המדפסת ב400 שקלים עד כ500 שקלים. אמרתי את זה לנציג מכירות והוא אמר לי, ללא שום בושה על ההטרחה של נסיע…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חנות טובה, מקצועית, אמינה, ועם מבחר. זולה? כן, גם. פלונטר (הישנים לפחות) הם על הפנים-קטסטרופה, עם פנדה שמעתי שיש בעיות, KSP רוצים 80 שקל משלוח, מוכנים להביא רק ביום שישי וגם אצלם אין מבחר. למיר יקרים ואני שונא את השם שלהם (מזכיר לי סמור, beats me ) אני רק רוצה חנות בלי התחכמויות. לא רוצה את הכי זולים - שיהיה מחיר ממוצע - אבל שיהיו נחמדים, יביאו לי בדיוק את מה שאני מבקש ובזמן. לעזאזל, לאן הגענו שבנאדם רוצה להוציא כסף אבל לא יכול.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by king-of-cats,

שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by guycnaan,

וכבר חשבתי שאין מה לחדש בתחום... http://www.2cooltek.com/case001.html

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לכל חובבי הסדרה בפרט ומסע בין כוכבים בכלל - תהנו מהעונה, במיוחד מהפרקים האחרונים המדהימים והיצרתיים.

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Saliman,

הנה משהו שקיבלתי באימייל מזהים את זה??

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\ Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Crash5,

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו שהזמין אי פעם מוצרים מהאתר של Jab Tech ולא עשה משלוח לכתובתו בארץ אלא למכר שלו בחו"ל? אני רוצה לעשות הזמנה ואני לא יודע אם ניתן לעשות את הדבר. אשמח אם מישהו ישתף אותי בכל מידע חיוני שהוא בנושא.

14. Started by Bessmertniy,

גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  15. היום קיבלתי עם העיתון או משהו , פרוספקט של "אינטרנט 2004 - הכינוס השנתי" . בהתחלה הנחתי שזה משהו די דבילי , אבל אז הצצתי קצת בפרוספקט ומצאתי כמה דברים מעניינים . יהיו שם הרצאות בכל מיני נושאים בקשר לאינטרנט , VoiP - Voice Over IP ( שזה בעצם מה ש Skypee עושה .. ) , אבטחת מידע ברשת , כל מיני דברים שקשורים לבלוגים , ועיצוב ( הדבר הכי מעניין שם 8) ) . מישהו מתעניין בדברים כאלו ( עיצוב בפרט ) ? פירסמתי את זה כאן כי חשבתי שזה יעניין מישהו נ.ב אם יש לכם כותרת טובה יותר , תציעו . לא מצאתי שם נורמלי ._.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by someone,

למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by R0ck,

http://finance.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=madorim&path=&xml=now&id=516098

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שיהיו מהמוכרים האלה ....... תודהההה

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפי דעתי היתושים המגעילים האלה שפוקדים את ארצנו בקיץ הם פשווט חרק דוחה כל הרגלים הארוכות הועקומות שלהם והכנפים המסריחות ושלא לדבר על הבטן האדומה והשקופה שרואים את כל האיברים הפניימים שלהם בעעעעע מה לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות מחשב מהאתר www.newegg.com אבל אני לא יודע איך להזמין את המחשב לארץ. מישהו יכול להגיד לי איך מזמינים מחשב לארץ וכמה זה יעלה לי? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by aleXtazi,

http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf גירסה חדשה ומהנה של המחשב פינגווין

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gamer-8,

בואו וסייעו לנו אוהדי הכדורסל בישראל ,לחתום על העצומה הקוראת לקיום משחקי הפיינל 4 בתל אביב ,כולנו ספורטאים וביחד לא ניתן לטרור לנצח את הספורט תודה על חתימתכם http://www.tzahevet.co.il/petition.asp סליחה מראש שאני פותח את זה פה, אבל הנושא הוא מאוד חשוב!!!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by 114508534,

זה אני מימן עם הבנדנה .

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.