עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

למי שעוד לא שמע... שני קשישים עם מכוניותיהם לא וויתרו אחד לשני. זקן אחד בא לעקוף והשני לא נתן לו שניהם לוחצים על הגז בסוף נעצרים, יוצאים מהמכוניות, אחד שולף אקדח יורה והורג את הנהג השני ופצע קשה עוברי אורח. מה יהיה?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Senator Stupidity,

יש לי תחביב מוזר להסתכל על העמודים האחרונים של הפורומים באתר. נסו גם אתם, יש שם כמה פנינים מעניינות מעידנים שחלפו מזמן

3. ;D

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Shasoosh,

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

אל תתחילו בבקשה זה ספאם זה ספאם סתם רציתי לשתף אותכם עם אחת הנשים הכי יפות שראיתי ולראות מה דעתכם עליה? אני ראיתי את הקליפ בלופים מטורפים כמה שהיא יפה.. :P http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=20049

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by n9555,

יש לי שאלה: הייתי במסיבה וישנתי אצל המארח.עכשיו אני הלכתי לישון (ראשון) וכולם היו ערים וחלק שתו אלכוהול והשתכרו לגמרי! בסוף זה נודע להורים של הילדים שהשתכרו ומשם זה הגיע למחנכת.... עכשיו לזאתי שארגנה את המסיבה הייתה רשימת שמות שבה היו שמות כול הילדים שהיו שם והם מתקשרים עכשיו אחד אחד..... אז אם אני ישנתי בזמן שהם השתכרו-זה ייקנס לתיק האישי?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם במאמר התייחסו לחיבור component והציגו אותו כחיבור RGB. זו טעות מבלבלת. אמנם הצבעים של חיבור component הם אדום/ירוק/כחול, אבל חיבור RGB הוא חיבור אחר, האותות בנויים אחרת ואין קשר לחיבור component. אנא תקנו את המאמר, לכרטיס יש חיבור component, כל איזכור של "RGB" מטעה ומיותר. אגב, חיפשתי לינק בסוף המאמר לתגובות ישירות על המאמר אבל לא מצאתי. אם זה לא הפורום הנכון להודעה הזו אני מתנצל.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. ראיתי שבמפרט של מחשב למשחקים ב-2500 ש"ח כתבת על כרטיס המסך כך:"כרטיס ENTRY LEVEL". הכרטיס דרך אגב הואGeforce 9600GT 512MB 192bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... אבל אם תסתכלו במחשב למשחקים במחיר של 3000 ש"ח תראה או תיראו שבעצם זהוא אותו כרטיס מסך ואתה כתבת שם:"כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה". למה הרי זה אותו הכרטיס אז למה כתבת שהאחד הוא ENTRY LEVEL והשני MIDRANGE מעולה? בבקשה תאיר קצת אור גם אם אני טועה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 21:24:44 אפשר שמישהוא מהאחראים יגיב ויסביר למה?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  12. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259786,00.html חבל....היה סבבה.... חשוב לדעת ...מאותו רגע שהפסיקו את המילקי בבוקר ידעתי שמשהו חשוד פה ....

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by yomax82,

האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800

18. Started by Sp_RuS,

שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. האם אוכל לבקש את דעתכם בשני נושאים: 1. מה המחיר של מפרט כזה? או - מה צריך להיות המחיר. 2. מפרט כזה ממקם את המחשב היכן מבחינת ביצועים? מדובר על high-end, או mid או low? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה Core 2 Quad Q6600 @2.4 ghz (it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings) CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive) RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready) Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds) Power supply: Antec 650 watt Case: Cooler Master W…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by E. Shambuzzi,

אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!

21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by amit_amit,

אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by comp13,

שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב בן 4 שנים: אתלון XP 3.2 שהוספתי לו זכרון (כיום 1.5 GB) במהירות 2.19. אי ך אני יכול לבדוק אם הוא עדין מספיק מהיר לעבודות משרדיות (חוץ מהתחושה שלי) ולעבודה מול האינטרנט? בברכה קומפ13

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by a643,

שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  25. היכן אני יכול למצוא מידע על רווחים של האתרים ה"גדולים" בארץ ? כמה שיותר עדכני

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.