כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר תתנו לי רשימה של אתרים טובה...תודה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם באמת יש צ'יטים לtexas holdem poker בפייסבוק??
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שניגשים?! עצות ללימוד למי שיש יעזרו מאוד (גם לי ) ויתקבלו בברכה בהצלחה!!
-
- 64 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לא ראיתי סופרנוס כבר 4 חודשים... בגלל שאיבדתי את השעות, ימים שמשדרים את הסדרה... מתי מתחילה העונה החדשה? וטקס פרסי האמי יהיה בערוץ 3? (שעה 3 כן?) חוץ מסופרנוס ואנדרומדה אין מה לראות בTV...
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשתמשים מחכים כבר שנים לפיצ'ר הזה: אפליקציית המסרים תאפשר לעזוב קבוצות בלי להודיע על כך לכל החברים (אבל מנהלי הקבוצה כן יקבלו הודעה). וגם: חלון הזמן למחיקת הודעות הוארך ליומיים וחצי - ויש עוד פיצ'רים בדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מחפש חנויות אינטרנטיות מחו"ל . יש המלצות על חנויות מוכרות ושמספקות את הסחורה תקינה ובמהירות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (nokia 3100) , אני צריך המלצה לפלאפונים של נוקיה מהדור ה -3 , שיהיה נוח , לא גדול כ"כ. מסלקום אני צריך. עכשיו יש לי שאלה , אני מחליף את המכשיר בחינם אבל מוסיף כל חודש 50 ש"ח , ככה הבנתי. השאלה אם אני יכול לקחת מכשיר מסמסונג / מוטורולה / LG ? בקיצור , תמליצו על פלאפון מ www.cellcom.co.il תודה. עריכה: חשבתי על ה Nokia 6230i , מה אתם אומרים ? בעע המבחר של סלקום דל.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תווים לגיטרה , אתר שיש שמה תווים לגיטרה קלאסית . אני מחפש את התווים לשיר : Justin Timberlake - Like I Love You תודה למי שימצא את התווים של השיר הזה, או אתר שאפשר לחפש שמה את התווים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=dpgsU-iRXfU אין רצח אותי מצחוק הם טובים
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תערוכת CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2005 יצא לדרך השבוע ב LAS VEGAS, הרבה הכרזות מעניינות: http://ces.engadget.com/ הכרזות מעניינות בינתיים: מסך למשחקים 21" LCD של DELL http://ces.engadget.com/entry/1234000357026255/ 20.1-inch 16:10 widescreen LCD display has a 1680x1050 WSXGA+ resolution, 4 USB 2.0 ports, a thin bezel, a 600:1 contrast ratio, 12ms response time (great for gaming), picture in picture capability, DVI, S-Video, and composite inputs, and an optional speaker sound bar that goes well with the unit. פשוט נראה מסך מדהים.. ולאחר הנחה יש לו מחיר מצחיק של 600$ !!!! ------------------------------------------------------ מכשיר שנותן אפשרות לחבר את ה IPOD לכל אוט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
דחיל רבאק הביאו SLR (!!!!!) :):) הביאו מוסטנג הביאו במוו חדשה הביאו למבורגיני הביאו אפילו רולס רויס הביאו העתק מדויק של המכונית הראשונה בעולם- בנץ הביאו פורשה יגואר גם הצטרפה לחגיגה הביאו את המכונית פורמולה 1 של מרצדס קיצר אף אחד לא מבליג על האירוע הפעם... מה שעושה אותו מאוד מיוחד אבל אינעל העולםםםםםםם איזה מליארדר לא יכל להשלים את החגיגה עם איזו פרארי אדומה ומדהימה!?!?! זה כזה מרגיזזזזזז
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, אני אסביר את זה הכי פשוט שאוכל. יש לי מנוע שצריך כמות מאוד מסויימת של ניטרו ושמן. מישהו יודע איפה אפשר לקנות ניטרו נקי בארץ?(ניטרו שלא עורבב בדלק עדיין) תודה,ואשמח אם תציינו מחירים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-