עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מעברון של MTV מלפני הרבה הרבה שנים (1994 בערך, הערוץ היה אמריקאי וטוב), יכול להיות שהרבה לא זוכרים לכן כדאי לראות http://www.youtube.com/watch?v=CQYE_2GV7Iw&feature=related תיראו הכל :biglaugh: :biglaugh:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שאלה שתמיד הטרידה אותי - כמה אני משלם עבור שיחות "1-800" מהפלאפון, אם בכלל... האם אני משלם רק על זמן אוויר? האם אני משלם בכלל? איך זה עובד בחבילות "חיילים וסטודנטים", בהן משלמים מחיר אחיד לכל החברות, כולל בזק?...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם כן כיצד ניתן למנוע זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yanushka,

http://yanushka.superihost.com/Who_Wants_To_Be_A_Billionaire.html :-\

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Internal,

אוקי טוב לא באמת קנו אבל זה נחמד (אולי בעתיד) http://www.msfirefox.com/ watch video חובה בעקבות אנשים שכמעט התאבדו הכותרת שונתה חחחח

8. לילה טוב לכולם, אני מתכנן להתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. נרשמתי לאוניברסיטת תל אביב ולאוניברסיטת בן גוריון והתקבלתי לשתיהן. כרגע אני בהתלבטות באיזה מוסד לבחור. אני גר במרכז ככה שלימודים בתל אביב משמע נסיעות יומיות, שעה לכל כיוון. במידה ואבחר בבן גוריון אעבור לגור בבאר שבע. הייתי שמח לשמוע מסטודנטים להנדסת חשמל במוסדות הנ"ל על חווית הלמידה האישית שלהם, קצת על המסלול וכל מה שמסביב. לימודים בטכניון לא עומדים על הפרק מבחינתי. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by musari,

צד ימין הקרנה על 84 אינצ' צד שמאל 19 [attachment deleted by admin]

10. התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Vega,

אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ChrisBrown,

אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by J0n1,

מכירים את הצליל הזה שיש בסרטי אימה, עכשיו יש אותו בעיקר בפארודיות על סרטי אימה, שרגע מפחיד מתקרב, זה היה הרבה בסרטי פרדי קרוגר ויש כזה טן טן טן טן טן בצליל גבוה..? ;D קיצר יש למישהו את זה בMP3? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by guycnaan,

אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ב 5/09 נציגה של חברת אורנג עשתה איתי עסקה טלפונית שבעסקה קיבלתי 3 חודשים חינם חבילה של 4800 ו 5 מגה אינטרנט ולאחר מכן אני אצטרך לשלם 177 שקל X 21 כמובן שחברת אורנג התכחשה להסכם בהסבר " אולי לא הבנת נכון " , ב 3 חודשים של החינם הם גבו לי כסף !!! ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהם מספרי פניה שבהם נאמר לי שלא יגבו ממני שקל אחד עד לקבלת מנהל אגף אז ככה גם לא קיבלתי מנהל אגף גם שיקרו אותי שאני לא אשלם מעבר ל 3 חודשים עד שאני אקבל מנהל אגף וגם ב 3 חודשים חינם גבו ממני כסף חצי שנה שאני משלם לאורנג כסף סתם !!! הם איימו עלי שאם אני לא אחזיר ציוד אני לא אקבל זיכוי " תתנתק ואז תקבל את מה שמגיע לך " למה להחזיר ציוד מגיע לי הזיכוי יש לי מספרי פניה מסתבר שמספרי פניה באורנג זה חארטה כמו ההבטחות …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yotam360,

שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב. לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש. למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים. היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות: נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה. נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח. בזק בינלאומי מסלול 0.5 …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הסקר הזה נועד לבדוק , מה ההיענות לדבר כזה .במקרה וההיענות תהיה גדולה , הרעיון ילקח לשלב הבא .נא להתייחס לדבר הזה ברצינות . במידה וכן הייתם קונים , לקונה יש אפשרות להשפיע על המוד עצמו , כמו צבע , תוספות , וכל מיני דברים מטורפים שתמיד רציתם .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by אישי555,

אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.