כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
חשבו על ילדיכם- ----------------------------------------------------- הנוסע השמיני ! בחודש הקרוב תתגייסו לצה"ל ותגיעו לבקו"ם. שם ישכנו אתכם באוהלי שדה גדולים ובכל אחד מהם שמונה מיטות. תסתכלו היטב: מיטה אחת נשארת תמיד ריקה. זו המיטה של "הנוסע השמיני" שיתלווה אל חייכם מעתה ואילך: תלמיד הישיבה שהגיע, כמוכם לגיל 18, ועל גבי שבעת המתגייסים הנמצאים באוהל הוא מתחיל עכשיו מסע ביקום מקביל ובדרך כלל סמוי מן העין. בימים אלה הוא עומד להיכנס לחופה ולהתחיל בהקמת משפחה במצוות רבניו, שמטרתה להתרבות ולא לעבוד, כמוהו עצמו. בזמן השירות הצבאי אתם עתידים להיות עסוקים בדברים דחופים אחרים, ומשמעות פעולתו של "הנוסע השמיני" לא תעלה על סדר יומכם בשום צורה. אבל, לאחר השחרור, אתם תתחילו לעבוד במקצ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי עשרות סטיקים של זיכרונות SDRAM. יש משהו פרקטי/לא פרקטי לעשות איתם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא. אשמח אם תענו לי על השאלות. תודה מראש ערן.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה דק' חבר טוב שלי שולח לי הודעה "אחי אתה חייב לראות פתחו עלייך קבוצה בפייסבוק", עכשיו זה חבר טוב ואני כמעט מאמין נכנס לאתר, רואה שהוא כתוב בצורה הכי מוזרה שאפשר - "http ://facehoo k.co.cc/". (זהירות לא להכניס שום ססמא לכאן!) נכנסתי לבדוק מה מדובר ואני רואה שפתאום מבקשים ממני ססמא תחת הסטייל והעיצוב של פייסבוק המקורי, עכשיו בבירור אני רואה שזה לא פייסבוק. אני מדבר עם הבחור והוא עוד עונה לי בצ'אט, אחרי שאמרתי לו שזה אתר שמנסה לגנוב ססמאות הוא מתנתק. תזהרו מהנסיונות דייגות האלו בצ'ט כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל התפרסתה הכתבה הזו ב WALLA http://news.walla.co.il/?w=/0/1000483 השאלה שלי היא כזו: מי שעובר טסט בזמן הזה של החוק הישן, האם החוק היה תקף עליו לכל הזמן או של החוק "החדש" אותו רוצים לחדש בעוד חודש היה תקף על כולם? אפילו שמשיהו עבר טסט בזמן של החוק ה"ישן"?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438332,00.html אולי הרגנו את פרפור אבל למה הדבורה המיז... מתעללת בחיות מיסכנות? שיכניסו אותה לכלוב וניראה אותה זורקת אבנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?
-
הפלאפון שלי נגנב! האם יש איזשהי דרך לאתר אותו?? ומה עמדת החברות הסלולריות בנושא?? ואל תגידו לי להתקשר לפלאפון כי כנראה שהוא מכובה כי עונה המזכירה האלקטרונית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות אדם נושם בממוצע 23,000 פעמים ביום לבו של אדם פועם בממוצע 101,000 פעמים ביום. במשך חייו הלב יפעום 3 מיליארד פעמים וישאוב 400 מליון ליטרים של דם במהלך החיים שותה אדם בממוצע 75,000 ליטרים של מים גברים מאבדים בממוצע 40 שערות ביום. נשים מאבדות 70 שערות הציפורניים בידיים גודלות כמעט פי 4 יותר מהר מאשר הציפורניים ברגליים כ-13% מהאנשים בעולם הם שמאליים העיניים של האדם נשארות באותו גודל מאז הלידה אם תמתח את הדי.אנ.איי שלך, הוא יגיע לירח 6,000 פעמים הצלעות זזות כ-5 מיליון פעמים בשנה, כל פעם שאתה נושם עצמות הירך של האדם חזקות מבטון במהלך חייך, תשיל כ-18 ק"ג של עור. במהלך חייך, תאכל כ-30,000 ק"ג של אוכל. כמות השווה למשקלם של 6 פילים הקיבה מייצר…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-