כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
אני עובד בחנות השייכת לרשת גדולה. יש לי מנהל ילד מפונק שרק דואג לכסות את התחת שלו. ביום שלישי אני ועוד חבר מהסניף ניגשים לבגרות באנגלית. בסידור משמרות לשבוע הקרוב אמרנו שלא נוכל לעבוד ביום שני ושלישי. המנהל התפרץ בצעקות ודרש מאיתנו לגשת לבגרות במועדים שונים כי אין לו חשק לעבוד 12 שעות ביום שלישי. אני יצאתי עליו בחזרה ואמרתי שאני לא אדפוק את העתיד האקדמי שלי רק בגלל שהוא לא רוצה לעשות כפולה. התחלנו להתווכח והוא אמר "אם אתם דופקים אותי אני אדפוק אתכם". "אני אביא עוד עובד ומצדי תתפטרו". "אני לא רוצה עובדים שלא אכפת להם מהסניף ורק רואים במקום הזה תחנת מעבר." אני בהלם. עזבו שאנחנו עובדים טובים, טוחנים משמרות כמו כלבים ולא לקחנו יום חופש אחד בחצי שנה. בגלל שלא נוכל לעבוד פעם אח…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…
-
- 66 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3615819,00.html מישהו מכיר/שמע על מקצועות נוספים?
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לעשות העברה בנקאית מהחשבון שלי בבנק הפועלים לחשבון שלי בPAY PAL?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם אפשרי להעביר מפייפאל לחשבון בנק או כרטיס אשראי לא על שמי? לגבי חשבונות בנק לא ברור לי איך פייפאל מוודאת שהחשבון על שמי, הרי הוא לא מופיע באנגלית בבנק ואת פרטי החשבון צריך להקליד באנגלית. לגבי כרטיס אשראי השאלה אם אפשר להעביר לכרטיס אשראי של חבר שהוא לא על שמי.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות iPhone והמחירים בארץ פשוט לא הגיונים. מה שהוביל אותי כמו כל ישראלי אחר, בוא נקנה בחו"ל, ובצדק. בכ"מ, מפה לשם הגעתי לבחור אמריקאי באחד הפורומים שקיבל אחלה של דיל מAT&T ורוצה למכור לי את הiPhone 4 כולל משלוח ב700$, לגמרי לטעמי, ועוד יותר אין לו בעיה בכלל לבצע את העסקה בPayPal. עכשיו לפני שאני מעביר את הכסף ובסוף מוצא את עצמי עם מינוס של 700$ וקופסא ריקה בדואר, אני רוצה לוודא שהPayPal Protection באמת תקף גם ל"סתם" כסף שהועבר בSend Money (ומה בדיוק לסמן שם? פשוט Goods?) ולא רק על מוצרים שנרכשו דרך eBay, כי בכל הFAQ שחיפשתי באתר של PayPal דיברו על מוצרים שנרכשו בeBay. תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
איך עושים את זה? ניסיתי דרך חשבונות בג'ימייל אבל גוגל לא מזהה את שרת ה-POP3 של וואלה
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש דרך להעביר כסף לPAYPAL דרך חשבון בנק?
-
- 10 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר איזשהו סכום כסף לקרוב בארה"ב, ו-PAYPAL נראה לי כמו דרך טובה. כיצד הדבר נעשה? האם זה אפשרי לכל חשבון בנק בארה"ב? כמה זה עולה (אם בכלל?)? תודה, Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש וברצוני להעביר אליו מידע רב שנמצא על המחשב הנייח הישן. השאלה היא איך עושים את זה ביעילות כשאין הארד דיסק נייד? אודה מאוד על הסבר מפורט.. תודה רומן
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-