עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by koko0,

אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by yacovmateo,

היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. Started by גיגי,

איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?

5. Started by Iv0ry,

איך עושים את זה? ניסיתי דרך חשבונות בג'ימייל אבל גוגל לא מזהה את שרת ה-POP3 של וואלה

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  6. Started by hichcock,

היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. Started by Omerole,

המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Axel Foley,

יש בעיה להעביר כונן קשיח במכונת שיקוף?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gal555,

יש דרך להעביר כסף לPAYPAL דרך חשבון בנק?

• 10 תגובות
    • 19.5k צפיות
  10. Started by anatoli,

שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה להעביר איזשהו סכום כסף לקרוב בארה"ב, ו-PAYPAL נראה לי כמו דרך טובה. כיצד הדבר נעשה? האם זה אפשרי לכל חשבון בנק בארה"ב? כמה זה עולה (אם בכלל?)? תודה, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Roman123,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש וברצוני להעביר אליו מידע רב שנמצא על המחשב הנייח הישן. השאלה היא איך עושים את זה ביעילות כשאין הארד דיסק נייד? אודה מאוד על הסבר מפורט.. תודה רומן

14. שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by tominalex,

יש לי סרט ואני רוצה להעביר אותו לנגן mp4 שלי.והנגן תומך רק בAWN , איך אני יכול להפוך את קובץ הסרט לAWN ? תודה.

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Moooshe,

היי, יש סיכוי שאני אעבור לגור למשך שנה בארה"ב (NYC), ויש כמה דברים שאני יודע שאני אצטרך שם, כמו מצלמה דיגיטלית, מחשב (לא נראה לי אפשרי לקחת את כל המפלצת שלי מפה, אז אני כנראה אצטרך להסתפק בלאפטופ) וכו'. אני מאמין שאת רוב הדברים שאני אצטרך בתחום הזה אני אעדיף לקנות שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל ציוד אלקטרוני ומחשבים יותר זולים בארה"ב). השאלה היא האם אני אוכל להכניס אותם לארץ בלי בעיות בדרך חזרה? מצלמה זו בטח לא בעיה כי בטח כל בנאדם שני שעובר בשדה"ת נושא איתו אחת, אבל מה לגבי מחשב? מה עושים אנשי עסקים שנוסעים בעולם עם מחשב נייד? ומה עם נגן MP3 נייד ודברים דומים? האם במכס מתייחסים אותו דבר למי שחוזר מטיול ולמי שחוזר משהות ארוכה לצורך עבודה? אם יש למישהו הורים/ אחים שנוסעים …

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by the kooks,

כן יש 2פאשריות שאני מכיר 1: לשלוח דרך אימייל בפאלפון למשל אתה יכול לשלוח לחברים שלך בWALLA אימייל בו תמונות וכדומה (כמובן שצריך חיבור לאינטרנט גם פאלפון) 2: הכבל שמעתי גם שהוא עולה בסביבות ה 100 ש"ח

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by redead,

אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. Started by ForresT,

לא יודע מה הפורום המתאים,אז אשאל כאן: למישהו יש דרך להעביר למחשב שיחות טלפון online או בעיכוב של עד 5 דקות (במהלך שיחה)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. יש לי תזכורת בפלאפון שאני הקלטתי , ואני רוצה להעביר אותה למחשב , יש דרך שאני יכול לעשות את זה ? הדגם הוא : MOTOROLA - TIME PORT ואם זה לא בדיוק הדגם אז אפשר לראות את הפלאפון כאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=media&id=10656&type=5 תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by spmguy,

אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Guyn,

תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.