כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב כרגיל אין לי טעם לפתוח טלוויזיה אז החלטתי לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים שכל אחד ישלוף את שלו הראשון שלי זה סרטון של Whose Line is it Anyway http://www.youtube.com/watch?v=zvpo24-Nzl4&feature=related
-
- 21 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אם הצטברו לכם חוויות מתסכלות מאיזה סרט שראיתם הגעתם לת'רד הנכון. אם אהבתם איזשהו סרט במיוחד הגעתם לת'רד הנכון. אם אתם סתם אוהבים קולנוע ולראות סרטים טובים הגעתם לת'רד הנכון. ובכן נתחיל מהרשימה השחורה שלי: 1. מקום ראשון בכבוד מגיע ל"קווין ופרי קורעים את איביזה". במילה אחת- טראומה. 2. ירח דבש מטורף+אחי איפה האוטו- בהחלט היו חזק בתמונה על המקום הראשון אבל הצילה אותם העובדה שהם לא הגיעו ממש לקרוסליים של קווין ופרי בטמטום גסות ועוד שלל ירקות שבני נוער חרמנים אוהבים. 3. קנגורו ג'ק- דביליזם במלוא מובן המילה 4. אמריקן פאי 3 - הראשון הצחיק אותי. בשני בקושי צחקתי. השלישי היה פשוט מלא בחרא)תרתי משמע( 5. servin sara. אין הערות עכשיו לרשימת הסרטים המומלצים שלי ואלה שאהבתי במיוחד 1. …
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…
-
- 58 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי את מכונת הכביסה כדיי לטפל בנזילה. עכשו הנזילה היתה הרבה שנים והמכונה עבדה (המכונה מייצור 1993), עד שלפניי כמה ימים עפה טיפה למקום הלא נכון וקיצרה את החשמל, פירקתי כדיי לבדוק, ורק אז ראיתי שיש בעיה.... המשטח התחתון של המכונה עשוי ממה שנראה כמו פלדה מגולוונת - זה חומר טוב לא פח, ורואים שיש לו צבע שנראה כמו גילוון כלשהוא יש עליו המון חלודה על פני כל השטח שלו כמעט קניתי hammerite quita oxido ושמתי לפי ההוראות פעם ראשונה, שניה, יש כמה אזורים קטנים שבהם הוא אכן אכל את החלודה ורואים צבע נקי טוב של מתכת בהירה, אבל ברוב המקומות עדיין יש שכבה עמידה של חלודה אם מה ניתן להוריד אותה חוץ מזה (ובלי לפגוע בעובי של המתכת שעדיין לא החלידה)
-
- 5 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול איזה סרט וגיליתי שיש בו כתוביות מובנות (ברוסית נראה לי...) איך אפשר להסיר אותם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני" קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות. שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו. מה עוד אני יכול לעשות בנושא?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום! היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
ישנו מישהו שפירסם סרטון שפוגע בי ממש . מה אני יכול לעשות בכדי להסיר אותו ניסיתי לעשות הרבה דברים וןלא עבד
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי מילדות יש לי שומות גדולות שמפריעות לי מבחינה אסטית ופוגעות לי בבטחון השיטה של הרופאים להסרה יכולה להיות כרוכה בצלקת בולטת ואם כבר אני משלם אני מעדיף להשאר ללא סימנים בולטים לכן מצאתי כל מיני שיטות טבעיות להסרה וגם רופא ששמו אילן שזמיר שמבצע את זה ללא צלקות הנה אתר עם שיטות להסרה http://easymoleremoval.net/natural-mole-removal/ משהו ניסה שיטות אלו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים תרשמו לי בבקשה כל מה שידוע לכם על הנושא. מחירים, מאיזה גיל מותר לעשות ,איפה כדאי ולאן לא להתקרב, תופעות לוואי, שמעתי על 3 שיטות האם תוכלו לפרט? המלצות וכל מה שאתם יודעים. תודה רבה מראש! ;D
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כל המרבה, הרי זה משובח...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה בהסתברות. אבקש לעזור לי בבקשה כי זה דחוף לי מחר המגן. שאלה ראשונה: בכד יש 3 כדורים לבנים, 2 כדורים כחולים, ו 5 כדורים אדומים. מוציאים באקראי כדור. אם הוא לבן לא מוציאים יותר כדורים מהכד, ואם הכדור אינו לבן, משאירים אותו בחוץ ומוציאים עוד כדור אחד. א. מה ההסתברות שאחד מהכדורים שמוציאים באופן זה יהיה לבן? ב. מהי ההסתברות שהכדור השני שמוציאים באופן זה יהיה אדום? ג. ידוע שהכדור השני שהוצא באופן זה היה אדום. מהי ההסתברות שהכדור הראשון היה כחול? לגבי א פתרתי את זה ככה P=לבן+כחול*לבן+אדום*לבן וזה יוצא 0.53 שזה נכון גם בספר רשום ככה. לגבי ב' p=אדום*אדום+כחול*אדום וזה שווה ל 1/3 שזה גם נכון. הסיבוך מגיע בשאלה ג' אני לא בידוק מצליח להבין מה אני מתבקש לעשות. ועוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-