עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

היי רכשתי K800I יד שניה דרך EBAY מאדם פרטי שמכר את המכשיר שלו. זכיתי בהצעה ושלמתי דרך PP כ377ש"ח כולל משלוח. הבנתי שקיים מס על מכשירים סלולרים? ואם כן איך מתבצע כול התהליך לאחר הרכישה? זו הרכישה הראשונה שלי דרך EBAY ואינני יודע דבר לגבי מכס ושאר ירקות... מי שרכש אי פעם דרך EBAY או מחו"ל אשמח לתגובות בנושא. זה המכשיר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=220295301933

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. רכשתי לצורכי אבטחה מכשיר PV 800 במיטב כספי (3,000 ש"ח - כל הכסף שהיה לי) המכשיר התקלקל, איבדתי את החשבונית מס החברה שמכרה לי את זה מוכנה לתקן בתנאי הבא: הם צריכים לשלוח את זה למעבדה ולא יודעים כמה יעלה התיקון, אם אני יסכים הם יחייבו אותי בכמה שב אני לא מצליח להגיע ליצרן של זה והם מיבאים את זה באופן פרטי (כמה שהבנתי כרגע). כרגע המכשיר מושבט = הלכו 3,000 ש"ח. לטענתם הם לא מוצאים במחשב שלהם חשבונית שרכשתי את זה.. אבל לצערי גיליתי בדרך הקשה שכל עוד האנשים שם חיים הם יחפשו את מי לרמות אין לי כסף לעורך דין יש לכם רעיון איך אפשר לתקן את זה? הלכתי לשתי אלקטרונאים פרטיים אחד אמר לי תחכה שבוע אני מזמין חלקים חיכיתי חודש ולא הגיעו שום חלקים השני אמר לי זה כנראה יחידה אחת ואי אפשר לה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arche,

שלום לכולם. מי היבואן של כוננים קשחים של היטאצ'י? יש לי אחריות ואני רוצה לנצל את זה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  5. השאלה היא לא עם זה ספק טוב ... לא רציתי ספק גנירי ולכן אמרתי לו שיביא לי ספק טוב . הוא הביא לי את הספק הזה במחיר של 430 שקל ...הוא באמת שקט כולל אחריות של שנתיים... עכשיו אני בטוח שזה מוצר מדבקה כי אין כזה דבר באינטרנט ... אני ידעתי כבר במעמד הקנייה! אני אמרתי לו בכל זאת שאני סומך עליו שהמחיר סביר ואני סומך עליו שהוא לי יעבוד עלי ... עכשיו אני מגיש קצת מרומה השאלה עם באמת הייתי צריך להתנהג אחרת ..?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by אביהרץ,

שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Vidati,

אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי לכולם(: אז ככה, קודם כל רציתי להגיד שזה תחום מאוד מעניין ולא שטחי בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא חייבים להיות אלכוהוליסטים בשביל לאהוב את זה. ועכשיו עליי, אני בכלל מגיע מתחום המחשבים (בן 22) ועובד בתחום הזה, להיות ברמן אני רוצה בשעות הערב, יהיה קשה לתת פול משמרות במצב כזה אז רציתי לשאול: מה הסיכויי למצוא מקום שיסכים להעסיק בן אדם שנותן 3 משמרות בשבוע? ואיך חברת ההשמה של זמן אמיתי? (אצלם אני עושה את הקורס) באמת מוצאים עבודה לכל אחד? ועוד שאלה קצת מצחיקונת: חברה שלי מתנגדת שאני אעבוד בתחום למרות שהוא מעניין אותי, היא מפחדת וטוענת שפול בנות יתחילו איתי שם ותמיד מתחילים עם הברמן. האמת שלא יצא לי לראות כזה דבר, בדר"כ האנשים מדברים ומכירים בינם לבין עצמם, מה הקשר לברמן?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YairZ,

האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 125,

דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 125,

אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve "...For being such a good girl honey

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל אופן אני לא הבנתי איך מאשרים חשבון PAYPAL... זה מבקש ממני ארבע ספרות שאני לא מבין מאיפה אני אמור להשיג אותם תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by huber,

המציאות עולה על כל דמיון: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357070

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by arik89,

לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

בזה הרגע סיימתי לצפות בפרק סיום עונה מספר 2. אפשר להגיד שהתחלתי לראות דקסטר באופן רציף ביום חמישי [מפרק מספר 4 עונה 1, לפני כן לא היה לי כל כך הרבה זמן להשקיע בזה]. לכל התוהים - סידרה מדהימה! עשו לעצכם טובה ותתמכרו אליה 8) אחח לילה לילה :hat: נו אז תהיה עונה שלישית? לפי העלילה וסיום עונה 2, נראה כי כן. אם כן, מתי היא תהיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FresH-MeaT,

רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iib,

זה ממש מצחיק... אם מתעלמים מכך שהאנשים שכתבו את זה לא התכוונו להצחיק. http://209.85.165.104/search?q=cache:http%3A//www.fstdt.com/fundies/top100.aspx%3Farchive%3D1

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלחו לי מוצר מאיביי וקיבלתי קוד משלוח. שהקשתי אותו באתר של הUS POST קיבלתי: Label/Receipt Number: ************ Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. לא הבנתי מה בדיוק הם אומרים לי.. עזרה? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by xxdragonxx,

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. המדבקות הן פתרון לא טוב מנסיון כי הדבק נחלש והן מתחילות לזוז והדבק נמרח על הידיים... חבר שלך לי את האתר הזה ורציתי לשתף, אולי זה יהיה שימושי למישהו. כל המידע נמצא בלינק. http://pcgraph.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 00000,

להיום בשישי. שיהיה כמה שיותר קשה, כבד והעיקר לא פלצני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.