עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אוקיי רציתי לשאול מה כדאי יותר כדי להרוויח כסף בצורה הכי מהירה והכי נוחה. כדאי לנסוע באוטובוסים כדי להגיע לבית מלון מפתח תקוה עד תל אביב ולעבוד בו בשביל לחסוך 24,000 ש"ח בשביל אופנוע או כדאי לעבוד איזה חודש, לקנות קטנוע יד שנייה בערך ב-3000-5000 ש"ח ולעבוד בתור שליח פיצה בכך לחסוך לאופנוע. ב-2 המקומות אני יירוויח בצורה זהה. השאלה היא האם שווה לקנות קטנוע ואז לחסוך או יישר לחסוך בנוסף יש ביזבוזים של נסיעות באוטובוס, אז מה כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Skid,

הוא אומר שאי אפשר לדעת בצורה חדש משמעית אם השלט גבוהה יותר מהגשר בגלל זווית הצילום. אני אומר שהוא גיי. רואים בבירור שהשלט גבוהה יותר בהשוואה למיליון אלמנטים אחרים בתמונה,יש לכם דרך לעזור לי להוכיח?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SHAY951,

http://radio-idan.co.il/metihot/gregori.wma http://radio-idan.co.il/metihot/gregori2.wma

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yanushka,

http://www.burnschool.up.co.il/

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

אל תתחילו בבקשה זה ספאם זה ספאם סתם רציתי לשתף אותכם עם אחת הנשים הכי יפות שראיתי ולראות מה דעתכם עליה? אני ראיתי את הקליפ בלופים מטורפים כמה שהיא יפה.. :P http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=20049

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש אפשרות לראות רק מארצות הברית השאלה אם יש דרך לגרום להם לחשוב שאני מארצות הברית http://www.hulu.com/support

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Mozeliko,

האם המפרט שנמצא בקטגוריה של 2000 ש"ח לעבודה משרדית, נחשב כמחשב 64 ביט ? האם מומלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט במקרה זה ? (ויסטה או אקספי 64 ביט) ואם לא, אז מה כן נחשב 64 ביט ?

8. Started by yossi21,

לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by idanarieli,

שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ALÞHA,

ח"ח למתורגמן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=52798 רואים שהוא גיימר. כנראה הוא סוגר את הארון, מדליק רמקולים על פול ווליום (השכנים לא שומעים ), נכנס ל-COD5 ומתחיל להיכנס לאווירה חייה (שטח אש!).

15. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הסיבה העיקרית היא תוכנות בדולר חחחחחחח למה אין את זה בארץ חחח

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אוקיי אז היום הייתי בביתן חיל הים למיונים לחובלים/צוללות (מאותר צדדי). יום כל כך מרגיז, קיבלתי את הצורה של הספסלים שם מרוב שישבנו לחכות, כל כך משעמם שם בסוף היום הודיעו לנו שמתוך 40+ אנשים, 14 התקבלו. 6 לחובלים, 8 לצוללות .. כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת התקבלתי לצוללות. את האמת ממש התאכזבתי, רציתי כל כך להתקבל לחובלים .. אמרו לנו שבימים הקרובים נקבל זימון לגיבוש צוללות שימשך 4 ימים בבה"ד בחיפה. מישהו פה עבר את הגיבוש ? עומד לעבור את הגיבוש ? אני ממש ממש מתלבט אם ללכת או לא, אמנם התנאי שירות טובים לפי מה שהבנתי, אבל יש הבדל בין לפקד על ספינה שנמצאת מעל המים, לבין להיות בתוך צוללת דיי קטנה למשך זמן לא ידוע, מבלי לדעת מה באמת הולך בחוץ. מה אתם אומרים ? ממליצים /…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by silky,

גלשתי להנאתי הרבה באחד מהאתרים האיכותיים שקיימים במרחב הדיגיטלי ותקלתי בפרסומת שאני די רגיל לראות(בוא לפגוש בחורות יפות באיזורך). לא ציפיתי שהם יחשבו שאני גר איפה שהם חשבו.... אם הייתי בעלה(והיו קוראים לי יוסוף) של זאת עם החוטיני הייתי מאוד כועס עליה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by xtract1,

מיקרוסופט שיחררו עוד "פרסומת" שמעוררת שמועות... יש לכם ניחושים מזה בדיוק המיקרוסופט אלכסנדריה?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by vadkom,

אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם. את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב. לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש. למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים. היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות: נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה. נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח. בזק בינלאומי מסלול 0.5 …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים