כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחר שנסגר לכמה שעות קריטיות, השרות חזר לעבור חלקית, ואולי בקרוב לא נצטרך את התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/פופקורן-טיים-חזר-לעבוד-חלקית/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו המצב שלי הוא ככה... אמא ואבא לא מביאים לי יותר שקל(יעני מוסיפים יותר מהדמי כיס) בגלל ששחתתי אותם בלי שהם ידעו בכלל ב2500 שקל על השילוש הקדוש ויש לי עכשיו 2 דברים שאני צריך לקנות 1 גוף קירור ~תמליצו לי על משהו 2 להחזיר לאיזה חנות את הזיכרון הגנרי 2700 שלי ולקחת 3200 של קינגסטון ~70 שקל אני יודע שהמלצתם כבר על הוולקנו 11 אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם... תודה רבה... שמח לעצות...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים! תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה... http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם Xbox cloud יאפשר גראפיקה יותר טובה (על ה Xbox one) ממה שניתן על PC?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.kcshop.com/imagegallery/ דבר מגניב תבחרו מדינה ותראו...
-
-
קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג מה זה.. זה חוזר כל חורף ונימצא במטבח בתקרה.. ובשירותים מעל המקלחת 3 שאלות.... -מה זה הדבר הזה? -למה זה מופיע? -ואיך מונעים את זה? זה מכער את הבית רצח לביינתים אני עובר עם מטלית יבשה ומנגב את זה.. זה נעלם קצת אבל חוזר אחרי שבוע
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אוקיי רציתי לשאול מה כדאי יותר כדי להרוויח כסף בצורה הכי מהירה והכי נוחה. כדאי לנסוע באוטובוסים כדי להגיע לבית מלון מפתח תקוה עד תל אביב ולעבוד בו בשביל לחסוך 24,000 ש"ח בשביל אופנוע או כדאי לעבוד איזה חודש, לקנות קטנוע יד שנייה בערך ב-3000-5000 ש"ח ולעבוד בתור שליח פיצה בכך לחסוך לאופנוע. ב-2 המקומות אני יירוויח בצורה זהה. השאלה היא האם שווה לקנות קטנוע ואז לחסוך או יישר לחסוך בנוסף יש ביזבוזים של נסיעות באוטובוס, אז מה כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא אומר שאי אפשר לדעת בצורה חדש משמעית אם השלט גבוהה יותר מהגשר בגלל זווית הצילום. אני אומר שהוא גיי. רואים בבירור שהשלט גבוהה יותר בהשוואה למיליון אלמנטים אחרים בתמונה,יש לכם דרך לעזור לי להוכיח?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שאלה שתמיד הטרידה אותי היא האם ספק הכח של המיקרו דומה לזה שיש במחשב וכמה וואטים (בערך) הוא צריך? האם הוא "ג'נרי" או ספק "אמיתי"? האם הוא פועל כמו ספק של מחשב? אשמח לאנשים רציניים שיענו לי ולא יספימו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
טוב אני אישית מעדיף את רודני, תבחרו ותסבירו!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-