כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה קצת חריגה אולי... אני מתכנן להתחיל לעבוד כעצמאי בתחום התכנות. אני רוצה לעבוד דרך אתרים כגון www.getacoder.com ו-www.rentacoder.com וכד'. העניין הוא שאין לי ממש מושג איך עובדים מול רשויות המס ומע"מ במקרים כאלה. יש לצייין כי באתרים הנ"ל יש לכל משתמש "חשבון" שאליו הלקוחות יכולים לשלם והמשתמש (קרי, המתכנת) יכול בסופו של דבר למשוך את הכסף לחשבון הבנק באחת מכמה דרכים: למשל PayPal, העברה בנקאית, שיק, וכו'. כמו כן, האתר לוקח סכום מסויים (כ-10%) מכל עסקת תיווך ביני לבין לקוח. האם יש בעיה עם כך שהכסף נכנס לבנק דרך האתר ולא דרך הלקוח באופן ישיר? האם זה עלול לעורר חשד או בעיות? איך עובדים עם חשבוניות במקרה כזה? האם יש לגבות מע"מ (מכיוון שהלקוחות הם בעצם מ…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות מחשב חזק למשחקים בסביבות ה 8500 ש''ח כולל מסך או לקנות מחשב נייד ב 5000 ש''ח וסוני 3 למשחקים אני אומר האופציה השניה והוא הראשונה מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
S [השטח של החתיכת עיגול הזה] נתון A [המיתר] - נתון צריך למצוא את R http://img165.imageshack.us/img165/898/30238432ph5.jpg
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפוש של stock wallpapers brands wallpapers ועוד כמה שילובים דומים לא מביא אותי למציאת רקעים שמגיעים עם ניידים או בכלל רקעים שכוללים לוגואים וססמאות סטייל regza- image is everything style.like.no.other וכל מיני כאלה תהיתי אולי למישהו יש אתר או קובץ שבו יש דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התגייסתי יום ראשון והגעתי לבטר ניצנים (טירונות 02). יום שישי יצאנו לבית ועשו לנו תדריך יציא ואמרו לנו איפה יש נקודות איסוף לבסיס אבל ברח לי מהראש. בעיקרון אני מקרית שמונה והייתי מועניין לדעת איפה יש נקודות איסוף לבסיס תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-