עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AvigdOr.GT,

סתכלו כאן איזה מודים מדהימים עשו: http://www.modmag.net/forum/viewtopic.php?t=181

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה להשתתף בתחרות המודינג של HWZONE וGAMER אבל יש לי מארז ממש לא רגיל,משהו באיזור 2 מטר על 2 מטר תגידו לי למי לפנות כדי לבדוק מה לעשות pleaaaaaaaaaaase

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by QkSr756,

אני רוצה לנקות את הפלאפון שלי (גלקסי S2 ) מנזקי מים - קורוזיה וכו'... שמעתי שהרבה אנשים משתמשים בחומר הזה לניקוי כרטיסי אלקטרוניקה.. מישהו יודע איפה משיגים את החומר ??? ? או אם מישהו מכיר חומר שיעשה את העבודה בצורה דומה זה יהיה מצויין... זה הנוזל באמאזון http://www.amazon.com/Swan-Alcohol-99%25-Isopropyl-Pint/dp/B001B5JT8C/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1348425760&sr=1-1&keywords=IPA

• 10 תגובות
    • 43.4k צפיות
  4. Started by shloosh,

איך זה יתכן שבכל גוש אין איזה לאן פרטי נורמלי אחד מסכן?!?!! אני משתגע מהעניין הזה, זה מטריף אותי!!! יש מצב שיש מקום בתל אביב ואני מכיר אותו?!???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  7. פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by YAIR,

לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by EyEOnE,

אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by טוליפ מאק,

היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by chris_u16,

http://gifs.msn.co.il/msnads/kingstone/Kingstone.htm מי מפרסם את זה?! MSN??? יש גם באנרים של זה "הזכרון שלך אוגר כל כך הרבה פרטים ברגע נתון" ??? ??? זה כ"כ הולם את ישראל לפרסם מוצר שכולם מכירים את שמו.

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by tadcom,

רואים משהו?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by ^GunX^,

היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by the red dragon,

ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  17. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Burned,

בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  21. אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  22. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  23. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by no43189,

אין שום קשר בין שני הדברים"..... מה בא קודם? הזרע או האדם?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.