עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נראתה תמימה הבחורה.. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-141102-00.html?tag=21-12-27

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אחת ממתיחותיה של ענקית הטכנולוגיה לרגל האחד באפריל 2016 כללה כפתור חדש עבור שירות המייל הנודע, אשר הופיע ללא יותר מדי הסברים והצליח לגרום לבלאגן שגרם לגניזתו בטרם עת בין כל המתיחות של אחד באפריל 2016, כנראה שמתיחה אחת אשר תזכה להיזכר מעל לכל היתר היא זו של גוגל, שהוסיפה לשירות ה-Gmail כפתור Drop The Mic – אופציית Send and Archive משופרת, שהוסיפה לתוכן של המייל סרטון GIF קצר מתוך סרט האנימציה 'מיניונים' משנה שעברה, בו כמובן זורקים את המיקרופון ומסמנים כי הפסקתם לדבר ולהקשיב לכל השאר. הכפתור החדש, שצץ לו ליד כפתור השליחה הסטנדרטי של Gmail, עשה בדיוק את מה שאומר התיאור שלו – והביא לכך שתשובות נוספות באותה התכתבות לא יופיעו בתיקיה הראשית של המשתמש. עם זאת, נראה כי מ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מצנם הגיימינג של Razer, הכרית החכמה, הבדיחה של רשת H&M על חשבונו של יוצר הפייסבוק ועוד מהמיטב של גוגל: הנה הן המתיחות המוצלחות ביותר עבור יום הכזבים הבינלאומי לשנת 2016 "חג" האחד באפריל 2016 הגיע לסיומו בכל רחבי העולם, וזה הזמן שלנו לסכם – ולהביא לכם את המיטב של מתיחות האינטרנט הטכנולוגיות, בנוסף לאלו החביבות שכבר הצגנו לכם אתמול. בדיחה אחת הגיעה מכיוונה של רשת הבגדים השבדית H&M, שהחליטה להתבדח על חשבון המלתחה המאוד אפורה (תרתי משמע) של יוצר פייסבוק מארק צוקרברג, עם שיתוף פעולה שיאפשר לכם להתלבש כמו המיליארדר הצעיר – עם שבע חולצות טי-שירט בצבע אפור לא ברור ומכנס ג'ינס בודד, כמובן. Dress for Success חברת גיבוי המידע Backblaze יצרה ג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

http://www.zahav.net.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=450&FORUM_ID=2&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%F2%F8%EB%FA+%EE%E7%F9%E1+%21%21%21&Forum_Title=%FA%EE%E9%EB%E4+%E8%EB%F0%E9%FA זו רק דוגמא קטנה לרמה שם... כל מילה נוספת, מיותרת.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by IG,

מכיוון שמזמן לא הייה פה שירשור חסר משמעות לחלוטין, הגיע הזמן לפתוח אחד... מה 10 השירים\ אלבומים האהובים עליכם בכל הזמנים, כשהרשימה תכלול 10 שורות שהן אלבומים או שירים ספציפיים. אפשר 11 אם זה משהו ממש טוב אני אתחיל: 1. What A Wonderful World של לואיס ארמסטרונג 2. האלבום Metamorphosis של אולי ג'ון רות 3. אלבום boom boom של ג'ון לי הוקר 4. האלבום black sabbath של בלאק סאבאת' 5. האלבום Heaven And Hell של בלאק סאבאת' 6. האלבום Machine Head של דיפ פרפל 7. Ziggy Stardust של דיוויד בואי 8. hotel california של האיגלז 9. Layla של אריק קלפטון 10. האוסף the best of prokovief של פרוקובייף 11. What'd I Say של ריי צ'ארלס (צמוד עם Hit The Road Jack )

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by A-10,

הבחורים החמיצו שני פנדלים תוך 2 דקות ! עדיין, מחזיק אצבעות ! שהחיינו ! אוף, זה היה לא קל, בלשון המעטה ! אבל, זה בהחלט בזכות ולא בחסד ... שנדע ימים שמחים יותר !

11. Started by coldplay,

הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by id3232,

שלום רציתי לדעת מה הם היתרונות ומה החסרונות של הוצאת תואר הנדסאי לפני הצבא (יג-יד) ומה החסרונות. והאם תואר ההנדסאי עוזר ואיך להמשך לימודי מהנדס. תודה

• 45 תגובות
    • 19.6k צפיות
  14. Started by Goshin,

מהו שכר ממוצע של הנדסאי חשמל היום?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by RUBI88,

שלום רב לכולם . אני כרגע בלימודי הנדסאי תוכנה, אני די שולט בלימודים והולך בסדר גמור. אבל מה אני קצת ממורמר שלא הלכתי למהנדס מה שהיה מצריך לשפר בגרויות ועוד זמן . בגלל זה הלכתי להנדסאי מההתחלה . רציתי לדעת האם בתור הנדסאי תוכנה : א. אפשר למצוא עבודה ללא ניסיון . ב. אפשר להתקדם ולהתפתח מעבר בדיקות תוכנה .. ג. איזה תפקיד אפשר לקבל . תודה רבה

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  16. שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eliau21071981,

אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by overload,

הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Kurt,

זה נדמה לי או שבאתר שלהם מופיע רק הנדסת תעשייה וניהול והנדסת תוכנה? איפה כל שאר ההנדסות?

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.