עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. משתמשים לעתים קרובות בשירות הגישה המרוחקת TeamViewer? מומלץ מאוד שתחליפו, או לכל הפחות תבחנו, את הסיסמה שלכם. משתמשים רבים ברחבי הרשת מדווחים על כניסות מרוחקות בלתי מאושרות שבוצעו למחשבים שלהם בהתבסס על היישום, מה שהוביל בחלק מהפעמים לקניות מקוונות בלתי רצויות באתרים בהם פרטי הגישה היו שמורים מראש. אנשי TeamViewer מצהירים בתקיפות כי לא בוצעה שום פריצה למאגרי המידע שלהם, וכי מדובר ב'טרנד' חדש בו מתבססים על משתמשים שהסיסמאות שלהם פשוטות מאוד לניחוש בהתבסס על ריבוי נסיונות פשוט (brute force) - כך שמומלץ מאוד לוודא כי הסיסמה שלכם כוללת לכל הפחות 8 תווים, עם שילוב של אותיות גדולות וקטנות ומספרים. https://www.teamviewer.com/…/p…/statement-on-service-outage/ https://www.…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dor123,

שלום. קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות. התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה). רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי. האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?

8. קיבלתי היום בדואר להפתעתי רשיון נהיגה חדש מסוג חדש (עומד בתקן האירופאי ועוד כל מני שטויות), מוזר שאני היחיד מהמשפחה שלי שקיבל אותו בנתיים. עוד מישהו קיבל את זה? בשביל מה הוציאו גרסה חדשה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. במיקרוסופט נחושים למצוא דרכים לגרום לכם להעדיף את יישום הצ'אט והשיחות שלהם על פני אלו של המתחרים לכתבה

10. Started by irav,

אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ??? עידכון: ה-GMAIL שוב עובד.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by wraithLord,

משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by VitaminP,

האלבום מאת DJVITAMIN (=אני) סוףסוף עלה לרשת 13 שירים MP3, באלבום מוזיקה כמעט מכל סוג שיש וכל מי ששמע את האלבום מצא משהו שהוא אהב שם. תורידו מ http://www.israfiles.com/show/48044/DjVitamin.rar (כדי להוריד תלחצו " אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ ") אני מצפה לתגובות בבקשה. תהנו!!! ***למי שיש בעיות עם הורדת האלבום: תעשו שהאותיות D וV בDJVITAMIN יהיו גדולות בלינק ועל תלחצו על הקישור, אלא תעתיקו אותו לדפדפן.*** >>>נוספה עוד אפשרות הורדה מראפידשאר http://rapidshare.com/files/61402411/DjVitamin.rar.html

14. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לפני שאני משלם 140 בעוד שאני יכול לשלם 35 ש"ח. אני רק רוצה לדעת שלא מנסים להרוויח עליי חלילה, לטענתו של המוכר, יש הבדל-איכות בכבלים... הוא טוען שאלו ב120 הם באיכות המקסימאלית ואלו שב35 הם באיכות מינימאלית, האם זה חירטוט?, כי זה נשמע לי פשוט כמו חירטוט, אשמח אם מישהו שיש לנו ניסיון בתחום יתן דעתו, תודות וברכות.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

http://www.big-boys.com/articles/petstar.html לא?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by SensatioN,

שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. סבא של וסבא שלי נולדו במושבה בריטית.. ועלו לארץ אחרי הרבה שנים.. לכן לשניהם יש עכשיו אזרחות בריטית.. השאלה האם אני יכול להוציא אזרחות בריטית.. אם אמא שלי תוציא? כי הבנתי שבכל אזרחות זה הולך בדרך שונה.. אז מישהו יודע אם אני יכול להוציא אזרחות בירטית אם יש לאמא שלי? יש לציין שאמא שלי נולדה בארץ..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני בפייסבוק עוד מהיום הראשון שיצא ולאחרונה התחילו בעיות. מפרסמים דרך החשבון שלי על הקיר שלי פרסומות כמו סרטון לוהט של בר רפאלי ושאר ירקות. האם זה וירוס שיש לי במחשב? כי עשיתי סריקות ואין לי וירוסים....האם אפשר להגדיר בפייסבוק שלא יפיץ דרכי דברים? זה נורא מעצבן לראות בפרופיל שלי שיצאו דברים דרכי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Eww^2 אל תגידו לי שראיתם את זה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים