כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על משהו מקצועי שאולי יהיה אפשר להרוויח ממנו כסף אחרי שאני ידע כמו שצריך לבנות. איזה שפה הכי כדאי ללמוד? מאיפה כדאי ללמוד? כמה זמן זה אמור לקחת בערך פחות או יותר וכמה זה מסובך? מצטער על כל השאלות ותודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי לראות את הדרט בערוץ הסרטים פשוט נורא אני לא מצליח לכתוב כלום מחר אני אמשיך את הדיון מה אתם חושבים על הסרט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/youtube-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-360-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את המייל המצ"ב. זה כבר פעם שניה שאני מקבל מייל בסגנון הזה בחודשיים האחרונים. אין לי חשבון בפייפל ולא זכור לי שנרשמתי לאתר. האם אני סתם עוד אחד ששלחו לו בתקווה שהוא יפול בפח או שמישהו מתחזה אליי? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1972 מעניין אם זה באמת יתפוס.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שדוד שלי ישלח לי משהו מארה"ב .... מישהו מכיר חברה זולה שעושה משלוחיםן מארהב לארץ ? ב DHL זה עולה 70 דולר , המוצר בערך 1-2 ק"ג ... אם יש משלוח באיזה ה30-40 דולר יתאים לי יותר ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו סיימתי לראות את זה, פשוט מדהים! תמיד ידעתי שהם קצת מטורפים, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה... http://www.youtube.com/watch?v=OlmCzaj759Q
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המקור הפארודיה של שרוטונים ארבייטמן מתורגם לעברית ולבסוף גרסת ההאוס תענוג... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא פעם אנו קוראים תלונות כאלו ואחרות בענין רמת השירות (או היעדרו) והיחס של אנשי פנדה מחשבים ובמיוחד המנכ"ל של החברה הזו . הסיפור התורן השבוע: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 מענין שתגובות מוזרות כאלו של מנכ"ל פנדה חוזרות ונשנות על פי הדיווחים שאנו קוראים. וזה כבר מעבר למה שעולה מדברי המתלוננת, שהחברה הזו מבצעת לכאורה עבירות על חוק בכך שממשיכה לשלוח דוא"ל פירסומי לאחר שנדרשה להפסיק (לדברי המתלוננת). לא יפה. באמת לא יפה. מה שבטוח - אני בפנדה לא אקנה וגם אספר לחברי ומכרי. רק בגלל היחס וההתנהגות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-