כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש בא לי אחד, אבל לא מתאים לי עכשיו לריב עם משרד התקשורת... מישהו מכיר מישהו שייבא את הנ"ל ארצה ? או אף יותץר מזה - מישהו בארץ שמוכר את אחד המוצרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציוני מגן: 87 + 90 אז אני כנראה אגש על משהו באיזור הזה, אני יודע את החומר טוב ומוכן למחר (כיתה י"א). עוד מישהו ניגש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי סדר חשיבות: 1.אחמד נאג'ין. 2.כיסא הכבוד במשחק הפתיחה של המונדיאל השמור למנכ"ל חברת צ'רלטון. 3.את הנייד. עריכה: גם את זה- ת'רד קליל עשו טובה שימרו אותו ככה... חג(חגון)שמח לכולם. יאללה הצעות:
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המציאות עולה על כל דמיון: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357070
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שחקתי ב COUNTER STRIKE ואז פתאום התחלתי לראות מטושטש בעין השמלאית שלי .. זה מהמחשב או שמה ??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שולחים לי בפייסבוק כל מיני אנשים הזמנות לאירועים בפרטי. איך אני מוציא אותם מהתפוצה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני טס לתאילד ב27 החודש הזה למי ששואל בהתחלה אני לא צריך יותר מידי כי זאת ארץ זולה יחסית לישראל בסוף אני רוצה לקנות כל מיני צעצועים אלקטרונים (דובי מהפורום אוהב מין קינקי ) -סתם בדיחה ובגדים ושטויות בכל מקרה מה עושים במקרה כזה ? הוויזה שלי מוגבלת לסכום קטן לכל יום -ואני יקנה את הכל ביום או יומים -וגם צריך כסף למכס בקיצור מה הדרכים ומה הכי משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צילצלו אלי UPS שאלו אם אני רוצה לשחרר את החבילה לבד או שהם ישחררו אמרתי לבד.. הבעיה היא שאף פעם לא שחררתי חבילה מנתב"ג אלא רק ממכס חבילות בחיפה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך כול התהליך מתבצע,ולאיפה אני צריך ללכת בנתב"ג תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ted.com/talks/defend_our_freedom_to_share_or_why_sopa_is_a_bad_idea.html
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן סיימתי לראות את הדרט בערוץ הסרטים פשוט נורא אני לא מצליח לכתוב כלום מחר אני אמשיך את הדיון מה אתם חושבים על הסרט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, מעניין אותי לדעת אם יש עבודות "בתחום" לנערים כמוני, מעבדות מחשבים,סלולר, משהו שקשור לזה. לא מצפה לשכר גבוה, המינימום הקבוע בחוק לנוער (איזה 18 שקל לשעה כמדומני) אם לא, מה האופציות שעומדות בפני נער לפני צבא שמחפש לעשות קצת כסף ליציאות ולתדלוק תחביב החומרה היקר הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-