כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה בעזרתכם. לאבא שלי הוצע לקחת אחד מן הפלאפונים הבאין בחינם: Samng 740 או Motorola 840 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחד מהם? תודה מראש! הנה לינקים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1370&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה זמן מה אני נכנס אתר vr-zone.com על מנת לקרוא חדשות באופן מרוכז (ולעוד כמה אתרים אבל שם אני מתחיל) בגלל שיש שם "פורום" שמיועד קרק לחדשות ושם מרוכזות רב החדשות המעניינות בתחום מהרשת. מזה כמה ימים משום מה אינני מצליח להיכנס לפורומים של האתר. אני מנסה להיכנס דרך הלינק VRFORUMS בראש הדף בצד ימין - אך משום מה הפורומים לא עולים. מישהו אחר מצליח להיכנס? האם זו בעייה גלובלית אצלהם או משהו ספציפי אצלי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה ממכם כן נהגים חדשים.. השאלה שלי אם כתוב ברשיון שנדרש מלווה עד ה 28.2.03 זה אומר שמותר כבר לנהוג ב 28?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תלחצו על הערנב הרבה ותראו מה קורה !!! ;D http://www.hwzone.co.il/Attachments/poke2.dcr קובץ מצורף POKE2.DCR !!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עבדכם הנאמן, ניצן והנבלה שלו יצאו לתור את הצפון שוב... וגם הפעם, סרטון צולע משו (לאוהבי הז'אנר). במהלך החיפושים אחר עליות וירידות חריפות בנווה-שאנן, הכרמל (הנדוש) וזה... נתקלנו בנוף מכחיד, של בתי הזיקוק ועוד שאר מרעישין בישין וגם איזו נקודה לבנה למעלה, יש מצב שזה היה הירח. תראו כבר בסרטון. "אמאאאאאאאאאאאאאאאאא, אני לוקחחחחחחח שמממממאאאללללללההההההההההה!11111111111" יאללה, לסרטון (37 מגאהע) ---> http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=06Y6U27I5PFFL1JA25BKGEZKMI
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש חוק מסויים שאוסר על חברות להמשיך לחייב אותי כשנגמר לי מנוי לאינטרנט ? היה לי באנדל בבזק בינלאומי והוט, עם בזק דיברתי והם ניתקו אותי בזמן, הוט החליטו להמשיך לחייב אותי...בנוסף ברוב חוצפתם, הם קנסו אותי על זה שביטלתי את ההוראת קבע, למרות שאני לא חייב להם כלום וכבר יותר משנה אני משלם להם דרך בזק
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעה הזו? http://www.iandm.co.il/Campaign/2013/Mizrahi_Tefahot/Live/IDF/Landing_Pages/Ptor.html חוץ מזה כחלופה לדמי הניהול הגבוהים בבנק, אני שוקל לפתוח תיק השקעות בבית השקעות. מישהו מכיר בית השקעות מומלץ בהשקעה בסכומים נמוכים יחסית?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מדבר כמובן על סטרדיי נייט לייב. זה רק אני, או שהתוכנית הזאת לא מצחיקה? קורה שפעם בשנה יש שם קטע מצחיק, אבל לא יותר. תמיד הקטעים מוצגים ברמה גבוהה ויש סיפור ארוך ולא מצחיק, ובסוף לפעמים יש פאנצ' ליין בכלל לא מוצלח יש שם אנשים מוכשרים, אבל שום דבר פשוט לא מצחיק... זה רק אני?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-