עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

תקראו את מפרט המוצר

5. Started by MishaK,

האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by artyom,

כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by watch out,

היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Cprogramming,

היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yanushka,

http://www.burnschool.up.co.il/

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by approx,

יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by klayton,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by omri_ro,

מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הוא היינץ קלוגר ? היה היום כתבה בידיעות אחרונות על כל מני מפורסמים ששינו את שמם בארץ... למשל מאיה בוסקיאלה היתה מרב בוסקיאלה, יעקב אילון היה יעקב פאידה וכו'....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MrAlex,

/././.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב יש לי שאלה ומשום שאני יודע שיש פה כמה שחזקים בתחום הזה בחרתי לשאול אותה פה בזמן האחרון שמעתי ש"שתיקת הכבשים" ממש טוב, ואני מעוניין לראות אותו, אבל הבעיה היא שאני יודע שיש סרטים לפניו ואחריו, ובשביל לקבל את החוויה המלאה הייתי רוצה לדעת באיזה סדר עליי לראות אותם בשביל לקבל את ההנאה הגדולה ביותר- וכמובן להבין הכל. בנוסף אני רוצה לציין, שאני רואה את שאר הסרטים משום ששמעתי ששתיקת הכבשים טוב מאוד, והוא העיקר בכל העניין, כלומר, אם אין הכרח מבחינה עלילתית לראות את שאר הסרטים - מה טוב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by noodle,

אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by lessismore,

קודם כל: אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים! העבירו את הנושא לפורום המתאים במידת הצורך. טוב, אז למרות שאני עוד מעט בן 20 - אמא שלי עדיין אחראית על כל העניין הכספי (אני חייל). מה לקנות, מה לא, כמה איפה ומתי. שאני אומר לה שהמחשב איטי \ לא מריץ משחקים היא לא מבינה על מה אני מדבר. שאני מבקש לקנות מחשב חדש היא בדרך כלל מסרבת. אז הפעם החלטתי לעשות משהו יצירתי יותר. http://www.youtube.com/watch?v=1Pu7UEiI_BU...eature=youtu.be הסרטון מדמה את כל המשחקים שאני רוצה לשחק ולא יכול (את היכולות של המחשב החדש, בעזרת השם חח). מקווה שתהנו! ואשמח לשמוע ביקורת!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by oren,

שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nehmia,

אן למשהו יש טראנסים רוסים שיגיד לא את האמנים בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.