עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

:lol:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by QQQ,

אני רוצה להזמין חולצות מEBAY (שנשלחות מארה"ב דרך PRIORITY) ב$90 כולל משלוח. כמה ייקחו לי? 16% מה-90 או יותר מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by o_O,

אני בטוח שהרבה ממכם כן נהגים חדשים.. השאלה שלי אם כתוב ברשיון שנדרש מלווה עד ה 28.2.03 זה אומר שמותר כבר לנהוג ב 28?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

תקראו את מפרט המוצר

8. Started by omri_ro,

מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש עוד 2 טפטים ענקיים מבד עבה מבריק שיש לי על הדלתות. ומחשב עם A7V266-E GF3 TI200 וDVD *16 ATA100 והכל של ASUS !!! Sorry עכשיו אני מורעל ASUS הרשמי ;D מגניב לא (הכל בחסות עזרא ) !!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shalomelbe,

לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם לפני שבועיים הזמנתי כמה פריטים מאייבי,והכל נשלח לי דרך חברת USPS.. האם יש איזה דרך לבדוק מה עם החבילה ? הבנתי שיש שיטה לבדוק דרך האתר שלהם.. מישהו מכיר ? תודה ~

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by doker,

what could be done to help prevent people from eating junk food create an advertisement אני צריך לעשות איזה פרסומת או משהו אם למישהו יש רעיונות למשפטים יפים שקשורים בנושא זה ממש יעזור לי ואני יודה לו *זה לא עבודה שלמה זה רק סעיף אבל בכל זאת אני צריך שיהיה איזה משפט או משהו יפה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים