כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, נושא שלישי או רביעי כבר שבו אני מתוועץ בעניינים שקשורים ב SANSA CLIP . למי שראה את הנושא האחרון בעניין מימוש אחריות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420802.new#new אין עדכון. בעקבות סרטון שראיתי היום ביטיוב, פתיחת האריזה של המכשיר, והצגת כל התכולה ראיתי באמת שאין שם אחריות: http://www.youtube.com/watch?v=ijz1HMfJi6Y כתבתי מייל לסאנדיסק, פירטתי את הבעיה ואני ממתין לתשובה. עד כאן בנושא עניינים קודמים. לבעייתי הנוכחית: האופן שבו המכשיר מציג את הקבצים שאני מעתיק אליו מאוד לא מוצא חן בעיניי (ת'כלס מבאס לי ת'תחת). אין אפשרוצת שבה אני יכול לדפדף בתקיות שנמצאות על המכשיר, אלא רק לבחור שירים על פי אמן מבצע, אלבום, ג'אנר או דירוג אישי שלי שזה מטרד אמיתי. …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על סטרדיי נייט לייב. זה רק אני, או שהתוכנית הזאת לא מצחיקה? קורה שפעם בשנה יש שם קטע מצחיק, אבל לא יותר. תמיד הקטעים מוצגים ברמה גבוהה ויש סיפור ארוך ולא מצחיק, ובסוף לפעמים יש פאנצ' ליין בכלל לא מוצלח יש שם אנשים מוכשרים, אבל שום דבר פשוט לא מצחיק... זה רק אני?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לעשות חופשה קטנה, יש לכם איזה שהן המלצות למקומות יפים וזולים באירופה? הינו כבר באיטליה\שוויץ, חשבנו על פריז ליורודיסני אבל אני חושש שזה יהיה ילדותי מידי. טורקיה דיי חרושה כבר מכל הכיוונים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רב, אנו מזמינים אותך להשתתף במחקר העוסק בציפיות של לקוחות חברות הסלולר בישראל מחברות אלו בנוגע ליחסי הציבור באינטרנט בכלל וברשתות החברתיות והפייסבוק בפרט. המחקר נעשה במסגרת סמינריון-יחסי ציבור בעידן הדיגיטלי במכללה האקדמית עמק יזרעאל במגמה מדעי החברה והתקשורת.תשובותיך יספקו לנו הצצה חשובה אל עולמם של חברות הסלולר ויחסי הציבור שלהם ויתרמו רבות למחקר בתחום. עם זאת, אינך חייב לענות על השאלון. אם התחלת וההשתתפות במחקר גורמת לך לסבל או פוגעת ברגשותיך תוכל להפסיק בכל שלב. הנתונים שיאספו הם חסויים ויהיו גלויים רק לעורכי המחקר.חשוב לציין שאין תשובות נכונות או לא נכונות. לחיצה על כפתור 'המשך' משמעותה שקראת את הפרטים לעיל והינך מביע הסכמה להשתתף במחקר. http://goo.gl/forms/gm…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם אני לא בפורום הנכון, אני מצטער (אפשר להעביר את הנושא). לעניין: אני מתכנון לקנות מחשב מאחת החניות באינטרנט אבל המעבדה יושבת בראשון לציון ואני גר בירושלים. אפשר לשלוח את המחשב דרך חברות חיצוניות תמורת 70 שקל. על המחשב אני מקבל 3 שנים אחריות מינימום. השאלה שלי היא כזאת: האם אתם משתמשים הרבה באחריות יצרן/חנות? שווה להשקיע את המשלוח הזה כל פעם מחדש כשהמחשב יתקלקל (אם וכאשר)? או אולי להוסיף חמש מאות שקל ולקנות קרוב? בתודה הטופיק! דרך אגב, המחשב הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן שמשתמש (זולל) בסוללות aa רגילות. אני רוצה לקנות זוג (או רביעיה תלוי המחיר) של סוללות איכותיות ומטען פשוט. (אין לי מובנה בדיסקמן) בקשר לסוללות : איזה סוג איזה מטען איזה מחיר. בי. (kom, אני מאמין שאתה מבין קצת בזה)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגישו חופשיים לחלוק עימנו.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-