עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtract1,

חבר שלי רוצה לקנות משם מחשב..וההורים שלו עושים לו קצת בעיות כי הם חושבים שזו חנות לא בטוחה וכו' בגלל שהיא לא ברשת.. אז אם בכלל אפשר וזה לא עובר על חוקי הפורום,אתה יכולים לתת מילות חיזוק לחנות? ושוב אני מקווה שזה חוקי..אם לא סליחה ושהנושא ינעל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pavel19,

חוץ מאתר "למד" תודה

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by nehmia,

איך זה הולך לחי"ר מהקטן לגדול? הבנתי שכל אחד מורכב משלושה יותר קטנים ממנו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. טוב אז למי שלא שמע/ראה את מטח הרקטות ששיגר עלינו חיזבאלה בשעה 08:15 היום (שבת 05 באוגוסט 2006) שכלל 11 נפילות באזור הקריות (ים , ביאליק ומוצקין) כרגע ידוע על הרוגה אחת (מדום לב עקב האזעקה) ועוד נפגעי קל מרסיסים ומהלם.. תמונות : תמונות ושיהיה לכולם שבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by AppleJack,

אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני שואל פה ... מאחר ואבא שלי טס לחו"ל, אני מעוניין להזמין למלון שלו חלקים (כמעט מחשב שלם) מ-Newegg.com. המחירים ממש מצחיקים ביחס לארץ... אני יכול להביא מחשב מהחלומות הרטובים בכמעט חצי מהמחיר בארץ. הבנתי ש-Newegg לא עושים משלוחים לארץ... אז מה זה אומר על האחריות? נגיד נדפק לי המעבד או שהזכרון הגיע עם בעיות, האם אני יכול לבצע RMA מהארץ? :s05: אם לא, יש חנות אחרת זולה שתתן לי אחריות מחו"ל לישראל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by eladbu,

אופנועים התורכיה! מישהו יודע מהם הדרישות בתורכיה להשכרת אופנוע? האם רשיון רגיל תופס כמו ביוון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. hello we had an FCM agint Dutch Elite and this is the scors: * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 a day later i was going to tlak whit the man that orginize the clan war and this is the confirssion: sagi says: hi Robert says: Hey sagi says: Dutch Elite * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 sagi says: it is a tai sagi says: as in draw Robert says: ROFL Robert says: noobs Robert says: No way Rober! says: its about rounds sagi says: hh yes Robert says: not kills Robert says: you twink sagi says: we won Robert says: I refuse to have a revange till you guys are organised for once, god da…

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by omri_ro,

*

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לכל המכורים ל http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A אני ו 3 חברים מנגנים לייב ב 4 גיטרות חשמליות שווה האזנה תנו תגובות... http://rapidshare.de/files/31969014/Wave1.mp3.html

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by Shadowman,

http://www.b3ta.com/challenge/apple חזק....

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Delapro,

אני רוצה להרשם עכשיו לקורס פסיכומטרי למועד דצמבר. אני עכשיו התחלתי כיתה י"ב. בכל מקום שאני מתקשר אליו אומרים לי שהקורס עולה בסביבות 5000 שקל (!). זה כסף לא קטן, אני רוצה לשאול האם כדאי לי ללכת לקורס הזה ? האם הוא שווה את הכסף ? האם מישהו עבר דרך קורס כזה ואם כן מהי ההתרשמות ממנו ? ושתי שאלות אחרונות: האם יש סיכוי אם בכלל לקבל בפסיכומרי מעל 700 אם ללמוד רק אם הספר העבה למידה עצמאית ? האם הוא משקף את השאלות מהחינה ?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by MOFRA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Gosha,

נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by bykeking,

אני יודע שזה היה בתיכנון להעביר חוק שמונע מהטום קאר ודומיו ליסוע על הכביש. כבר יש חוק כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם זה 4 חודשים יש לי כלבה חדשה העניין הוא שאין לי מושג מאיזה זן היא הוטירינר אמר שהיא מעורבת וזה כמו שהבנתם ממש עזר לי אולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לומר לי בוודאות מה הסוג של הכלבה??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  22. נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  23. מה היא אמרה שם שמרססים על השחקנים ועובר להם הכאב ציק צק? ואיזה תרופות/ספריים כאלה יש שמשקחים (תקנו אותי איך כותבים) כאבים ברמה גבוה מאוד,משאירים עירנים ועובדים מהר?

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  24. שלום רב, ביום חמישי הקרוב אמור להיערך משחקה ההיסטורי הראשון של קבוצת מכבי נתניה בגביע אופ"א. לצערי, היום פורסם בכלי התקשורת על כך שהמשחק לא ישודר ע"י ערוצי הטלוויזיה בארץ. חוג אוהדי מכבי נתניה פתח בעצומה הקוראת לשידור המשחק בארץ לטובת אלפי האוהדים של הקבוצה. כתובת העצומה הוא http://www.atzuma.co.il/petition/maoralfasi7/2/ באתר "עצומה". נכון לעכשיו מספר החותמים הוא קרוב ל- 500 כאשר העצומה החלה רק לפני שעות מספר ואוהדים של שלל הקבוצות בארץ כבר חתמו. נשמח אם תצטרפו ותחתמו על עצומה זאת ותעזרו לאלפי אוהדי נתניה ברחבי הארץ לצפות במשחק ההיסטורי הזה. בתודה מראש, חוג אוהדי מכבי נתניה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.