עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by davidt99,

שלום, אם אני לא בפורום הנכון, אני מצטער (אפשר להעביר את הנושא). לעניין: אני מתכנון לקנות מחשב מאחת החניות באינטרנט אבל המעבדה יושבת בראשון לציון ואני גר בירושלים. אפשר לשלוח את המחשב דרך חברות חיצוניות תמורת 70 שקל. על המחשב אני מקבל 3 שנים אחריות מינימום. השאלה שלי היא כזאת: האם אתם משתמשים הרבה באחריות יצרן/חנות? שווה להשקיע את המשלוח הזה כל פעם מחדש כשהמחשב יתקלקל (אם וכאשר)? או אולי להוסיף חמש מאות שקל ולקנות קרוב? בתודה הטופיק! דרך אגב, המחשב הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by D.r Bit,

זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ... אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת .... יום שני אני הולך לחגוג ... ... אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'( ברכות תתקבלנה בשמחה .... יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::fu…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ewingum,

ראיתי בפורום של גיימר: http://members.tripod.com/%7Emrpuzuzu/plan.html

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, שמי עמרי אני תלמיד כיתה י"ב שכמובן מתגייס בשנה הבאה, אני יודע שאני קצת אדיש ונזכרתי מאוחר אף עדיף מאוחר מלעולם לא וכבר באמת שאין לי אופציה אחרת. שמעתי על מגוון מסלולים \ פרוייקטים שאפשר להתגייס אליהם במסגרת צה"ל העוסקים בפיתוח, כגון סיגמא, גמ"א, פרוייקט להב (אני מצטער אם אני טועה בשמות והאם מדובר בראשי תיבות אבל מה שאני רושם זה רק משמיעה). חבר שלי נבחן לסיגמא והתקבל, בעקבות כך גם אני רציתי להתגייס לשם כי אפשר להגיע ליחידות פיתוח אבל איחרתי את המועד. עכשיו אני קצת מבולבל, אני לא יודע לאיזה יחידות אני יכול לפנות בכלל ואיזה פרוייקטים קיימים, אני מרגיש כאילו יש מליון ואחד דברים שלא שמעתי עליהם ואני בכלל לא מכיר, והייתי שמח אם תשפכו קצת אור על הדברים כפורום "טכנולו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לצורך הסברתי. תודה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1972 מעניין אם זה באמת יתפוס.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Biatch,

מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …

19. איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כפי שראיתי, לא מעט משתמשים (בכל רחבי הפורום) התנסו בתהליך הזה. איך שזה נראה, מדובר בג'ונגל שלם. אתה מזמין משהו מחוץ לארץ, ואין לך באמת מושג, מה תשלם, איך תשלם, איפה תשלם, איפה תקבל את המוצר, מתי תקבל את המוצר, מי גונב ממך כסף, מי מוותר לך על כסף, מכס, לא מכס. מע"מ, לא מע"מ. אגרה כאן, אגרה שם, אגרות לא חוקיות, אגרות בתהליכי חקיקה, הסדרים וקומבינות בין הדואר, המכס, ואלוהים יודע מה. מהניסיון המועט שיש לי, וממה שקראתי, שאלתי ותחקרתי, זה פשוט עיניין של מזל/גורל/ווטאבר. אני רוצה לפתוח שרשור מסודר, שבו כל אחד יספר בקצרה, מה עבר על המוצר שהוא הזמין דרך האינטרנט. למשל: דרך מי הזמנת? UPS USPS Priority Usps Express FedEx מה הצהירו על החבילה? סכום, סכום כולל משלוח, מתנה/ל…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by night-fire,

שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by H.I.V,

אני לא מבין כל כך בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לתקגם את זה: all times are Eastern-check your listings for times in your area December 16th - 9:00 pm איזה שעה זה אצלנו בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rangerman,

AMD ו-ATI כאן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by evman007,

טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zoman,

Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.