עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by huber,

מזה זמן מה אני נכנס אתר vr-zone.com על מנת לקרוא חדשות באופן מרוכז (ולעוד כמה אתרים אבל שם אני מתחיל) בגלל שיש שם "פורום" שמיועד קרק לחדשות ושם מרוכזות רב החדשות המעניינות בתחום מהרשת. מזה כמה ימים משום מה אינני מצליח להיכנס לפורומים של האתר. אני מנסה להיכנס דרך הלינק VRFORUMS בראש הדף בצד ימין - אך משום מה הפורומים לא עולים. מישהו אחר מצליח להיכנס? האם זו בעייה גלובלית אצלהם או משהו ספציפי אצלי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by MOFRA,

אני נוסע בעוד שבועים לחו"ל ורציתי לשאול אם משהוא יודע כמה מטען אפשר לקחת לחו"ל (משקל + מידות) לאדם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

6. Started by ברוס לי,

יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם... בזמן האחרון אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרה אחת ויחידה, משחקים! בכל מקרה... פתאום עלה רעיון במוחי. למה לקנות מחשב שזה סתם בלאגן(מסכים כחולים, אוברקלוק בלאגן ) שאפשר לקנות איזה קונסולה חדשה.... עכשיו אין לי מושג בקונסלות אולי תעזרו לי אז יש לי כמה שאלות... 1.אפשר לחבר את המכשיר למסך מחשב? 2. איזה קונסולה הכי טובה במבחינה גראפית ? 3. בקונסולות הגרפיקה יותר טובה מבמחשב PC חדש (לדוגמא אחד בעל R9700P חדש דנדש ???) ? 4. איזה הכי עדיפה פה בארץ? מאיפה אני יכול להשיג משחקים ל-X BOX נגיד ??? 5. אפשר לצרוב את הדיסקים עם צורב רגיל??? 6. ה-PS2 ה-X-BOX ו-הGAMECUBE מתפקדים גם כ -דיייי וייי דיייייייי (כמו נאור ציון) ??? בקיצור שווה קניין ? בבקשה תנסו לעזור לי…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by x-dude,

רוצים טיפ? קבלו את זה http://users.pandora.be/Psychotic_Kenshin/grappig/Ramzi.wmv

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש אפשרות לראות רק מארצות הברית השאלה אם יש דרך לגרום להם לחשוב שאני מארצות הברית http://www.hulu.com/support

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום - אני אמור לטוס עם הסבים שלי בשבוע הבא, ב-17.07 למינכן שבגרמניה. תכננו להגיע לשם, לשכור מכונית, ולנסוע ברחבי אירופה, לבקר באיטליה, צרפת ועוד מספר מדינות. עכשיו, אני לא מכיר כל כך הרבה אתרים לגבי תיירות - ובגוגל הוא מוצא לי הרבה פורומים, שאותם אני לא צריך. אנא, אם אתם מכירים אתרים טובים, ושלא יהיו יקרים כל כך, ששם ניתן לרכוש כרטיס טיסה בלבד למינכן החל מ-17.7 ועד 30.7, אשמח מאד! תודה רבה! (תוקן - טעות שלי! )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by urdead,

אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3 מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה... אז אני רוצה חוות דעת על החנות ... תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לא מבין בזה כלום. מחפש לדודה שלי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lior322,

תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shlomi7293,

שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Static,

בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני חוקר נושאים שקשורים לגיימינג, היסטוריית התעשיה ודברים משיקים, ובאחד השיטוטים ההזויים באינטרנט נתקלתי בגרסה של Portal שרצה על מחשבון. חשבתי שזאת הזדמנות טובה לחלוק איתכם משהו משונה ומעניין, אז הנה כמה מילים על זה! בנוסף, מי שלא מכיר את הערוץ שלי, מוזמן לדפדף קצת. יש הרבה על היסטוריית הגיימינג, כולל פרקים מרתקים על האנשים שמאחורי המשחקים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DimaX,

מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים