עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JHONLEV,

אינני יודע אם כל העניין מפוברק או לא,סרטון שווה יותר מאלף מילים- http://il.youtube.com/watch?v=AUIasV5FT3I&feature=related

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Component,

*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by glassmoon,

האם עדיף ללמוד תקשורת מחשבים או אלקטרוניקה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ^GunX^,

היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. דבר ראשון: לפי מה שדובר אז היה אמור להיות מתוכנן לא רק מפגש, אלא משהו יוצר רציני, אשר כלל תחרות מודינג למחשבים וגם אולי אם יצא איזה lan party. בתגובה e-פיתה-ם אמר שכבר יש משהו בתכנון וזה אמור לצאת לפועל בפסח, יחד עם הכל כגון: מקום, ספונסרים, פרסים וכו וכו... דבר שני: לאחר שדיון זה ירד לקבר נשארנו עם ההבטחה לקיום סוג של תחרות בפסח. ועכשיו שאלתי מה קרה דבר שלישי: לא הייתי בפורומים כבר הרבה זמן, ולהגיד את האמת, זה נבע משני סיבות עיקריות, האחת: התחשק לי לחזור יותר לתחום שממנו מצחתי (משחקים) ככה שביקרתי בעיקר בפורומים ש vgames וgamespy ובקהילות משחקים שונות. לא לדבר על זה שנהייתי vgamer והתעדכנתי עד לפרט האחרון בעולם משחקי המחשב. וסיבה שניה זה שאחרי פורום שיר הרגזתם…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.h-6.co.il/contest.asp?msg= תבחרו במה שבא לכם חברים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gameri,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו רשת WIFI (כמובן שהגדרתי שאף מחשב לא יזעה את השני) במחשב אחד השימוש הוא בטיחותי כל אתר כל הורדה שקולה ומחשב השני אני פחות מקפיד איזה אתרים אני ניכנס מה אני מוריד כי פחות אכפת לי ממנו השאלה היא אם אחד המחשבים חשוף לווירוסים אז מקסימום אותו מחשב יהרס או שכל המחשבים שמשתמשים באותו מודם (רשת) עכשיו פגיעים ואם כן איך אני יכול להשתמש בשני המחשבים כל אחד לצרכים שלו בלי ליפגוע בנוחות ובטיחות המחשבים האחרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by com,

אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Proww,

חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by guyschacht1,

עד כמה ממוצע הבגרות משחק תפקיד בקבלה לאוניברסיטאות בארה"ב? ממקור אחד שמעתי שכמעט חובה להיות בעלי ממוצע גבוה (110-115) כדי לשפר את סיכויי הקבלה בגלל כמות הסטודנטים הזרים הגדולה. ממקור שני שמעתי שהתעודת בגרות היא לא פקטור מרכזי אצל סטודנטים זרים, אלא מבחני ה-SAT, TOEFL וכו'. זאת אומרת שממוצע של 105-107 אמור להיות יותר ממספיק, והדגש הוא על ציון SAT גבוה מאוד. איזה מקור צודק? והאם זה אינדיווידואלי לכל אוניברסיטה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Selinko,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני חושב שזה יותר מתאים מפורום משחקים ANYWAY מה השיא שלכם בשולה המוקשים? אין לי סקרין שוט להוכיח לכם אבל אח שלי גמר את מתחיל ב-3 שניות זה היה פשוט מדהים (בערך לפני שלוש שנים לפני שהוא התגייס) עד עכשיו אני לא מבין את זה! איך אפשר בשלוש שניות?! אולי על הלחיצה הראשונה כולם נפתחו ונשאר לפתוח אחד בכל מקרה איך אצלכם? אולי זה לא כזה ביג דיל כמו שאני חושב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nighthawk_ok,

שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים