כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אולי פורום "על האתר" היה מתאים יותר, אבל יש שם פחות מעשר הודעות והאחרונה משנת 2011! ממש מתאים לי איזה SSD, אז ישבתי עכשיו ופתרתי את ההגדרות בחידון. אבל לא ברור לי איך אני מרכיב את המילה - מה סדר ההגדרות שמה אני אמור לקחת את האותיות? מלמעלה למטה וימין שמאל לא ממש עוזר לי. האם הסדר הוא האות מהגדרה 3, מהגדרה 2, מהגדרה 5 (עליונה ואז תחתונה) ומהגדרה 7? ואחרי שאני מוצא את המילה, מה פרט אליה אני אמור לשלוח? שם, דרגה, מס' אישי? כינוי בפורום? משהו אחר? מכתובת האימייל שאיתה נרשמתי לאתר או כתובת אחרת? בין העונים תוגרל הכרת תודה. 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תיק (רצוי גב) לסטודנט עם תא למחשב הנייד (13 אינץ) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני תכננתי להזמין כמה מוצרים מאמזון לארץ אבל אין לי ניסיון איתם - מישהו יודע אם הם שולחים דברים לארץ? אני רוצה להזמין ספר ודיסקים שלא עולים על 50 דולר, האם אפשרי להזמין משלוח בחינם במה שנקרא "super saver delivery"? מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להובלה? אשמח לתגובות,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את זה באחד מהפורומים ופשוט הייתי חייב לשטף אותכם תהנו.. שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines: בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines: אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines: פראג? פיקוח פראג: כן. AustrianAir-Lines: אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia: כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה פצצה קיבלו אותי לאוניברסיטה לעשות 5 יחידות במשפטים! לאלה ששואלים אז אני בן 15. אני רוצה קצת טיפים ודברים שיעזרו לי... אני פעם בשבוע [יום שני] יושב 3 שעות ורק מקשיב. אחי היה בזה ועכשיו הוא לומד משפטים באוניברסיטה [בן 21 ] אבל אני רוצה עוד כמה טיפים כי יכול להיות שיש עוד דברים שכדאי לעשות... כדאי לי לקחת מחשב נייד לשם? לקנות טייפ דיגיטאלי בשביל להקליט? [אחי השתמש בזה אבל הוא אמר שזה סתם...] תודה מראש נשמות יאללה איזה יום שמח...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאח שלי בקרוב יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו אחד מאלה. בן תשע. האם מוקדם מדי לקנות כזה מכשיר לילד בגילו, אם לא, מה לדעתכם עדיף עדיף יותר לקנות (מבחינת משחקים) - ipod או psp?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, צילצלו אלי UPS שאלו אם אני רוצה לשחרר את החבילה לבד או שהם ישחררו אמרתי לבד.. הבעיה היא שאף פעם לא שחררתי חבילה מנתב"ג אלא רק ממכס חבילות בחיפה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך כול התהליך מתבצע,ולאיפה אני צריך ללכת בנתב"ג תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-