כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?
-
- 78 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. אני מחפש סרט אקשן אמריקאי משנות תחילת ה-2000 שראיתי פעם. זכורה לי סצנה אחת, שיש כושי במספרה שמקבל חבילה משליח וכשהוא פותח אותה, המספרה מתפוצצת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום ! רציתי להאיר את עינכם בעובדה מעניינת שגיליתי ... הנושא הוא רוחב פס של כרטיסי מסך ואי הדיוק בפרסום (אפילו על הקופסאות ובחוברות). דוגמא : GeForce 2 MX 200 זכרונות (אמור להיות) 6ns 64bit 166MHz רוחב פס רישמי 1.3GB/sec כלומר 64/8x166/1024 =1.29GB/sec עכשיו, כל כרטיס MX200 מפורסם כבעל רוחב פס של 1.3GB/sec אבל ... כרטיסים מהליגה הנמוכה, Powercolor, Pine, Milky Star Pc partner וטובים אחרים מגיעים בד"כ עם זכרונות המכוונים לתדר נמוך מ 166MHz אפילו עד כדי 143MHz אשר נותן רוחב פס של כ 1.11GB/sc למרות מה שמצויין על הקופסה ובחוברת. כל זה תופס גם לגבי כל כרטיס אחר (כלומר צ'יפ אחר). בנוסף, כמובן שכל o/c על הזכרונות מעלה את רוחב הפס לכן אני מציע לצאת כנגד כל החרטא הזה …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את פרקים 207 ואת 208 והם לא עובדים ומעלים את הבעיה הזאת: ואז עשיתי לפרק 207+208 --AVI FIX בעזרת חבילת המקודדים 2.63 של K-LITE והוא מצליח להפעיל רק את 207 והוא עושה מלא סקרצ'ים כאלה ... והוא כותב שאורך הזמן של פרק 207 הוא רק 18 דקות... מה פה לא בסדר??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום,למי שיש פה מושג-המכס שצריך לשלם מעל 200$ זה על כל פריט יחיד או על כול המוצרים ביחד?? והבנתי שאלכוהול מותר רק ליטר 1 לאדם זה נכון?מה קורה אם אני קונה 1.5 ליטר(נראה לי שיש בדיוטי פרי בקבוקים כאלה)? ומישהו יודע כמה בדיוק משלמים על המכס?(נגיד קניתי משהו ב300$ אז כמה צריך להוסיף)? תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
-
שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זאת.. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות אחד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
משהו מבין בכלל מהי העבודה? Coordination of IT Infrastructure Request Management · IT coordination for the Brands in eastern Europe · Escalation management to our main outsourcers (Orange) · Definition and creation of infrastructure solutions with external partners Requirements · Special interest in IT infrastructure and forms of application · Working experience in different companies or industries would be beneficial, preferably in non IT departments · Understanding of IT infrastructure (servers, LAN, WAN, Email, operating systems) · Project- and Time management skills with the ability to deal with numerous tasks of changing priority · Co…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בחדשות שיש אנשים בצרפת מטורפים ואתלטים לא נורמאלים שעושים קפיצות מטורפות. אתמול ראיתי את הסרט "פרבר 13" (סרט אחד הטובים מומלץ מאוד) בסרט הזה יש כל מיני פעלולים וקפיצות של האנשים האלה. מישהו יכול להגיד איך קוראים לספורט הזה ולקבוצת אנשים הזאת? יש לה אתר או איזה סרטונים????? *תודה רבהההה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-