עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rinus,

היי, אני כרגע אמור להגיע לבית הספר הארצי לתקשוב (בה"ד 7), שהחברים שלי צוחקים עליי הם אומרים שזה חיל מעאפןואין לי סיכוי לחתום קבע בתור נגד(כי הקבא והדפר שלי נמוכים) בעוד שהם אמורים ללכת לבסמח(בית הספר למקצועות המחשב) זה באמת עד כדי כך גרוע? אני אוהב מחשבים ורוצה לעסוק בזה והם אמרו לי שבסמח הרבה יותר טוב ושבהד 7 שזה זה קשר וזה משעמם וממש לא לומדים שם טוב ואין סיכוי לעסוק במחשבים וכו'... הא זה נכון? נדפקתי? בסמח באמת הרבה יותר שווה מבהד7? תודה.

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. Started by raiman1,

כשאני נכנס לאתר KADMAN דרך הפיירפוקס אני רואה שהכל כתוב שם בשפה מוזרה(מצורפת תמונה). אבל דרך האקספלורר הכל טוב... איך אפשר לסדר את זה?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Symbore,

אנשים קניתי גקינס שחור של וורנגלר ושמתי לב שהוא צובע לי חולצות בהירות בקצת שחור ויותר גרוע צובע לי את התיק שלי. הצבע מאוד חלש וקצת מיים מורידים את הצבע. לפי מה שקראיתי באינטרנט ניסיתי לכבס את המכנס וגם להשאיר אותם ללילה עם חומץ\ זה לא עוזר. אני בטוח שאם אני אמשיך את הכביסות בשלב מסויים הצבע יפסיק אבל ראבק כמה אפשר לכבס לפני שהמכנס יהפוך לסמרטוט? לצערי כרגע בלתי אפשרי להחזיר את המכנס, יש עצות?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. לא רשום על הזימון שזה מסווג או משהו ככה שאני מניח שאין פה עניין של בטחון שדה. אז אספר על עצמי בקצרה: יליד יחיד פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל קב"א 54 דפ"ר 60 חתמתי התנדבות ליח"ש (קרבי) ועכשיו אני נחשב ל"לא ילד יחיד" בצבא ביום ראשון קיבלתי בדואר זימון שבו רשום: זימון ל: המשך תהליכי איתור ושיבוץ ליחידות צה"ל הדבר הראשון ששאלתי את עצמי - איזה המשך, אם לא התמיינתי לכלום לפני כן? כתוב שעלי להתייצב בבית חיל האוויר שבהרצליה יש להביא את ההזמנה, ת"ז וכלי כתיבה בנוסף רשום: ההתייצבות הינה חובה במידה ואין באפשרותך להגיע בתאריך שנקבע לך, יש לפנות למספר טלפון : 036954840 בין השעות 10-14 הדבר הראשון שעשיתי זה להתקשר לשם בין 10 ל14 בימים שונים ואין תשובה, יש תא קולי שבא איזה …

• 10 תגובות
    • 17k צפיות
  7. Started by finhack,

ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Zinger777,

היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adi518,

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מתחיל לחפש משרת סטודנט בתחום פיתוח. אין לי נסיון למעט מה שעברתי בלימודים, אני שולט לא רע בC ובJAVA. יש לי ראיון עבודה ביום חמישי, ופתאם זה היכה בי שאם שואלים אותי על ציפיות שכר, אין לי מושג מה ריאלי. ברור שהתשובה פה היא לא חד משמעית, לכן אני מקווה ליפול דווקא על מי שכן עובד במשרה באותו סדר גודל של יומיים בשבוע בפיתוח. טבלאות שכר במקומות השונים לא מתייחסות לסוגיה.

• 10 תגובות
    • 11.4k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר ת'עיניין?איך זה הולך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RX7,

שלום בנושא לא כ"כ ישיר בפורום אבל לא ידעתי היכן לכתוב אותו, אני מעוניין לעשות קורס מחשבים וראיתי באינטרנט שיש המון מכללות שמעבירים את הקורסים וכל מיני סוגים של טכנאי PC וקורס של מנהלי רשתות.. ראיתי גם שניתן לגשת לבחינות ההסמכה של מיקרוסופט לבסוף (MCSE אם אני לא טועה) ..אז רציתי לדעת איזה סוגים של קורסים יש בעניין ומה ההבדל בינהם? ואילו בחינות יש למייקרוסופט? והיכן מומלץ לגשת? תודה מראש חג שמח [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחפש המלצות לשירים או מנגינות בסגנון עמוד האש או השיר הזה למשל: \\יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by KF,

אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by elixvx,

היי, אני בשלבי מיון סופיים למסלול הנ"ל. (יש לי סיווג ביטחוני שבוע הבא) רצי לדעת ם יש פה מישהו שאולי נמצר\עבר את המסלול או מכיר מישהו כזה ויכול לתת עליו קצת מידע. (כאן או בפרטי) כמובן במסגרת בטחון מידע. כמובן שאני יודע שהמסלול הוא טר"צשל לימוד ערבית וא"ח האזנות. אבל איך זה בתכלס? מעניין? שווה? מרגישים שאשכרה עושים משהו? איך התנאים? תודב לעוזרים

• 10 תגובות
    • 17.3k צפיות
  21. Started by טוליפ מאק,

היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 114508534,

אהלן שנה שעברה עשיתי מנויי דרך בהצדעה - היה אחלה של דיל - במקום 250 שילמתי 185 לחודש לתקופה של שנה , עכשיו נגמר לי המנויי ואני רוצה לחדש . מישהו מכיר או שמע על הנחה כלשהיא דרך איפשהו שאפשר להשיג דיל , בהצדעה לא עובדים יותר עם הולמס פלייס לצערי הרב . תודה

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. טוב אז השבוע יש לי ראיון עבודה בחברת צאקפוינט, מה שהם מציעים זה לעבור אצלהם קורס QA (בודק תוכנה) ואז להתחייב אליהם לשנתיים עבודה. הספקות שלי אם זה יהיה בזבוז זמן אחד גדול או מהלך נבון? אם לשים לרגע בצד את העניין שיש הרבה ביקורות רעות על תנאי העבודה בצק פוינט והשכר הנמוך (ושזה במרחק של כ- 45-50 דקות נסיעה מביתי ואין לי מושג אם יש החזרי נסיעות). האם שווה ללכת על זה? האם השנתיים שאני אתן מעצמי בתפקיד הזה יקנה לי ידע וניסיון שיפתח בפניי שערים לחברות אחרות? בודק תוכנה ללא תואר אקדמי (מהנדס תוכנה/מדעי המחשב ואין לי גם ידע בפיתוח תוכנה/שפות תיכנות) שווה היום משהו? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 8.5k צפיות
  24. Started by daniel911,

רציתי לדעת משהו. seedbox יכול להעלות רק טורנטים או שאני יכול להעלות עם זה קבצים לשרתים כמו Mega,fileflyer? כי אני רוצה להעלות קבצים ששוקלים עשרות GB לאיזה שרת הורדות (לא טורנט) ומהירות העלאה שלי היא נמוכה מדי. יש למשל תוכנה כזאת: http://z-o-o-m.eu שאפשר להעלות איתה למאות אתרים של מארחי קבצים (כולל fileflyer וכו') אז אם אני אתקין את התוכנה הזאת ב-seedbox, אני אוכל להעלות איתה קבצים לשרתים שארצה? תודה מראש. נ.ב אם טעיתי ו-seedbox קשור רק לטורנטים, אז קיים משהו שאני יכול לקנות שיעלה במהירות גבוהה ביותר קבצים לאתרים כמו Mega, Fileflyer וכו'? או שלא קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.