עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GuGuSH,

למי שלא יודע (ואני שמח בשמחתו שהוא לא יודע..) היום היו מועדי ב' למתמטיקה. איך הלך לכם? אני עשיתי 007 ובאופן ספוטנטני לגמריי גם 006. 007 היה קשה לאללה. לא הצלחתי כלום. קיבלתי במועד א' 63, העדפתי לא להגיש. 006 היה דווקא סבבה. נראה לי שאקבל בערך 70. שזה לא משהו, אבל שיהיה.. מה איתכם? רק לי היה ממש קשה 007? שאלתי חברים ולרובם גם היה יחסית קשה ב-007.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shuy,

אחרי אינספור מאמצים, דם יזע ודמעות הצלחנו לעקוף את נמל התעופה רפיק אל חרירי . האתגר הבא, להצליח לעבור את האיטי ברמת הבנייה והאדריכלות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by bla7,

שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by R0ck,

http://tinyurl.com/6dabr

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by kinggil,

סרטון סוס http://video.google.com/videoplay?docid=-6044284326929549145&q=nvidia

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www3.quantumlynx.com/barontech/list/sayit.swf

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by taimor,

היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות משהו כזה: אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג את המצרכים. אני צריך: 1. קסדה, מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? אולי תחפושת של כבאי? (היי אתה, הכבאי שמסתובב בפורום, יש לך אחד כזה? ;D ) 2. צנרת ומחברים, אפשר להשיג משהו כזה בACE, או שצריך לגנוב לאיזה מודר? וצריך לחשוב על דרך לחבר את הפחיות/בקבוקים לקסדה, כמו הסל הזה שיש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by KapiSH,

:lol:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by intel suck,

היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by ^HocK^,

הנה הכתבה... עוד פאק של חומרה או משהו מתוכנן מראש של מיקרוסופט להשתלט על העולם...??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הת'רד הזה בא בתגובה לת'רד חסר הטעם (בלשון המעטה) של e-r-a-n המשועמם. אני לא אסתיר את דעותי הימניות: גם אני לא אוהב ערבים אך יש מרחק גדול בין זה לבין שימוש בפרובוקציה מגעילה כזו. יש לגנות את זה בתקיפות ולעשות טיפול שורש יסודי. גם לחופש הביטוי יש גבולות מסויימים. אני מבקש מאחראי פורום זה גם למחוק את הת'רד הגועלי הזה ולא רק לנעול אותו. בגלל דברים כאלו אנחנו נראים רע בדעת הקהל העולמית. ולך e-r-a-n: או שאתה ילד קטן ומפגר או שאתה סתם מפגר. תבחר לבד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש שירות אימייל שתהיה לו תמיכה בעברית. עד עכשיו השתמשתי בשניי שירותים, אימייל של אינטרנט זהב שנתנתו לי כשהתחברתי אליהם ואימייל הנוכחי של וואלה 1GB. לאימייל של אינרטנט זהב לא הייתה בכלל תמיכה בעברית, הייתי מקבל את האימיילים כשהם בכתב חרטומים וכל מיני סימנים מוזרים. עכשיו, באימייל של וואלה, יש המון מאוד תקלות: אני מקבל לפעמים שגיאה "השרת עמוס, אנא נסה מאוחר יותר", וזה ממש מציק, במיוחד כשאני מקבל את זה מספר פעמים ביום. הרבה פעמים גם נודע לי בוודאות על אימליים שנשלחו אבל בכלל לא הגיעו לתיבת הדואר (ולא, ההודעות לא נשלחו לתיבת "הספאם"-בדקתי) , והאתר גם איטי ומסורבל וכשאני נרשם לכל מיני פורמים ואתרים, לוקח מינימום 10 דקות עד שהאימייל של "האישור הרשמה" מגיע, ופעם זה לקח …

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  21. אחד הקטעים החזקים שלי- תגובות בבקשה היי חברים. אני כבר יוצר מוסיקה להנאתי מיזה 6 שנים כבר.. לא לקחתי את זה יותר רחוק מאשר חובבנות אבל את זה אתם חייבים לשמוע לינק:http://youtu.be/wy5-bTrO6vU אשמח לשמוע את דעתכם על הטראק, הקטע נקרא: KOBrA - Muj'da The Princess יום טוב קובי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by redead,

המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.