כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שאלה קצת לא במקום. אבל אני מת מת לדעת איפה או יותר נכון מה לקנות ! יש ל012 עסקי מוזיקת המתנה שפשוט מטריפה אותי - שאלתי מספר תומכים שלהם מי היוצר או שם השיר ונעניתי שהם לא יודעים. אותו דבר עם השירות לקוחות. המספר שלהם לצורך העניין הוא 0722001000 באמת שחשוב לי לדעת , שאלתי גם את הנציגות שירות אם יש גורם לפנות אליו שיוכל לעזור לי בנסיוני לדעת מי האומן ונעניתי בשלילה. אשמח לעזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
באחד הת'ראדים שראיתי כאן, מישהו מדבר על הורדה עצמאית של צלצולי MIDI ע"י הכנסה של כתובת האינטרנט שלהם לפלאפון, למשל: http://phone.com/myring.midi כמה שניסיתי, לא הצלחתי להכניס כתובת מסוימת לפלאפון. אני מצליח להכנס רק ללינקים של "הפורטל הסלולרי". המכשיר שלי הוא Samsung 540. מישהו יודע אם אפשר להכנס איתו לאתרים לפי כתובת? (ואם כן, אז איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אישית נורא אוהב את הסרטון. לשיפוטכם: http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2IGI85IY0SWKV0W9C1GHTE5UQD מצחיק בטירוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . ההורים שלי נוסעים לארה"ב שבוע הבא .. מה כדאי להביא ? חוץ מקונסולות כי אין אחריות אז אני מוותר .
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.juno.dti.ne.jp/~logicp/program/8up/8up.swf ת'אמת באחרון ניחשתי.. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^ ואיך הגוסס הזה אחרי למותו של הילד בתאונה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו רשת WIFI (כמובן שהגדרתי שאף מחשב לא יזעה את השני) במחשב אחד השימוש הוא בטיחותי כל אתר כל הורדה שקולה ומחשב השני אני פחות מקפיד איזה אתרים אני ניכנס מה אני מוריד כי פחות אכפת לי ממנו השאלה היא אם אחד המחשבים חשוף לווירוסים אז מקסימום אותו מחשב יהרס או שכל המחשבים שמשתמשים באותו מודם (רשת) עכשיו פגיעים ואם כן איך אני יכול להשתמש בשני המחשבים כל אחד לצרכים שלו בלי ליפגוע בנוחות ובטיחות המחשבים האחרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-