כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ ואיך הגוסס הזה אחרי למותו של הילד בתאונה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאלה קצת לא במקום. אבל אני מת מת לדעת איפה או יותר נכון מה לקנות ! יש ל012 עסקי מוזיקת המתנה שפשוט מטריפה אותי - שאלתי מספר תומכים שלהם מי היוצר או שם השיר ונעניתי שהם לא יודעים. אותו דבר עם השירות לקוחות. המספר שלהם לצורך העניין הוא 0722001000 באמת שחשוב לי לדעת , שאלתי גם את הנציגות שירות אם יש גורם לפנות אליו שיוכל לעזור לי בנסיוני לדעת מי האומן ונעניתי בשלילה. אשמח לעזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אייס קפה מקולקל זה מפחיד אפילו עשיתי אילוסטרציה והנה הסרטון המתעד את הזוועה (הפיצו לחברים!) האימה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
You are currently using 2793 MB (100%) of your 2793 MB אחרי בערך 7K של איימילים (תמימים ותמימים פחות) הצלחתי להדביק את הפער עם התיבה הגדלה נצחית של ג'ימייל. המרכיבים להצלחה: פ-ו-ר-נ-ו, והרבה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-