עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Alina,

אני מחפשת את השיר קמלינקה קאמלינקה, אין לי מושג פשוט איך לרשום את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by evman007,

יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tom123,

בסוף הם ירשמו גם "רמקולים תומכים ויסטה" [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by lessismore,

קודם כל: אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים! העבירו את הנושא לפורום המתאים במידת הצורך. טוב, אז למרות שאני עוד מעט בן 20 - אמא שלי עדיין אחראית על כל העניין הכספי (אני חייל). מה לקנות, מה לא, כמה איפה ומתי. שאני אומר לה שהמחשב איטי \ לא מריץ משחקים היא לא מבינה על מה אני מדבר. שאני מבקש לקנות מחשב חדש היא בדרך כלל מסרבת. אז הפעם החלטתי לעשות משהו יצירתי יותר. http://www.youtube.com/watch?v=1Pu7UEiI_BU...eature=youtu.be הסרטון מדמה את כל המשחקים שאני רוצה לשחק ולא יכול (את היכולות של המחשב החדש, בעזרת השם חח). מקווה שתהנו! ואשמח לשמוע ביקורת!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.h-6.co.il/contest.asp?msg= תבחרו במה שבא לכם חברים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Omerole,

המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by approx,

יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.

15. Started by ccc,

האם מותר להזמין מחו"ל דרך הדואר חרבות יפניות, כוכבי שוריקן, סכינים טקטיות וכו' ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Overkiller,

אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TheWizard,

שלום לכולם, אני נוסע עוד שעתיים לאילת לשלושה לילות, כן אני יהנה כן כן! אז לא צריך את כל האיחולים שלכם - So long, suckers! נ.ב. ביי, back in thr future, יום שישי ככה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by username,

עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

22. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לישראל שיתרום לנו . לא חייב מיליון דולר אפשר גם 10 דולר . http://www.cryonic-israel.org/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by HitmanX,

http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nehmia,

אן למשהו יש טראנסים רוסים שיגיד לא את האמנים בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים