כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אם קיבלת 2 גימלים ביום חמישי, אמורים לחזור ביום שני? (לא שאלה שלי, סיימתי צבא לפני 11 שנה 8))
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%]. מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו. שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים. בתודה מראש. עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים. מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ביחידת המחסלים של המוסד בקורות חיים? או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה ששיש מצב שהביאה באחד שיש מצב שהמילה מבחוח נמצאת בשמו"?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?
-
- 10 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו. מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בעידן IVORY ו KSP וחאפרים בני 12 , 13 " גאוני מחשבים " השאלה אם שווה להיכנס לשוק הזה ? ואם כן האם עדיף להוריד מחירים לרמה של " חאפר " כדי להתערבב בשוק ? או לקחת מחירים לא הגיוניים " 150 - 200 שעה " כמו מחירונים שראיתי באינטרנט , ישבתי עם עצמי וחשבתי על מחירון ותגידו לי אם זה יקר לקחתי שכר ממוצע של טכנאי מחשבים 25 ש"ח שעה . מחירון : בדיקה מחשב 25 - 50 פירמוט + גיבוי 25 - 100 התקנה תוכנה 25 התקנה כרטיס קול , מסך 25 התקנה לוח אם - 50 מה אתם אומרים ? זה יעבוד דבר כזה ?! ? , יש רק בעיה עם " חלקים " שמחיר זול תהיה בעיה . תודה מראש! ( אם אפשר חוות דעת )
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז לאחר זמן מה קיבלתי זימון למבחן לחיל המודיעין. עכשיו רשום לי בטחון מידע, ושזה נמצא במתקן רמות (תל אביב) מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מזה אומר לאיפה זה לוקח אותי ואיפה בכלל נמצא המקום למבחן. אני מתאר לעצמי שזה השלב הראשון. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ממוקד על הבטחון מידע
-
- 10 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום מצאתי בביתי מספר רב של צעצועים נדירים שהייתי בטוח שאמי השליכה לפח והם אבדו מזמן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1279.jpg הם כפפת ספיידרמן 2 מקורית עם ספריי חוטים מלא, מיכל לריסוס מיים ומיכל ליריות מ2 סוגים, נמצאו גם בובות אקשן עם חיבורים הניתנים להזזה של דרגון בול GT, קלפי יו-גי-הו מקוריים בעברית (מהדורה נדירה): http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1280.jpg כדור פוקימון אלקטרוני שאחותי קנתה לי ליומהולדת שהייתי קטנטן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1281.jpg ואקדח בייבליייד אלקטרוני עם צג LCD ומשחק אלקטרוני (שחכתי לקחת תמונה). כמה אני יכול למכור את הדברים הנדירים האלה? מצאתי את כדור הפוקימון בAMAZON ב…
-
- 10 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-