כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק רשת בתורות מהנה ביותר שמתקלתי בו... משחק אסטרטגיה בנוי סטיטיסטיקה עם כל החישובים ותוספות מיוחדות אני נהנתי אז בחרתי לשתף http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=24627
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התחלתי להיכנס לעולם המחשבים והייתי מעוניין לדעת כמה שיותר על הדבר הנפלא הזה. התחלתי כבר ללמוד שפות תכנות (הייתי שמח אם תמליצו על שפות שימושיות שיש היום בשוק וניתן ללמוד אותם דרך האינטרנט. בינתיים אני יודע על c,c++,c#, html, php, asp, java, javascript,visualbasic,vbscript, .net). אני מעוניין לדעת כמה שיותר על חומרה: מה התפקיד של כל כרטיס במחשב, על ההיסטוריה שלו, מי אחראי לפיתוחים שונים של אותו כרטיס, במה פיתוח זה מתאפיין, אילו בעיות הפיתוח פתר, איזה חברות מובילות בשוק ובאיזה מוצר, למה הם הכי מובילות, מה ההבדל במוצר בין כל חברה וחברה (נגיד שasus הכי נמכרת בלוחות אם, אני רוצה לדעת למה, מה ההבדל בינה לבין חברות אחרות במוצר זה ועוד). אשמח אם תתנו פה לינקים שיפנו אותי באו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעתי מכמה אנשים שהיו כמה בעיות עם CD-Log(יבואן לוחות DFI ועוד כמה חברות) בנוגע למידיניות ההחלפה שלהם? לדוגמא החלפת מוצר שיש עליו 3 שנות אחריות ואחרי שנתיים לדוגמא מתקלקל ומסרבים להחליף...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חברים יקרים, עפ"י הודעה של הCNN פורסם שאתמול התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים בו דברים חשובים. איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you - אל תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה ברירה אחרת מלבד לע…
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משעשע... http://www.urbandictionary.com/define.php?term=israeli
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי הקרוב אמור להיערך משחקה ההיסטורי הראשון של קבוצת מכבי נתניה בגביע אופ"א. לצערי, היום פורסם בכלי התקשורת על כך שהמשחק לא ישודר ע"י ערוצי הטלוויזיה בארץ. חוג אוהדי מכבי נתניה פתח בעצומה הקוראת לשידור המשחק בארץ לטובת אלפי האוהדים של הקבוצה. כתובת העצומה הוא http://www.atzuma.co.il/petition/maoralfasi7/2/ באתר "עצומה". נכון לעכשיו מספר החותמים הוא קרוב ל- 500 כאשר העצומה החלה רק לפני שעות מספר ואוהדים של שלל הקבוצות בארץ כבר חתמו. נשמח אם תצטרפו ותחתמו על עצומה זאת ותעזרו לאלפי אוהדי נתניה ברחבי הארץ לצפות במשחק ההיסטורי הזה. בתודה מראש, חוג אוהדי מכבי נתניה
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה באקספלורר לא מראה תמונות ואייקונים ואני מנסה להדביק צילום מסך בפורום תוכנה איך שמים צילום מסך בפורום שלנו?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא רשום על הזימון שזה מסווג או משהו ככה שאני מניח שאין פה עניין של בטחון שדה. אז אספר על עצמי בקצרה: יליד יחיד פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל קב"א 54 דפ"ר 60 חתמתי התנדבות ליח"ש (קרבי) ועכשיו אני נחשב ל"לא ילד יחיד" בצבא ביום ראשון קיבלתי בדואר זימון שבו רשום: זימון ל: המשך תהליכי איתור ושיבוץ ליחידות צה"ל הדבר הראשון ששאלתי את עצמי - איזה המשך, אם לא התמיינתי לכלום לפני כן? כתוב שעלי להתייצב בבית חיל האוויר שבהרצליה יש להביא את ההזמנה, ת"ז וכלי כתיבה בנוסף רשום: ההתייצבות הינה חובה במידה ואין באפשרותך להגיע בתאריך שנקבע לך, יש לפנות למספר טלפון : 036954840 בין השעות 10-14 הדבר הראשון שעשיתי זה להתקשר לשם בין 10 ל14 בימים שונים ואין תשובה, יש תא קולי שבא איזה …
-
- 10 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שמעתי על אתרים שמאפשרים שרות שליחת אס.אמ.אס חינמי (הכוונה היא כמובן לא לאיסיקיו). אשמח ואודה למי שיוכל לקשר אותי לאתר שכזה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-מדריך מחשב חדש - כל מה שצריך לעשות בעת קבלת מחשב חדש! עבדתי על זה המון: http://planet.nana.co.il/c-come/NEWcompurer.htm זהו מדריך למתחילים, אני בטוח שאתם לא תימצאו בו עיניין שימושי .
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם קב"ן יכול לזהות בעיה בגיוס קרוב ולדחות אותו? בלי לתת פרופיל 21 וכד'... ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-