עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Grey Matter,

הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם... קרה לי עכשיו משהו ממש מוזר בפייסבוק נכנסתי וראיתי ברשימת מחוברים מישי שאני לא ממש מכיר אז נכנסתי לפרופיל שלה וגליתי שאני באמת מכיר אותה אבל הכרתי אותה רק לפני יומיים ואני בטוח שלא הוספתי אותה או אישרתי אותה ביומיים האחרונים. (אני לא מוסיף סתם אנשים ואני לא מאשר סתם אנשים) קיצר יש דרך לבדוק ממתי אנחנו רשומים כחברים? תודה

• 6 תגובות
    • 12.7k צפיות
  4. Started by Googleness,

בקצרה שיעמם לי והחלטתי לעשות סדרה של סרטוני "Let's Play" כמו שרבים וטובים מעלים לרשת. כמובן שהחלטתי להעלות הכל ליוטיוב כי כבר היה לי חשבון וקבעתי לעצמי לעשות ערוץ נטול פרסומות ולשמור על הכל על טהרת התחביב. מסתבר שהבוט של יוטיוב החליט שאחד הסרטונים שלי (שאגב עדיין קיים אצל משתמשים אחרים) הוא בלתי הולם! ולכן הם מחקו לי את חשבון היוטיוב שלי עם כל הסרטונים (כמעט 100 סרטונים - לא לדאוג שמרתי גיבוי חחח). ביררתי דרך עוד בוט יוטיובי שכזה ומסתבר שלא רק שמחקו לי את החשבון גם נאסר עליי מלגשת לכל חשבון יוטיוב באשר הוא עד להודעה חדשה! לבסוף החלטתי להעביר את כל הסרטונים שלי לאתר Dailymotion שמאפשר לי להעלות פחות או יותר את אותם הקבצים כמו שיוטיוב מאפשר אבל יש מגבלה של אורך עד 60 דקות, …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kinggil,

מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BedB0y,

סלאם עליכום, אני כבר כמעט שנתיים עובד בחברת הייטק גדולה בתור טכנאי מחשב ורשתות. עוד מעט אהיה סטודנט במכללת ת"א-יפו, ובגלל זה אני מחפש משהו במשרה חלקית. שגרתי את הקורות חיים להרבה מאוד מנועים דוגמת runner וציינתי שלא מדובר במשרה מלאה, בינתיים אף אחד לא חזר אלי. (לשם השוואה - לפני 3 חודשים עשיתי את אותו הדבר אבל לא ציינתי שמדובר במשרה חלקית, וחזרו אלי בהמונים, רובם לא רלוונטים) וכאן אני פונה אליכם, אולי יש כאן מישהו שעובד בתחום ויודע שצריכים בחברה שלו עובד ל3 ימים בשבוע? לא ממש רלוונטי על איזה תחום ספציפי מדובר, כל עוד אני לא אנקה אסלות, העיקר שיהיה קשור למחשבים. כמובן לא Help Desk, לא קשה למצוא כאלה ;D אם מישהו מכיר מנוע הפצה שידוע במאגר משרות חלקיות (לא נשמע הגיוני אני יו…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by anisarsor,

מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מת בגיל 82 :'( :'( http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=6&u=/ap/20041006/ap_on_en_ot/obit_dangerfield Rodney Dangerfield :'( :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by rodbar,

אני כלכלן בן 33 שרוצה לעשות הסבה לתחום פיתוח תוכנה במחשבים. איפה כדאי ללמוד קורס שבסופו אוכל למצוא עבודה בתחום? האם יש מישהו שהתנסה כבר בלימודים כאלה והצליח למצוא עבודה? אני מתלבט בין מכללת היי טק, מכללת האקר יו, תפניטק, סלע וג´ון ברייס...

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by lmlm,

http://video.google.com/videoplay?docid=2741118165531349526 ;D ;D *קרדיט לRegMan שנתן לי קישור

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by TZuKi,

ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by J0HNiE,

בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

אני לא בטוח שזה התרגום הנכון בעברית אבל באנגלית זה המחזה.. בקיצור אני צריך סיכום כלשהו בעברית או באנגלית על המחזה תודה רבה בן.

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by pro,

המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by GbeTech,

אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. אפשרות יצירת אלבומים 2. לא מגביל גודל תמונה (הגבלה של 3 מגה היא סבירה כמובן) 3. כמה שיותר מקום עדיפות לעברית אך גם אנגלית תתקבל

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב . בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by redead,

שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by msean,

אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?

24. Started by Sting,

אני מחפש את הנעליים הללו אבל משום מה הם מאוד קשות להשגה, דבר ראשון המחיר שלהם גבוה מאוד ואין כמעט חנויות רשמיות שמוכרות אותן מלבד מגה ספורט והחנויות של נייקי אבל אפילו שם אין ! למעט מספר בודד של זוגות בצבעים מכוערים ומידות הזויות למישהו יש מושג איכן ניתן למצוא אותן ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חוצפה! תקראו את התגובות>> "הילדון הזה מקומו בhwzone, שם הוא יוכל לאונן כמה שהוא ירצה עם בני גילו הטיפשים (שימו לב, אני אומר שהוא יוכל עם בני גילו הטיפשים ולא שכל בני גילו טיפשים) העדיף לא ללמוד ולא לשנות את התנהגותו." http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=25797&gid=25786 גועל נפש

• 8 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים