עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by Yehudaa,

שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום אני צריך המלצה למכון\חדר כושר בתל אביב במחירים שפויים. שמעתי על גו אקטיב בוייצמן ובזמנו התאמנתי בג'ימי (הוא לא רע פשוט אני רוצה לדעת אולי יש משהוא יותר טוב ממנו ואולי גם יותר זול). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Ovid,

עד היום השתמשתי במכונה הזאת: (centrix 274 http://www.j-rubin.co.il/index.php?action=product&productid=705 בעיקרון היא עשתה את העבודה, הלבשתי עליו את המסרק הגבהה באורך חיתוך הכי נמוך שבא עם המכונה וזה קיצץ הכל בצורה אחידה בדיוק באורך שרציתי. אבל היא התקלקלה ,גם אחרי טעינה של לילה שלם הסוללה החזיקה ל5 דקות בקושי, ועכשיו המטען עצמו לא עובד, ואחריות נגמרה. יש למישהו עצות במחיר שפוי (נגיד 400~)? חשוב שיגיע עם המסרקים האלה שמלבישים כדי שלא יקצץ קצר מדי, אלא באורך המתאים לך. וחשוב שהסוללה תחזיק לפחות גילוח שלם. עדיף יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אצלי כשבוע ורואים שהיא בנויה טוב בצורה מפתיעה למחירה [ממש טוב ] דרך אגב היא נטענת . http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32724 לא יכול לצלם הטלפון שלי התקלקל אם יש לכם ניסיון טוב עם איזה מוצר שם תגידו

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  12. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by YogiBear,

הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה. רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו. עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא). אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס. אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי. השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה. המכונות שחשבתי עליהן: Moser 1881 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cyron,

אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9.1k צפיות
  17. Started by wooper,

הי אני סובל ממכת יתושים בחדר אני רוצה לקנות מכשיר שיסיים את המכה הזאת חשבתי על זה http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=8235&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=146&aff=Zap〈=he לא ניסיתי מכשיר כזה אבל זה נראה טוב איך שהוא עובד האם יש למשהו המלצה

• 41 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחפש המלצות לשירים או מנגינות בסגנון עמוד האש או השיר הזה למשל: \\יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jfkk,

שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by luckybamboo,

שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.