עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YogiBear,

הגיע הזמן להתחדש במכונת תספורת אחריי שהמכונה של בייביליס האחרונה שלי דיי מתחילה לשבוק חיים מבחינת הפלסטיקים של האורכים שנשברים, הסכינים שפחות חותכות בפעם אחת והסוללה שמתעייפת אחריי 5 שנים של עבודה. רצוי מאוד שתהיה שקטה יחסית ולא רועשת כמו קונגו. עדיפות למכונה אלחוטית כי אז לא מוגבלים לשקע חשמל וגמישות בלי להסתרבל בכבל (למרות שגם חוטית עם כבל ארוך מתקבלת, אך עדיף שלא). אם למכונה יש אפשרות גם לקיצוץ זקן (זיפים ברמה לא קוצנית) זה רק פלוס. אפשרות נוספת שהייתי מעדיף היא במידה ונגמרת הסוללה שתהיה אפשרות לעבוד איתה עם כבל כמו קהיה במכונה הקודמת שלי. השימוש הוא ברובו תספורות גלאח צבאי באזור ה-3 בערך. מדי פעם תספורות קצת יותר ארוכות לחברים ומשפחה. המכונות שחשבתי עליהן: Moser 1881 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cyron,

אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9.1k צפיות
  5. Started by wooper,

הי אני סובל ממכת יתושים בחדר אני רוצה לקנות מכשיר שיסיים את המכה הזאת חשבתי על זה http://www.hameir.co.il/Product.asp?Pid=8235&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=146&aff=Zap〈=he לא ניסיתי מכשיר כזה אבל זה נראה טוב איך שהוא עובד האם יש למשהו המלצה

• 41 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש המלצות לשירים או מנגינות בסגנון עמוד האש או השיר הזה למשל: \\יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל

10. Started by jfkk,

שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by luckybamboo,

שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by lev-27,

ביום שישי המערכת המדהימה הזאת תסתיים ובצפון יהיה כמו בשוויץ. מישהו מכיר מקומות יפים לטייל בהם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AngelofDeath,

יש המלצות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

מכיוון שאין תפריט מהיר להחלפת פורומים במערכת כרגע ולא בהכרח תהיה גם בעתיד, עריכה: בעקבות הפוסט הזה: גיליתי שדווקא כן יש תפריט כזה... ויצאתי עיוור, אז תרגישו חופשי להתעלם משאר הפוסט שמובא להלן: משהו קטן שחוסך קליקים (וזמן טעינה!) במעבר בין הפורומים השונים, לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: זה עניין של חצי דקה לסדר תפריט כזה ב Firefox (ואני מניח שבכל דפדפן אחר גם כן) רק לפתוח את ה bookmark organizer, ליצור תיקיה חדשה מתחת לסרגל של ה bookmarks ולגרור לתיקיה הזו פורום פורום מעמוד הפורומים הראשי (drag & drop) זה הכל.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by War-Hammer,

אז אני מחפש מתנה ליומלדת לידידה מאוד טובה שלי, אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד מאוד כי היא מאוד מיוחדת... אני מוכן להשיע המון (אבל לא להשתגע ולהתחיל לעשות מזה צחוקים, אני כבר מכיר אותכם ) אני פשוט חשבתי על מתנה כבר שעות ועוד לא הגעתי לדבר המושלם. תודה

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Mv2player נידפק אצלי אז אני מחפש אחד אחר על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.