כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לבדוק הרכב כימי של תרופה (חומרים פעילים) ובדיקת כספית במזון שניהם לכתבה שאני מכין מישהו יודע איך למצוא חברה שעושה בדיקות כאלה? מה לחפש בספר טלפונים?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני נהג חדש אבל כל שאר המשפחה שלי כבר לא (חוץ מאחי הקטן שבן 13 ) אני צריך להשים את השלט של הנהג חדש אבל זה די מעיק להוריד אותו ולהדביק אותו כל הזמן. השאלה שלי היא אם אני משאיר את השלט נהג חדש ואמא שלי נגיד נוהגת באוטו, אפשר לתת לה קנס?
-
- 10 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10054&langId=-1&productId=43802 האמריקאים האלה התחלקו על השכל... :screwy:
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים קניתי מצלמה חדשה A520, צילמתי בה כמה תמונות די יפות ואיכותיות ורציתי לשתף אותכם בהן. כמו כן, בניתי לי חדר חדש, ורציתי גם לשתף אותכם באיך שהוא נראה ולהראות לכם את סביבת העבודה שלי שהשתנתה לגמרי. הוספתי כמה תמונות של פורשה לחובבי הפורשה בארץ, ותמונות מהבניינים הענקיים בת"א, מגדלי אלרוב, יצאו ממש טוב. אז הנה כמה תמונות מקווה שתאהבו שלכם דודי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא: 1200 Mics - Fear Of The Dark Remix (Iron Maiden) יש לי עוד אבל אני לא מוצא אותם עכשיו.. מבינים מה הסגנון..אם יש לכם שירים טובים כתבו ת'שם ואני כבר יוריד.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו. עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש. לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות: א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט? ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב? ג. אחרון חביב, האם…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הציור ליד השם שלי. בזמן שיעור חשמל משעמם התחלתי לצייר משהו דומה למה שהיה עד עכשיו, ערכתי והנה כמה תוצאות בגלל שאין לי מושג מה מוצלח יותר (או הכי פחות גרוע )אני נותן את השיפוט לכם הערות: אני לא בוחר משהו ממה שיש באתר כי זה לא ייחודי ולכולם יש אותו דבר. הציורים אמורים להיות מין CARTOON ולא יותר מדי אמיתיים. הם לא מעוגלים כי אני לא יודע איך לעשות את זה בפלאש או בשאר הדרכים (מתנדבים יתקבלו בברכה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
לאחר הטיזר הועלה הטריילר.. http://hitmanmovie.com/ אתם מוזמנים להגיב בנושא ולא לגרור את זה למקומות אחרים
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-