כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עשיתי ויזה נטען והכנסתי לפייפל כדי לבטל איזה שהיא תלונה שהייתה לי שמה ונשארתי עם 500 שקל בויזה.. חשבתי לקנות משהו באיביי סתם בשביל לראות איך האתר הזה עובד וגם בדיוק אני צריך בושם מומלץ לקנות שמה בושם?? למה אני זוכר שאמרו לי פעם שיש לבושם תאריך תפוגה או משהו ויכול מאוד להיות שזה יהיה זיוף.. מישהו ניסה לקנות שמה פעם בושם?
-
- 10 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מחפש המלצות למורים טובים לנהיגה בעיר רחובות. (לנער שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרגיש קצת טיפש, אבל הזמנתי אחת כזאת: ועכשיו שהיא הגיעה, אני מוצא שאני אמור להתקין את כבל החשמל בעצמי(!). אני בקושי יודע לעשות סולדר.. אז אם יש מישהו פה שיודע - האם זה משהו פשוט, או שאני צריך להזמין חשמלאי? ומה בדיוק הוא אמור לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אכלתי איבר מין?
-
- 10 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, סתם תהייתי לעצמי, ככל שהמשקולת מורמת גבוה יותר באותו המתקן בחדר כושר, האם מופעל עליה יותר כוח משיכה? מצטער על השאלה הטפשית ;D
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך יכול להיות שהמחיר של כול עותק במכירה הקבוצתית שלנו לCOD 6, שעומד על 165 ש"ח, זול יותר מהמחיר של עותק בחול (60$). איך אפשר לדעת שזה אמין לגמרי? תודה לעונים, אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-