כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה לנקות נשארים סימנים שמפריעים לראייה. איך אפשר לנקות בצורה חלקה?
-
- 10 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר,שכבר מספר פעמים מצליח להגיד לי שמתקשרים אליי שניה או שתיים לפני שבאמת מישהו מתקשר אליי (ולא זה שהוא עובד עליי עם חבר או משהו כי גם שהתקשרתי אל עצמי מהבית הוא אמר לי שמתקשרים אליי ). כלומר, אם מישהו מצלצל אליי,לפני שהצלצול מגיע לטלפון הוא אומר לי לענות . (אז הטריק שניסיתי הוא להתקשר לסלולארי שלי מהבית והוא ידע גם את זה-סימן שהוא לא עובד עליי) מצד אחד הוא טוען שהוא "פשוט יודע " . כמובן אמרתי לו שהוא דביל ושיביא לי את התוכנה\אתר. למישהו יש מושג איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה רבה מראש! עריכה - אוקיי זה לא היה מצחיק. מי שמשתמש בוונטרילו וויסטה יודע שלפעמים ה-CAPS LOCK נתקע .. ואז כאילו כל הזמן מדברים. בעיקרון הוא פשוט שמע את החרא הזה הצילצולים המוזרי…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חברה לומדת למבן ותקלה בתרגיל שהיא לא מצליחה לפתור , אוליי מישהו יכול לעזור . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אנשים נהרס לי הכיסוי סיליקון לאייפוד ננו שלי. אני מחפשת כיסוי סיליקון שחור לדור ראשון של אייפוד ננו אני לא רוצה לקנות באינטרנט, אלא ללכת ממש לחכות ולקנות משם לכן החנות צריכה להיות ב:חולון, תל אביב, רמת גן, ראשון לציון, בת ים... הבנתם אני לא רוצה את הכיסוי סיליקון שיש לו בצד מן לולאה כזאת לא קשורה, אלא את הרגיל מצורפת תמונה של מה שאני מחפשת וכמובן שזה לא יהיה יקר כל כך בערך עד 30 שקל לא יותר מזה. תודה אנשים, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כאשר התחברתי באמצעות אחד מספקי האינטרנט (אין טעם לנקוב בשם ספק האינטרנט היות ומהבחינה הזאת הם מתנהגים באותה דרך) התבקשתי למסור פירטי חשבון בנק עבור הוראת קבע. ביקשתי מנציגי החברה לשלם בשוברים בבנק במזומן כמו שאני משלם עבור שירותים אחרים כמו חשמל,מים,ארנונה,גז,בזק וכיוצא בזה, ולא באמצעות הוראת קבע,אולם נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתם . בדקתי גם אצל ספקי אינטרנט אחרים,אולם גם אצלם קיבלתי תשובה זהה. ביקשתי לפחות לציין בהוראת הקבע את הסכום שמותר להם לגבות על בסיס חודשי מחשבון הבנק שלי ,אולם גם לזה הם לא הסכימו. וזאת למרות שמדובר בסכום חודשי קבוע שאינו מחושב לפי צריכה. רק מאוחר יותר הבנתי גם מדוע הם לא הסכימו לבסוף הם הצליחו לפתות אותי באמצעות מחיר זול בתמורה להתחייבות ארוכה. ט…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. אני דיי בדילמה פה בגלל ששניהם מאוד דומים כשמביקורות אומרים שהVOX קצת יותר טוב. לשניהם משקל כמעט זהה 3.5 קילו, שניהם עובדים על 6 סוללות AA , אותו מחיר לVOX יש יותר אפקטים והוא יותר חזק 5W ,הROLAND הוא 2W אבל זה אומר חיי סוללה קצרים יותר. ועוד בעיה אחת פשוט אין לי מושג איפה להשיג את הVOX בארץ! :'( "חסרון גדול" יש לי ברירה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני הולך לראיון עבודה בחנות מחשבים (לא משנה איפה כמה למה)... לעבודה כטכנאי. מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ? נהנתם/סבלתם/היה שווה ? וכו' וכו' וכו'... בגדול, השתחררתי לפני ארבעה חודשים... אני מחפש עבודה כטכנאי כי זה נראה לי עדיף כרגע ויותר מעניין מבתי מלון/מלצרות/קייטרינג/תחנות דלק/אבטחה וגם יש לי רקע פחות או יותר לעבודה הזאת אז החיבור נראה לי טבעי, ההתלבטות שלי היא אם זה בכלל כדאי ? זה נותן איזה רקע חיובי לעבודות עתידיות ? זה קידם אתכם באיזשהו מובן ? אני עם המון התלבטויות כרגע מה לעשות, מצד אחד אני צריך כסף, מצד שני אני צריך גם לשלב לימודים... ובנוסף אני לא יודע אם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בבעיה לאחר "שקניתי" בדואר כרטיס ויזה נטען. התחלתי לפני כמה שעות טובות להכין משתמש PAYPAL כדי שאני אוכל לקנות ב-EBAY, DX וכל מיני נוספים.. עכשיו מה שקרה, בשביל לאשר את החשבון הוא רוצה איזה קוד PAYPAL שאמור להגיע אליי בתשלומים החודשיים ואין לי כאלו בגלל שזה נטען ולא רגיל. המספר אמור להגיע תחת מס' שובר ושם עסק PAYPAL אבל זה לא קיים מפני שלא מקבלים קבלות חודשיות עם הנטען. אז מה עשיתי? הלכתי לאתר של CAL, בדקתי שם ואין שם כלום חוץ מחיוב בסך דולר על פתיחת חשבון ועוד 1.95$ בשם אישור חשבון שמקבלים בחזרה כשמאשרים חשבון. עכשיו אני יושב פה מבואס, לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך ולאשר את החשבון ובראשון אני בכלל לא אהיה בבית וליד מחשב ככה שאני בבעיה. מה עושים מפה? מישהו פ…
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע). היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום האם מישהו התייצב בעבר בפני ועדה רפואית של צה"ל? כמה זמן דבר כזה לוקח? אין לי מושג מה בדיוק עושים שם חוץ מלדבר על המצב הרפואי ולדרוש הסברים וחוות דעת רפואיות. אני מניח שזה יקח 15 דקות במקרה הגרוע, אבל אם יש איזה תהליך שאני לא מודע אליו שמאריך את הסיפור, אשמח לדעת האם הוועדה הרפואית תמיד בבסיס ספציפי (כמו זה שקרוב לעזריאלי, שאני דיי בטוח ששם עושים את הבדיקות הבטחוניות), או שהיא בלשכת הגיוס הקרובה למקום המגורים? (לצערי עוד לא קיבלתי את מכתב הזימון ואני לא בטוח שאקבל אותו בזמן, ומהנסיון שלי עם המענה של צה"ל, לא סביר שאני אשיג תשובות בזמן) תודה
-
- 10 תגובות
- 26.7k צפיות
-
-
Z^2 +4Z+1 לפי החישובים שלי זה יוצא i שורש 12+-(-2) אני טועה או צודק כי יש לי כאן פיתרון אחר תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-