עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerico,

מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by KoM,

אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 16.3k צפיות
  6. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shalomelbe,

אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...

10. Started by redead,

לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  12. ^נושא למרות שבתכלס בארץ אין לנו יותר מדי בחירה... יש גוארנה בכמה מקומות אבל זה הכל בעיקר חיקויי רדבול (שכולם זהים עם 80 מג קפאין ו32 מיליגרם(או מיקרו?) טאורין לפחית)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. סתם רציתי לדעת ומהן המדיות עם תוחלת החיים הגבוהה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by devek,

אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by orelzion,

היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  16. אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?'' כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by amir85,

הייתם מתים ש WINDOWS 8 יראה כך.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

עוד כמה ימים אני צריך להציג משהו באנגלית וזה דיי מלחיץ יש למישהו טיפים איך לעבור את זה בשלום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

נתמקד יותר באיכות העדשה. הייתי אתמול באופטיקנה ושמתי עין על משפי שמש של ריי-באן ב950 שקל אחרי הנחה. מצד שני מצאתי משקפים לא פחות טובות ב450 שקל באירוקה, נידמה לי הם היו של אירוקה. מבחינת איכות, המשקפים של אירוקה לא נפלו מהם בהרבה. מה פשר הפרש המחירים הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by X-BLADE,

אני צריך להוכיח שאם f אינטגרבילית על [a,b] אז לכל אפסילון חיובי קיימת פונקציה g רציפה על [a,b] כך ש g(x)<=f(x) לכל x בקטע [a,b], המקיימת שהאינטגרל של f מa עד b פחות האינטגרל של g מa עד b קטן מאפסילון. עם פונקציית מדרגות זה טריוואלי אך כמובן שהיא לא רציפה... לחבר את המדרגות לא עוזר כאשר הפונקציה קעורה... יש למשהו רעיון לפונקציה רציפה כזו??? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.