עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אביהרץ,

שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by noambar,

לי ולחבר שלי יש ויכוח: מדוע משה לא נכנס לארץ ישראל ומת לפני זה.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  3. קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי. חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת. האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  4. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 16.3k צפיות
  5. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by guycnaan,

וכבר חשבתי שאין מה לחדש בתחום... http://www.2cooltek.com/case001.html

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ran07,

שלום אני רוצה ללכת ללמוד בג'ון בריס ומתלבט בין כמה קורסים דבר ראשון אני לא אוהב דברים משעממים ולא ממש מבין את תוכן הקורסים יש כמה קורסים כמו:יוניקס לינוקס או SAP או QA או אבטחת מידע וכאלה ולמה יש יותר ביקוש לא משהו שידרוש ממני רקע נוסף יש לציין שאני מבין קצת במחשבים פרוטוטקולים תקשורת מבנה המחשב אינטרנט וכו' אני לומד לתואר אבל עשיתי הפסקה אחרי שנה וחצי בשביל הקורס ועוד כמה דברים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IG,

המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  11. אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by meishar84,

אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by The-Devil,

מה הוא המספר הבא? 371852044352248824, 3655440051907792536, __________________?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tombcatz,

סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  19. שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לי אישית, הקטע הכי מצמרר התרחש בסוף הקרב בין אנאקין (עכשיו דראת' ויידר) לבין אובי וואן: Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. It was you who would bring balance to the force, not leave it in darkness! Anakin Skywalker: I hate you! Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  22. תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?

• 10 תגובות
    • 16.5k צפיות
  23. Started by arkadur,

לשמחתי יש לי דוד שטס אוטוטו לארצות הברית אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא משם משהו (שמן הסתם כאן יעלה לי הרבה כסף) חשבתי בכיוון I POD, או PSP, תכלס זה יכול להיות כל דבר.. אשמח לקבל עוד הצעות\רעיונות..

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  24. זה מה שרשום בעצות לשמירה על הסיסמא כשנרשמים לgmail...

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by DAN,

עכברים............

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.