עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

היי מי בפורום הזה נוהג על משהו(הכוונה יש לו רישיון)?הרישיון הוא לאוטו או לאופנוע? אם לאוטו,כמה שיעורים עשיתם עד לטסט ואיזה טסט עברתם? כמה זמן יש לכם רישיון? טוב אותן שאלות יהיו גם לאופנוע רלוונטיות על איזו מכונית נוהגים? אם אני אתחיל ממני אז ככה: נוהג על אוטו עשיתי בכללי 100 שיעורים(בבקשה אל תצחקו),ועברתי טסט 5 יש לי רישיון 8 חודשים נוהג על מאזדה 3,ועל פיאט פונטו ספייס(אחלה אוטו) ועכשיו הכדור עובר אליכם

• 164 תגובות
    • 13k צפיות
  2. " עד 200 שקל = 50 אחוז " "עד 500 שקל = 25 אחוז " " מעל 500 שקל = 15 אחוז " http://www.midrag.co.il/tips/tip5.asp אחד שיש לו טמבוריה - כלי עבודה קונה בורג בשקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? אחד שיש לו שווארמה מוציא חומרים 5 שקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? ===== בלי אחריות ובלי כלום !!!! רווח נקי !!!! ===== טכנאי מחשבים שקונה חלק ב 500 מרוויח רק 75 ? וזה במקרה הטוב .. שאלתי עשרות אנשים הם צוחקים עלי " 15 אחוז " אף אחד לא היה מוכן להרוויח כל כך קצת ולתת אחריות 3 שנים!!! שלא נדבר על השירות שירד לזנות . פירמוט + מערכת הפעלה 300 - 350 ? מי ישלם ? רק בצפון ת"א או קיסריה . מזעזעים את החשבון ב " 500 שקל " בשביל 75 ? ועוד הם רוצים תשלומים והנחה ... אול…

3. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  5. שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tamos,

הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by nicoedm,

מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Corona,

יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Funkyzord,

http://www.visiontek.com/intro.html חבל שלשאר החברות אין חוש הומור כמו זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. אני כיום בשלבים של להחליט אם בכלל לקנות אחד לגידול. כרגע אני בשלב המחיר. מישהו יודע כמה עולה נחש (נחש צעיר שכשיגדל לא יעלה על חצי מטר, לא איזו אנאקונדה)? כמה עולה אוכל ? (אוכל חי או מת או שאפשר לתת לו מהשניצל שאני אוכל... ) "כלוב" + אמצעי חימום ? ובכלל כמה זה השקעה ראשונית ואז חודשית ? (בערך) בכללי אני רוצה נחש קטן שלא יהרוג אותי בשנתי, נטו בשביל תחושת אחריות.

• 45 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 48 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by davli,

רציתי בבקשה לדעת כמה יעלה לי להביא מארה"ב רכיבים בשווי 600$. המחירים שם זולים יותר(במיוחד כרטיסי מסך וזיכרון). יש לי חבר שגר שם ויכול לשלוח אותם.מה שמעניין אתי זה עניין המכס פה(ואם ישלחו הפריטים הם ישלחו כיד שנייה ללא קופסא או קבלות) ,כמה יקח על הסיפור,האם משלמים על יבוא מוצר משומש. דרך אגב אותם החלקים יעלו בארץ בסביבות 900$-1000$ אז נראה לי שמשתלם....וכן אני מודע לקשיים שיהיו לממש את האחראיות.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by artyom,

קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  14. חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, היום רכשתי את הדגם הנ״ל שומעים בו רק בצד ימין. האוזניות מחוברות היטב . מה הסבירות שמוצר כזה יגיע תקול ? תודה מראש

16. שנה שעברה זה היה מור נכון? והשנה הזוכה הוא?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה קרה לו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oDot,

נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by merlin77,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Raul,

אני מאוד סקרן לדעת, כמה נקודות בטיחות יש לאוטו הזה... משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים