כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
משהו שמע עלייה?איך היא טובה? ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום כולם! לאחרונה התלבטתי קשות באיזה מסלול לימודים לבחור, אחרי שעשיתי את הפסיכומטרי, ובשקלול עם הבגרויות לא הגעתי לסכם ההנדסה שאני צריך בן גוריון, החלטתי לבחור בין לימודים במכללת אפקה או לעשות את אפיק המעבר במכללת ספיר לשנה א' להנדסה, ומשם, אם עומדים בממוצע של 78 (הנדסת מכונות) עוברים לבן גוריון ( חמסה חמסה חמסה). אז החלטתי ללכת על מכללת ספיר, מכמה סיבות, חלקם שקשורות ללימודים וחלקם לא. רציתי לשמוע מחברה שנמצאים כאן, שאולי עשו את הדרך הזו, בהצלחה או לא, ולקבל המלצות מה לעשות\לא לעשות, איך המכללה בכללי? המחלקה בפרט? באיזה מעונות לבחור? ( שדרות או קיבוץ, אני כרגע נוטה לכיוון אחד הקיבוצים ). האם אפיק המעבר מתאים לאחד שהיה תלמיד ממוצע פלוס (עם עזרה של מורים פרטיים) בת…
-
- 10 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו). מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב? לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים... ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם? אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" . הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאלה מאתנו שהולכים לעתודה (או שוקלים ללכת) וקיבלו מדבקות אדומות על מחברות הבחינה: איפה אני רואה את הציונים של הבגרויות (שנבדקות מהר)?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1שיר מדהים של אנריקה אבל אני לא יודע את שם השיר . http://www.mytempdir.com/1042488 2 http://www.mytempdir.com/1042501 3 http://www.mytempdir.com/1042505 כל השירים הוקלטו מרדיוס 100FM בעזרת IAUDIO U3 תהנו ותעזרו לי לגלות מי שר את השירים ומה שמות השירים תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים! קניתי איי-פוד נאנו וזה סוס!!!!!! הדבר הכי תותך שיש!!!!! הבעיות סריטה זה שטויות כבר נפל לי 50 פעמים על הרצפה וכלום!!! עובד כמו סוס!!! פשוט דבר חייה! זה פשוט דבר בן-**** (סליחה לה התעפקתי) בקיצור אנשים אני ממש ממליץ למראת שזה באסה שזה בה מקסימום בגודל של 4 ג'יגה (אני קניתי של 2) וקניתי שחור! שזה בהרבה יותר יפה מהלבן!! קיצור אנשים אני ממש ממליץ!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו שאני צריך לעבור בדיקות במכון פילת... ראיתי עכשיו מבחן ניסיון של מבחן בדיקה כזה במכון נועם, אלוהים ישמור!! זה כמו מבחנים לנאס"א, איך אני עובר את הבדיקות האלה בכלל? איך להתכונן???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש לי את שני הסרטים על המחשב כבר כמה זמן והסיבה שאני לא צופה בהם עדיין היא שהבנתי שהם קשורים אחד לשני איכשהו ואני לא יודע מה לראות קודם. ראיתי במקרה את הסרטים האלה כשהייתי פעם אחרונה ב-Tower Records ועל כל אחד מהסרטים היה כתוב "צדו השני של *הסרט השני*, אבל גם שם לא מובן מה רואים קודם, אולי אם הייית קורא את התקיציר של הסרט מאורה (רק עכשיו אני חושב על זה...), אז בקיצור, מה לראות קודם?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מוצא אפשרות כזו באייטונס! איפה זה נמצא ??
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כסף קונה הכל.. כמה אמור לעלות התענוג לייבא קצת מחו"ל? (לצריכה אישית לחצי שנה הקרובה) ואיך פרקטית עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלופ ראיתי בפורום שמדברים על זה בכל מיני אשכולות כאן אז החלטתי לפתוח אשכול צלילה שבוא כל אחד שהתנסה בצלילה ייספר חוויות שהוא עבר ודברים מעניינים למשל אני עשיתי קורס צלילה אחד. מי שלא צלל שיישאל שאלות גם ויש לי גם שאלה לכל מי שעשה שתי כוכבים!. זה לא מפחיד לעשות את הצלילת לילה בקורס לכוכב השניי? והניווט זה קשה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-