עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BeNzZy-BoY,

עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kurt,

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים) אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר, כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?) אין דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

לא מצאתי בYNET או MSN אז אני שואל אותכם: יש שביתה מחר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by pergola,

מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by House M.D.,

הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tom123,

האם אני חייב? זה מקצוע חובה שאסור להיכשל בו? או שאפשר לוותר עליו?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DimaX,

מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dandiG,

אני מחפש מכונת קפה לא יקרה הביתה, אבל שתהיה באיכות טובה, ומצאתי מכונת קפה של חברת diameda במבצע של 299 ש"ח באתר הזה https://www.vero-cafe.co.il/category/מכונות-קפה - מישהו מכיר את החברה הזאת? המכונות שלה נחשבות לטובות יחסית? והמחיר הזה נראה טוב למכונה כזאת פשוטה, לא? ומה זה אומר שכתוב שם "מכונת קפסולות אספרסו קלאב"? זה אומר שאני חייב להשתמש בקפסולות האלה או שגם אחרות מתאימות? ועוד שאלה לגבי המים ששמים במכונה - קראתי פה https://www.htcafe.co.il/vp999525 שאנשים משתמשים בבריטה או במים מינרליים או במים מורתחים - למה בעצם? ומה הכי טוב?

13. למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by benor,

חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yanushka,

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1 שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד! למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקזוטיות (לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]). לפרטים נוספים

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by elerock,

לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BUNNY,

שלום, יש לי מסך תוצרת CTX (pr711F)g ונשארו לי רק עוד חודשיים בערך להחליף אותו (משו במגעים דפוק לגמריי). ביררתי והיבואן הוא five exits, האתר שלהם לא פועל, השגתי אימייל של אחד שאמור להיות אחראיי עלייהם בארץ הוא לא מחזיר לי תשובה אין לי כתובת או מספר .. והזמן שלי הולך ואוזל :\ האם מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג אותם ? תודה רבה, עמית . (לא הייתי בטוח לאיזה פורום הנושא שייך, אני מתנצל מראש אם טעיתי)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avi756,

שלום לכולם, שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר: http://www.newegg.com/ למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח? אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט). תודה רבה אבי.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

הקטע הזה בתוכנית הוא בין הטובים ביותר, אני כל כך אוהב את השאלות שלו, ריכזתי כמה מהם, בואו נראה על כמה תצליחו לענות: If someone told you they were a pathalogical liar, would you believe them? If you tried to fail, and succeeded, which have you done? Do fish get thirsty? If you take all of the ships out of all of the oceans would the sea level go down? How old do you have to be to die old? Does a bald man wash his head with shampoo or soap? Does an octopus have 8 arms or 8 legs? Is it possible to cry underwater? If you only had one eye would you blink or wink? How do you know if sour cream has gone bad? If you were in a falling lift, could you save yourself by jumping at …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by older,

העזרה היא לחברה טובה שאינה חברה בפורום , קרדיט לפתרון התרגילים ינתן לחברי הפורום בבקשה פתרון מלא , כדי שהיא תבין את הדרך . אני לא מכיר את הנושא הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TAsraf,

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים