עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MadHatter,

מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by RayZ,

עוד חודש שנת 2005 תסתיים, ושנת 2006 תתחיל. כל אלה ששמים את תגיות ה "HWzone 2005" בחתימה שלהם, הנה התג המעודכן של שנת 2006, חודש לפני השנה החדשה: או בלינק ישיר דרך האתר, למי שלא רואה: http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png מקווה שזה ימצא חן בעייני מישהו. ולמי שביקש, הקוד להכניס את התמונה לחתימה: [img=http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png] והנה התג הישן: עריכה: להעביר לפורום עיצוב וגראפיקה ממוחשבת, נשלח כאן בטעות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gshhar,

איפה אני יכול להשיג את המדבקה הקטנה של AMD,המרובעת שמדביקים על המארז?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ccc,

היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כל הכבוד למפתחי האתר(מילפורד ? ) על השדרוגים והעיצובים נראה יפה מאוד ועובד טוב מאוד , שיהיה לנו בהצלחה בהמשך

8. הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .

9. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Avivo,

כאמור, קיבלתי את הטלפון המדהים הזה (אם תרצו אני יעלה קצת תמונות שלו....) אבל יש רק בעיה קטנה אחת..... הוא לא עובד לי בארץ.... (למרות שזה usersim של דור שלישי) א. מה אני עושה? ב. אם יש פורומים רק של טלפונים סלולארים שאני יכול לפנות אליהם אני אשמח לדעת! תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זה כלכך עתיק,אבל זה עדיין אחד הסרטונים הכי מצחיקים ברשת.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yanushka,

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1 שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד! למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקזוטיות (לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]). לפרטים נוספים

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כל כמה זמן אני מקבל פקס פרסומי מאותו שולח כבר כמה פעמים. ולי נמאס מזה כמו לרבים. בגלל אותו שולח מתבזבז לי סתם דיו ודפים שלא שווים את הפרסומת המעפנה שהוא שולח... איך מטפלים בדבר כזה? למישהו היה ניסיון עם זה? הבנתי שע"פ החוק אני לא חייב לשלוח לו מס' פקס להסרה... מצורף בזאת הדף שאני מקבל על בסיס קבוע.

14. יש עוד 2 טפטים ענקיים מבד עבה מבריק שיש לי על הדלתות. ומחשב עם A7V266-E GF3 TI200 וDVD *16 ATA100 והכל של ASUS !!! Sorry עכשיו אני מורעל ASUS הרשמי ;D מגניב לא (הכל בחסות עזרא ) !!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by xtract1,

ראיתי באתר newegg מחירים קורצים ביותר..למשל מארז P180 ב530 שקל בערך... השאלה היא האם אני קונה מחשב בחול כמה אני צריך לשלם מיסים ושאר שטויות בארץ..אם בכלל... והאם זה זהה לדברים בארץ? או שיש "גירסאות אמריקאיות" למיניהם...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ice2k,

HI i am right now at bariloche argentina , having life with much less internet here is a pic from the viarika volcano in chille bye..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

שני חברי ילדות שלי , עופר לוי וגבי אינגל נעדרים בניוזילנד . חבר הכין סרטון על מנת להפיץ אותו כמה שיותר . בבקשה עזרו לנו בכל פיסת מידע ו\או בהפצה של הסרטון, אנחנו רוצים למצוא את גבי ועופר בריאים ושלמים . קבוצה בפייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_143309295732353 שיהיה לנו שבוע רגוע ומלא בבשורות משמחות. תודה על שיתוף הפעולה, אסף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by pergola,

אם אני מעל גיל 18.. ואני עובד ב2 עבודות בו זמנית.. בטופס 101 של כל עבודה רשמתי שאני לא עובד בעבודה אחרת כי אחרת לא היו מקבלים אותי.. איזה בעיות עלולות להיווצר לי? איך אפשר לעלות על זה? ומה יכול לקרות? אשמח קצת לפירוט בנושא..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

הקטע הזה בתוכנית הוא בין הטובים ביותר, אני כל כך אוהב את השאלות שלו, ריכזתי כמה מהם, בואו נראה על כמה תצליחו לענות: If someone told you they were a pathalogical liar, would you believe them? If you tried to fail, and succeeded, which have you done? Do fish get thirsty? If you take all of the ships out of all of the oceans would the sea level go down? How old do you have to be to die old? Does a bald man wash his head with shampoo or soap? Does an octopus have 8 arms or 8 legs? Is it possible to cry underwater? If you only had one eye would you blink or wink? How do you know if sour cream has gone bad? If you were in a falling lift, could you save yourself by jumping at …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כפיפות בטן מחזקות רק את שרירי הבטן או גם את הגב?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

האם נעלם פורום קנייה ומכירה???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by almonime,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים