כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg
-
אך, הגאווה הישראלית, הטנק הכי חזק בעולם שום דבר לא יכול להכניע אותו. ראינו, גם לפני חודש וגם היום בבוקר הפלסטינים הצליחו לפרק לו את הצורה. ועוד יום ניצחון לפלסטנים. :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא לא טעיתי בהקלדה!! http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=23&id=3165
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות ריב עם אמא, על זה שאני שוכח לכבות את הדוד ואת המפזר חום הקטנטן (בעצם שחרור דיפרסיות ולחצים מהחיים האישיים שלה בצורה נוחה שאינה צורכת הדחקות - עלי), רציתי לדעת כמה כסף עולה להחזיק כל אחד מהמכשירים לשעה, מכיוון שבוחדשיים האחרונים שכחתי את הדוד דולק לבסיבות ה7-9 שעות וכנ"ל המפזר חום. צריך לדעת בדיוק כמה עולה להחזיק אותם לשעה כדי להחזיר לה את הכסף. המפזר חום, הוא מכשיר קטנטן בגודל של כדור-רגל (קטן, גודל 4), אבל בצורת אליפסה שמשמש בעצם כמפזר חום עם מאוורר - שנקנה השנה (2008), שום טכנולוגיות מיושנות. הדוד מים, הוא דוד רגיל של בית פרטי שנבנה בשנת 2002-2003. תודה. 3>
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ה האם זה נכון? כמה זמן לכם לוקח? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מבין בזה כלום. מחפש לדודה שלי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hemda.org.il/template/default.asp?maincat=10&catId=35&pageId=581 הסרטון הראשון ברשימה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :puke: :puke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני נוסע לגמניה באוקטובר במסגרת חילופי תלמידים. אני יודע שיחסית המחירים באירופה גבוהים (של כל הדברים) אבל מה כן באמת כדאי לי לקנות שם, שיהיה זול יותר מהמחיר בישראל? דרך אגב מישהו מכיר רשתות של חנויות מחשבים בגרמניה? אני רוצה לברר גם מחירים של מחשבים תודה רבה ניב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מטען סוללות שחייב שתי סוללות בישביל שיטעין, אם אני שם רק סוללה אחת ובמקום הסוללה השנייה אני שם ברזל בישביל שיסגור מעגל זה מסוכן?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3 מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה... אז אני רוצה חוות דעת על החנות ... תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-