עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1qaz2wsx,

בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ran B,

היי לכולם מלא זמן שלא בקרתי פה! ואני רואה שהפורום ניהיה הרבה יותר יפה! והאתר פורח! אז יש לי שאלה, ויכוח, ריב עם חבר. אז ניתן רקע לסיפור : מדובר בתוכנת ההודעות המידיות "ICQ" כמו שכולם מכירים.. עכשיו..נגיד אני הולך לחבר שלי..ועושה "לצרף משתמש קיים כבר" ואז מכניסים מספר איסיקיו וסיסמא...ואז אני מחובר לאיסיקיו שלי דרך התוכנת איסיקיו שלו.. זה ידוע לכולם.. עכשיו..ברגע שאני מכניס את עצמי לאיסיקיו שלו..אני נמצא ברשימה..של המשתמשים שאפשר להחליף..ואז אפשר להחליף חזרה למספר של חבר שלי ואז אם אני רוצה חזרה אלי.. עכשיו..חבר שלי התחבר למספר איסיקיו שלו דרך המחשב של חבר אחר.. חשוב לציין שהוא לא התחבר כ-GUEST (אורח) ולכן נוצר קובץ דאטא בספריית איסיקיו שלו..שמכילה את הסיסמא וה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iem,

נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לדעתי הן בגלל כניסה של ילדים קטנים (לא שאני גדול כן אבל לא ילד בן 14 ) והן בגלל שמשום מה ניראה לי כבר חצי שנה המנהל של הפורום לא נכנס לפה (1nStall ) .

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by huber,

מישהו הבין מה הם רוצים? http://server3.uploadit.org/files/huber69-downloadincreasebrightness.jpg

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, לאחרונה התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות פורטוגלית, ביררתי אצל 2 משרדי עו"ד שביצעו עבורי בדיקה ואמרו שאני זכאי עקב שמות המשפחה מצד אבי ואימי (הוריהם יוצאי מרוקו ותוניס). רציתי להתייעץ איתכם לגבי התהליך, האם מישהו עבר אותו דרך עו"ד ישראלי ואכן קיבל את האזרחות? ואם כן , דרך איזה עו"ד מומלץ להגיש את הבקשה ותוך כמה זמן בערך אמורים לקבל את האזרחות לאחר אישור הקהילה היהודית? משיחה עם 2 עורכי הדין ומהצעת המחיר, נשמע שההליך די יקר ולא ברור לי כ"כ מה אני מקבל מהם עבור 6000 ש"ח , אם בסופו של דבר לדבריהם אני אמור בעצמי להשיג מסמכים ולעמוד בתורים וכו'.. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .

14. Started by aquarius,

מחר לפי הוראת משרד החינוך תוקדש שעת מחנך לטובת דיון בנושאו: מה דעתכם(אנא לשמור על רמת דיון נאותה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idg83,

שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by 104952,

היום הייתי אצל סבא שלי..... שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית? אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h

21. הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כאשר מישהו פותח חנות חדשה מחשבים, מה צריך להביא? זכרונות ספקים דיסקים וכו...אני צריך שמישהו יעזור לי בזה, תודה מראש. -=עריכה=- וכמויות ...תודה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

הקטע הזה בתוכנית הוא בין הטובים ביותר, אני כל כך אוהב את השאלות שלו, ריכזתי כמה מהם, בואו נראה על כמה תצליחו לענות: If someone told you they were a pathalogical liar, would you believe them? If you tried to fail, and succeeded, which have you done? Do fish get thirsty? If you take all of the ships out of all of the oceans would the sea level go down? How old do you have to be to die old? Does a bald man wash his head with shampoo or soap? Does an octopus have 8 arms or 8 legs? Is it possible to cry underwater? If you only had one eye would you blink or wink? How do you know if sour cream has gone bad? If you were in a falling lift, could you save yourself by jumping at …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.