כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות SMS ספאם כמו "שנה טובה" 2-3 פעמים והודעות על הישרדות פיליפינים היום קיבלתי 5 הודעות! קמתי וראיתי 5 הודעות הכל ספאם מסלקום שמעתי פעם שמשלמים על כל ההודעות האלו ויש לי מספר הודעות SMS חינם בחודש והבנתי שהספאם מסלקום גם נחשבות בתור הודעות שכתבתי או קיבלתי... קיצר אני לא רוצה לקבל כלום מסלקום אני לא כלכך מבין בפלאפונים לא משתמש הרבה מישהו יכול להרחיב עם עובדות על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לאחר שרכשתי את הכרטיס לאומי מאסטרקארד, אשר מקנה לי אפשרות קנייה בינלאומית, אשמח לקבל עזרה בהזמנת דברים מחו''ל, בעיקר מAMAZON. איך עובד עניין המכס בהזמנה, הבנתי שאם הקנייה מעל 200 דולר, אני משלם מכס ואם מתחת אז לא. מע''מ?... -תודה רבה!, נחום.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום . מלפני כחודשיים קניתי נייק שוקס והייצור שלהם היה בוויאטנם . עכשיו בגלל שיש גשמים קניתי היום עוד זוג (סדרה אחרת ) ככה שאם זוג אחד נרטב אז אני ילך עם הזוג השני . בזוג שקניתי היום אז הייצור שלהם זה בסין . אז הנעל הזאת מזוייפת ? כי יש לי עוד כמה פריטים של נייק וכולם יוצרו בויאטנם . תודה לעוזרים .
-
- 11 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
-
או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק . הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים . היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב. עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות . התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) . שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן . עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט . אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לומד עתודה ואני מתגייס בפחות משנה, אני מעוניין להוציא כרטיס עבודה כדי שאוכל לעבוד בזמן העבודה, אפשרי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע כמה זה BEST כי יש מצחיק יותר ויש מצחיק פחות, אבל בכל מקרה, תהנו. תוספות יתקבלו בצחוקים וזיקוקים. http://www.collegehumor.com/video:1927354
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגשת לא לגוגל, לא לג'ימייל ולא לאתהצינור.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-