כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 11 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בסידבוקס לא יקר אבל שלא יקרוס לי, יש משהו מומלץ יחסית?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב 5/09 נציגה של חברת אורנג עשתה איתי עסקה טלפונית שבעסקה קיבלתי 3 חודשים חינם חבילה של 4800 ו 5 מגה אינטרנט ולאחר מכן אני אצטרך לשלם 177 שקל X 21 כמובן שחברת אורנג התכחשה להסכם בהסבר " אולי לא הבנת נכון " , ב 3 חודשים של החינם הם גבו לי כסף !!! ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהם מספרי פניה שבהם נאמר לי שלא יגבו ממני שקל אחד עד לקבלת מנהל אגף אז ככה גם לא קיבלתי מנהל אגף גם שיקרו אותי שאני לא אשלם מעבר ל 3 חודשים עד שאני אקבל מנהל אגף וגם ב 3 חודשים חינם גבו ממני כסף חצי שנה שאני משלם לאורנג כסף סתם !!! הם איימו עלי שאם אני לא אחזיר ציוד אני לא אקבל זיכוי " תתנתק ואז תקבל את מה שמגיע לך " למה להחזיר ציוד מגיע לי הזיכוי יש לי מספרי פניה מסתבר שמספרי פניה באורנג זה חארטה כמו ההבטחות …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי אצלי והוא רוצה לרכוש בארץ נרגילה, אחרי זה הוא חוזר לרוסיה, והוא רוצה לדעת אם יעשו לו בעיות במידה והוא ישים אותה במזוודה, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לנו רק ממיר אחד בבית והוא עובד כבר שנים ללא תקלות היום הגעתי הביתה ומהרגע שפתחתי אותו עוברות בערך כמה שניות התמונה נתקעת האודיו קצת ממשיך ואז המכשיר נכבה ככה זה כל היום כל כמה שעות מנסה לפתוח אבל אותו דבר לפי דעתי אני חושד שיכול להיות משהו קשור לחום המכשיר עצמו שנוגעים בו ממש חם והבית כרגע כמו סאונה מישהו יכול לדווח על דבר דומה?
-
- 11 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
יש לי כתמים ממשחת נעליים על בגדים (מדים של צה"ל). זה יורד בכביסה? מה אפשר לעשות כדי להסיר את הכתמים?
-
- 11 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת כמה אני משלם על כל שעה של מזגן דולק? המזגן שלי הוא מפוצל עם 4 כ"ס... אגב זה משנה על היזה סוג איורור הוא עובד (גדול/בינוני/קטן)? ועל כמה מעלות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 44.2k צפיות
-
-
אז אני מזמין פריט מחו"ל שעולה 35$ והמשלוח עוד 17$, האם הפריט חייב במכס? לכאורה זה יוצא יותר מ50$ אבל האם המשלוח כלול במחיר הפריט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם אני ממש מבקש שתקנסו ותחתמו:http://www.atzuma.co.il/thsho/ תודה ענקית לכולם!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו ,אני יודע שזה פדיחה ,אבל אני לא זוכר איזה פרשת בר מצווה הייתה לי ,האם יש דרך כל שהיא לדעת לפי תאריך הלידה . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמא שלך - היא אחותי, אמא שלי - היא אחותך. מה אנחנו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע: שוער - לב יאשין - ברית המועצות ______________ מגן - פאולו מלדיני - איטליה בלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניה בלם - בובי מור - אנגליה מגן - קרלוס אלברטו - ברזיל _______________ קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינה קשר - מישל פלטיני - צרפת קשר - פרנץ פושקאש - הונגריה קשר - יוזביו - פורטוגל ______________ חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרד חלוץ - יוהאן קרויף - הולנד
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, בשעה טובה ומוצלחת אני מתכוון להזמין לי מחשב נייד חדש מארה"ב (הפרש של יותר מ3K שקל [אחרי משלוח ומע"מ]), בשיטוטי ברשת הגעתי לחברת MyUS, חלק מהביקורות בחו"ל לא משבחות, אבל רוב הביקורות בארץ הן דווקא חיוביות. עכשיו לשאלה: האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? אם יש חברה יותר טובה - תציעו גם. תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 11 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-