עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בחור אחד מוכר לי בהזדמנות מכשיר כמעט חדש במחיר פגז: NOKIA 6210 ב 450 ש"ח + שתי סוללות דקות - כבל שמתחבר למחשב - מטען (יש לי) צבע כחול כהה. אז מה אתם אומרים עסקה כדאית?? חוץ מזה שמעתי שאפשר להוריד אליו כל מיניי יישומים מעניין איזה... מישהו יודע?? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום מחר אני אמור ללכת למיון לשחקים... רציתי לדעת מאנשים שהיו כבר בדבר כזה מה הולך להיות שם? איזה מבחנים הולך להיות שם? יש איזה חומר שצריך לדעת עליו? כל מי שיודע כל פרט על מבחני ההתאמה שיגיד משהו תודה מראש חברס

• 11 תגובות
    • 13.4k צפיות
  7. Started by BiG_BuG,

יש שיחשבו שזה מטריד ונוראי, ויש שיחשבו שזה מצחיק בטירוף.. אני נקרעתי! http://www.sugarzaza.com/mindy.html (יש שמה 5 סרטונים) "יאללה פיסט-פאק עם גופי"

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by AdamS,

כן כן... זאת התחרות הכי מפגרת וחסרת טעם שהייתה איי פעם לדעתי... :screwy: http://www.clickclickclick.com/default.asp בהצלחה...

9. המהלכים והצעדים שדוד בן גוריון עשה במהלך חייו סיעו להקמת המדינה ולבסוף הובילו אותו להקים את המדינה בשנת 1948. דוד בן גוריון עוד מצעירותו התנדב במוסדות ואירגונים ציוניים אשר החדירו בקרב הנוער רעיונות ציוניים. במהלך חיו דוד בן גוריון הקים למעשה את המפלגה הראשונה בישוב היהודי שהיוותה צעד משמעותי לקראת הקמה של ממשלה ומדינה. הוא תמיד נקט במדניות ההבלגה שהעניקה לו יתרון על יריביו אצל הבריטים.. בנוסף בן גוריון תמיד סייע לבריטים על מנת לרכוש את אהדתם ולקבל רשות להקים מדינה. במלחמת העולם השניה קרא ליהודים להתגייס ולהילחם בנאצים לצד הבריטים. הצעד חשוב ביותר שהוא נקט היה העמידה מאחורי תוכנית בילטמור שפתחה את המאבק להקמת המדינה. ובסתר הוא תמך בהקמת תנועות המרי שפגעו בבריטים. בן גוריו…

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by T-Flash,

לא יודע אם ראיתם או לא, ראיתי את זה רק היום: http://stage.co.il/Stories/344913#top בעיקר לדוברי רוסית

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב הרגע חזרתי מהפתיחה החגיגית של המגהפלקס החדש שנבנה מעל קניון איילון ברמת גן, הYES PLANET. כשהגעתי, מבחוץ הוא נראה מאוד מרשים וגדול. מבפנים הייתה תחושה יותר צפופה ואני לא רואה איך אפשר לאכלס איזה 4-5 אולמות מלאים בחוץ (כשהם מחכים לסרט). חוץ מזה הכל מאוד יפה, התאורה, מסכי פלזמה עם קדימונים לסרטים אחרים ומידע על הסרטים המוקרנים באותו הרגע ובהמשך היום, החלוקה למפלסים והסידור של חנויות של מזון מהיר ושל "אוכל קולנוע" (פופקורן, קולה וכו'). המסדרונות מאוד יפים עם שטיחים על כל הקירות והרצפות, כשהלוגו רקום עליהם, כנראה כדי לשמור על אקוסטיקה טובה. קיצור, נכנסנו לאולם, שעה וחצי אחרי שהגענו (קבלת פנים ארוכה). חיכינו עוד רבע שעה שכולם יכנסו. כשאני נכנסתי לאולם פשוט נפלה לי הלסת מהג…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by harry,

שלום , מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס, חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל. מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו?? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by omri_ro,

כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by scorpion,

מחר עינקודר מתגייס אז בואו כולם נגיד לו להתראות כי מעכשיו הוא יהיה איתנו רק בסופי שבוע........... אז הנה הלהתראות שלי: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300][move]להתראות ובהצלחה[/move][/shadow][/glow]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא מצליח לראות סטראוגראמות! עזרה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by exercise,

http://www.collegehumor.com/video:1790939 גאון מי שחשב על זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

יש לי שאלה קטנה. יש לי חשבון בנק. השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להעביר חלק מין הכסף ל"תיקיה" נפרדת, אני לא מדבר על תוכנית חסכון. אלה פשוט שחלק מהכסף יהיה בחשבון בנק אבל שאני יוכל להעביר אותו לתיקיה נפרדת. משהו הבין אותי? \: עריכה: לדוגמה: אני עובד עכשיו ומקבל 3500 שקל. ואני מעונין לקנות מספר דברים. א. X ב. Y ג. Z ואני רוצה לחלק את הכסף שהרווחתי לכל אחד סכום מסויים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Electric Boom,

אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by Dr. Evil,

אחרי חצות! מותר לי ;D מומלץ

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by adlanm,

ומה הקשר שלהם לבזק בינלאומי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.