כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני אישית חולה על המכוניות המשופרות..כל אוטו כמעט שאני רואה ברחוב אני חושב מה לעשות כדי לשפר לו ת'מראה...יש לי תיכנונים מוכנים לאוטו של אמא שלי... :anim-jjd: מישהו שלח לי באיציק ת'קישור הבא: (שימו לב במיוחד לניסן הכסופה הראשונה) כנסו תהנו, ותיזהרו שלא תיהרס המקלדת מהריר...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקנתי אנטי וירוס (COPORATE EDITION) והוא גילה שיש לי: לא פחות ולא יותר מ76 ווירוסים :o :o :o איך אתם מסבירים את זה? שכחתי לציין שלא הרגשתי שום שינוי!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת חוצפה! אדם שכנראה עונה לשם טל והוא בן 21 תפס כינוי כמעט זהה לחלוטין לשלי ואותה תמונה בצד של שון קונרי ! כמו כן במפרט שלו איכשהוא הוא משתמש באימייל הישן שלי ! asaff18@walla.co.il זה מכעיס זה חצוף וזה לא בסדר הדבר גורם לבלבול ביננו והוא בגדר התחזות ונוגד את הכללים אני מבקש מאותו טל לשנות את הכינוי והפרטים שעלולים לבלבל ביננו ואם לא אני מבקש מהמנהלים לפעול, זה ממש לא בסדר!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר פה שהראו המון מדבקות של כל מיני מוצרים שונים, ולי יש רק 2 על המארז והייתי רוצה להדביק עוד, מישהו יודע איפה אפשר למצוא (בלי לקנות את המוצר)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני נוסע לי לאילת ל 4 ימים אני בטוח שאני יהנה אבל יהיהו לי כאביי גמילה מהאתר! (אין מה לעשות נגד זה) אז חברים תשמורו על הפורום חמים ונעים ונתראה בעוד 4 ימים
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
-
כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !
-
האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מקרה שמאוד זעזע אותי: לפני יומיים בערך פורסם באתר "חברה" תמונות של בחורה אשר צלמה את עצמה בעירום. התמונות הגיעו לידהם של אנשים שלא היו אמורים לקבל את זה (אומרים שהיא שלחה את זה בטעות למישהו לא נכון\ חברה שלה הפיצה את זה) והתמונות פורסמו. המקרה ממש מזעזע! דבר אחד להצטלם, אבל לפחות תשמרי על התמונות. תחשבו איך החיים שלה נהרסו.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי מנילה...הכל כרגיל..כל הבחירות הרגילות של... קרבי!!! :AR15: ואני כמובן בוחר רק גבעתי ובמיוחד פלס"ר גבעתי ובנוסף קיבלתי גם זימון ליום שדה של יחידות התנדבותיות...מישהו עוד קיבל? אם כן לאיזה תאריך? אני ל14/01/03...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב קצת דורש תיקון אך... חייבים לראות... http://www.uq.edu.au/education/extra/all.html גיא.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקלטתי כמה קטעים מהשידורים ממעבורת החלל קולומביה ערכתי ושמתי מוסיקה מתאימה . אתם מוזמנים לצפות: חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 חלק 5 חלק 6 חלק 7 חלק 8 חלק 9 חלק 10 מצטער על אי הנוחות של ההורדה פשוט האתר לא נתן לי לעלות קבצים גדולים יותר סה"כ הסרט בסביבות 4.5 מגה. תהנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-