עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mega1234,

http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo "This Hurts This Hurts This Hurts This Hurts !11"LMFAO מדהים איך הדודה\אימא\סבתא של הילד הזה ממשיכה לצחוק כשהוא על סוף התקף לב. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RainbowInBlack,

היי, אני כנראה בתהליכי הקמת אתר ואני מחפש את ההוסטינג הכי טוב שאפשר למצוא בישראל מבחינת תשלום\אמינות ראיתי כל מיני webgate.co.il ועוד השאלה היא - מה הכי טוב? (למישהו יש תושבה לזה?) ואם לא- אז למישהו יש המלצות לתת לגבי חברות כאלה או אחרות- יתקבלו בברכה אני מחפש שרת שיתמוף ב MYSQL ו PHP , ככה שזה לא משנה אם זה שרת לינוקס או WINDOWS תודה רבה רועי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by אסיWOW,

יום יפה היום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

משנה הבאה תהיה תוכנית לימודים חדשה בלשון. בתוכנית יש יותר חומר כי יפסיקו את שיטת המיקוד שאומרת על מה יהיו הנושאים בבגרות ובלעדיה צריך ללמוד את כל החומר שהוא ספר של 888 עמודים (בגרות בלשון של אנקורי). אבל הבעיה המרכזית היא שהבגרות תהיה בכתה י' ולא בכתה יא' כמו שיש השנה. תלמידים שעולים השנה לכתה י' לא למדו השנה לשון כלומר צריך ללמוד את כל החומר כל ה-888 עמודים בשנה אחת. לפי דעתי צריך להגיש עצומה למשרד החינוך על מנת לעשות הקלות בבגרות של שנה הבאה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by freee,

שלום, מישהו פה בפורום רואה אמריקן איידול? לכול מי שלא יודע מה זה: זה כוכב נולד של אמריקה על הבסיס של אמריקה כול המדינות בעולם עשו את הכוכב נולד שלהם. יש את זה בערוץ 3 בימי שישי ושבת.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by Vega,

ובכן, הבלוג שלי עוסק בחיבוטי הנפש של נער מתבגר (לא כל כך ממוצע) עם גישה צינית מאוד לחיים, הצל שמטיל בית הספר על חייו הכמעט מושלמים (not) ומנסה להסביר כיצד צועד עם שלם של נמלולים חזרה לבתי הסוהר יום יום.. הנה לכם טעימה קטנה ממשנת הבייגלה היוטופית העצבנית שלי: "הנה אני בשיעור מתמטיקה הראשון לאחר אותם חודשיים קדושים המביאים קמצוץ או טעימה מהחופש וחיים ללא מערכת אשר "משגיחה" עליך, או כמה שאני אוהב לקרוא לאותו מוסד מקולל... - בית סוהר." Give me 5 minutes. Enter my world. חכמת הבייגלה של אופניק בבקשה - תגובות הערות הארות תלונות הצעות יתקבלו בברכה.. אני חי בשביל הפידבאק שלכם... בערך.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Or ei,

לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DimaX,

מועדון לילה שולתתת!!1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DXT,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by xTz,

היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by תינוק22,

החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by blabla2002,

האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי דיסקמן שקניתי לפני כמה חודשים. אני קניתי לו את כל סוגי הסוללות: GP נטענות, אלקליין ועוד... כולם החזיקו מעמד (2 סוללות כל פעם) רק 4, 5 שעות מקסימום. אפילו על עוצמת קול "באמצע"... לא הכי גבוהה... רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהדיסקמן שלי פשוט זולל סוללות? עכשיו זה כבר לא ממש בעיה, כי קניתי אתמול מטען סוללות של GP+4 סוללות GP.... אבל זאת בכל זאת בעיה מציקה... כי חבר שלי הסוללות אצלו בדיסקמן מחזיקות 10 שעות אפילו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Merrymoon,

אבקש לא להגיב, ואם אתם מתעקשים אז לפחות תשקלו מילים, תראו הבנה והיו מאופקים. זה נראה כמו עוד ספאם שקיבלתי מידיד שלי בדואר אבל זה לא בדיוק כך. מה אכפת לכם, קראו, הפנימו, ואם לא קשה אז תפיצו הלאה. המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו.. הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד... הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו... ותודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lifestyle,

Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by SensatioN,

mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by benor,

אותי אישית זה לא הצחיק, אבל אוליי יש פה כאלה שזה יצחיק אותם ... http://www.youtube.com/watch?v=E859GsKOOQo

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by liran8378,

מה טוב ל hangover ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IG,

והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.