כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות. לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה. http://www.fileflyer.com/view/euRg2BJ ולמי שרוצה לדעת אני כבר יגיד מראש,אני עובד בCUBASE SX 3,אני יוצר הכל מ0 והכל אני עשיתי לבד,אני כמעט 7 שנים בתחום (לפניי שנה הגעתי לרמה מקצועית שאפשר להחתים) וזהו אני חושב. מחכה לתגובות שלכם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול ממי שהשתמש כבר , מה ההתרשמויות ? עושים בעיות ? זה בכלל עובד עם ויזה בארץ ? בנילאומית ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html מי תורם את הNSX שלו בשביל שננסה את זה עליה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מקרה שמאוד זעזע אותי: לפני יומיים בערך פורסם באתר "חברה" תמונות של בחורה אשר צלמה את עצמה בעירום. התמונות הגיעו לידהם של אנשים שלא היו אמורים לקבל את זה (אומרים שהיא שלחה את זה בטעות למישהו לא נכון\ חברה שלה הפיצה את זה) והתמונות פורסמו. המקרה ממש מזעזע! דבר אחד להצטלם, אבל לפחות תשמרי על התמונות. תחשבו איך החיים שלה נהרסו.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עפ"י "הארץ" והאינקוירר באינטל ישראל מחפשים מאות מהנדסים: http://www.theinquirer.net/?article=21669 מקווה שלא העלו את זה כבר כי זה קרה לי איזה פעמיים :-X
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תשתתפו במבחן קטן שקשור למשהו שאנחנו מפתחים בתחום התשלומים באינטרנט, מדובר על מערכת תשלומים בביטקוין (מטבע וירטואלי),המבחן בא לבדוק כמה דברים ממש פשוטים אך קריטיים מבחינת הבטים של User Experience (חווית משתמש). כל אדם יכול להתנסות בו בצורה פשוטה וקצרה (5 ד'ק). אני יודע שיש פורם שלם שמוקדש למטבעות וירטואליים,במיוחד במקרה כזה הניסוי מיועד לאוכלוסיה שלא מכירה כלל את ביטקוין או את אופן השימוש בו.. https://docs.google.com/forms/d/1rYYXRbI99281OVqH4rNAGiElF3W7PeB7rP23ZRmEkKQ/viewform תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב על חדש שבר את שיא המהירות משרד האנרגיה האמריקני ישתמש במחשב העל החדש , שזכה לכינוי Roadrunner, כדי לפקח על מצבור הנשק הגרעיני של ארה"ב ולחקור בעיות מדעיות 1,000 טריליון חישובים לשניה, כ-20,000 מעבדים ועלות פיתוח של 133 מיליון דולר - הכירו את ה-Roadrunner, מחשב העל המהיר בעולם, שנבנה עבור משרד האנרגיה האמריקני. כך מדווח האתר NewsFactor. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553658,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לאופניים עד 3000₪ לנסיעה בעיקר בכביש ובשטח. או, המלצה איפה לשאול את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מחשב חדש אבקש חוות דעת על חנות מחשבים בחולון בשם קוברה מחשבים מישהו מכיר או קנה שם מחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקדמה קצרה:אני יודע, זה לא פורום רכב ויש את קארספורום. אבל אני יודע שלרוב (לא כולם) אין שם ראש פתוח וישר ישלחו אותי לקנות מגבר יעודי לרכב. אז... אני כאן במסגרת פרוייקט מודינג קטן לשיפוץ הרכב נתקלתי בדילמה הזאת. אני מתכוון בהמשך לחבר גם מגבר יעודי, אבל בנתיים מגבר שאני מאד קשור אליה, חד וחלק - יש או אין דרך לחבר אותו לרכב? ואם כן, מה צריך לקנות ואיך עושים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…