כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתאמן במסגרת יומיומית ואני שם לב שיוצא לי הרבה פעמים להסתכל על העטיפה של מזון מסויים ולבדוק את כמות החלבון שלו, ממתי ששמעתי שלאחר אימון[במיוחד] חשוב מאוד לגוף לקבל מנת חלבון, על מנת לבנות את השרירים. אבל הבעיה היא, שאני לא ממש מוצא. אני מחפש מקור טעים[יחסית, אני מוכן להתפשר על הטעם], משביע[האימון הוא לפני השינה בערך וזה הדבר היחיד שאני אוכל לפני השינה] והכי חשוב - עתיר בחלבון ככל האפשר, ואני מעדיף שזה לא יהיה איזשהו שייק שהוכן במיוחד בשביל זה.. הייתי שמח מאוד לאכול ביצה קשה אחרי כל אימון, אבל פשוט אין לי את האפשרות הזאת. כיום אחרי כל אימון אני אוכל יוגורט ובננה, ואני חושב שזה לא מספיק לגוף שלי, ולכן אני מתייעץ איתכם, האם אתם מכירים מזון שיתאים לי? תודה מראש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר אחד אני לא מבין כשאתם בונים מפרט מ KSP למה אתם מציעים לאנשים הרדיסקים חרא? אתה תמיד מציעים להם את האותו ההרדיסק ה SATA 80 giga שאלה למה? זה בטח בא עם שנת אחריות אחת ו הרדיסק הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב וחשוב שיבוא עם כמה שיותר שנות אחריות שימו SATA עם 8 באפר שבדרך כלל מגיעים עם 3 שנות אחריות , עם כל ההרדיסקים באים ב KSP עם שנת אחריות אז בכלל לא לקנות שם ... אבל אני לא יודע את חוקים האחריות שיש על ההרדיסקים ב KSP (סטינגר אתה בטח יותר , אולי תגיד עם יש הבדל שם בין הרגיל ו ה 8באפר.) אחר כך אתם לא מציינים שבלי שהאנשים יוסיפו 200שח (190 אני מעגל) הרכבה האחריות על החלקים שלהם תיהיה רק של שנה ולא 3 וגם אתם בדרך כלל שמים את המארזים הגנריים האלו למחשבים מאוד חזקים , במקו…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קבלו תמונות סתם אחי הביאה את המצלמה שלו (7.8 מגה פיקסל) אז רציתי לצלם את החדר כמו שידוע לכם קניתי מחשב והינה הוא.... חסופ לפינכם .... מפרט: מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core זיכרונות: PQI DDR 2048MB(2G) DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ספק כוח: HEC 480W ACE480 הרד דיסק: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK+צורב רגיל LG מארז: Sunbeam Transformer BLUE ורק שתידעו שאני יוצר מוזיקה מתחיל אז ביגלל זה מחשב כזה חזק וגם זה לא הסופ אני קונה עוד דברים אם השנים ... אז תצפו ממני בעתיד חלאס אם הדיבורים לתמונות!!!!!!!!!!! http://img115.imageshack.us/img115/2589/img1315large2ft…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וואלה! נכנסו עם אתר חדש - WallaBuy , שמאוד קשה להבחין בהבדלים בינו לבין eBay . בין אפשרויות התשלום אפשר גם למצוא את - WallaPay .. .. טוב שלא העתיקו את האתר במלואו .. בכל אופן , לדעתי זה יהיה מצויין אם יתפתח כאן שוק של מכירות פומביות , אבל אני פשוט לא יודע אם האתר יוכל להגיע לאמינות של eBay , לא חושב שהשוק הישראלי מוכן . דעתכם ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אני אמור לשלם, למי וכמה במידה ואני עובד ב-2 משרות (שתיהן לא מלאות) ואני השתחררתי במרץ 11? חיפשתי באתר של מס הכנסה אבל הם לא יעילים במיוחד. תודה מראש, Zinger777.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WTF... אני אתן לתמונה לדבר.... השיר נמשך איזה 17.5 דקות... [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-