עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nir007,

אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by westcost19,

היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Dr-XP,

הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by psychuil,

ההגיון שלי בלמה כן כדאי הוא שכשיש כ"כ הרבה אנשים שהלכו ללמוד מדמ"ח והנדסת תוכנה כי זה מקצוע מבוקש זה מפריד אותי מהעדר בתור מישהו שמתכנת לא כמטלה ונהנה מאתגרים בקוד. מצד שני, מי שלא יודע מה זה עלול לפסול את הקו"ח כי זה נראה מוזר. לכל מי שאין לו מושג מה זה - http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck אז מה דעתכם בנושא, כדאי או לא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הכדורגל הברזילאי זה פשוט מדהים מה שהם עושים חובה לראות!!! http://www.youtube.com/watch?v=2laBdnAubBc

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ידיעה מאומתת בכל הרשתות. יהיה זיכרו ברוך !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zam,

אהלן. אני מחפש מכון אמין להכוונה וייעוץ מקצועי אם מישהו מכיר אחד כזה או שמע ויכול להמליץ אני אשמח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avivhhaviv,

אני מעוניין לחלכת למשרד העבודה להכוונה תעסוקתית הבעיה שבשעות שהם אומרים שיש מענה אנושי, קבוע אף אחד לא עונה שם מישהו יודע איך אני משיג אותם?

10. כמשוער, הפרק החדש בסדרת מלחמת הכוכבים כבש לחלוטין את הקהל האמריקאי וגם את הקהל הבינלאומי, ושבר את שיא ההכנסות לסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע, בשילוב כמה וכמה שיאים נוספים אחרי הכנסות של כמעט 250 מיליון דולר ברחבי העולם ביומיים הראשונים בלבד, היה זה כבר די ודאי שמלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר יהיה סיפור הצלחה הוליוודי אדיר מימדים, ועכשיו אנחנו סוף סוף מקבלים נתונים רשמיים וכמעט סופיים על מלוא ההיקף של ההצלחה הזו. מן הנתונים שמגיעים מארה"ב וקנדה עולה כי הסרט החדש של דיסני שבר בקלות את שיא ההכנסות הקולנועיות לסוף השבוע הראשון בצפון אמריקה, עם הכנסות של כ-238 מיליון דולר, שהם כ-30 מיליון יותר מ'עולם היורה' ו'הנוקמים' הראשון, שגם הוא מבית דיסני, אגב. הסרט שבר גם את שיא ה…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

היי, רציתי לשתף אותכם ברעיון שמכר שלי הוציא לפועל. אני לא אפריז במילים כי המטרה מוסברת באתר עצמו, אני אודה לכולם אם תיכנסו, תקדישו זמן ומחשבה לרעיון, תירשמו, ותכתבו לי פה בפורום את מחשבותיכם. המון תודה! www.haam.co.il

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by MilkMan,

עקפנו את השיא הקודם, 966 ;D

15. Started by moonjib,

http://www.killsometime.com/games/Game.asp?ID=468 שיא:

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.