כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בעיקר בשביל סרטונים ליוטיוב, לא יקר ועדיפות לאשדוד או בסביבה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט על הטלויזיה מתחילים לרוץ קווי שלג כאלה(הם צצים באקראיות וחולפים מהר על פני המסך בצורה אופקית). כאשר אני מפעיל את הביטורנט או האימיול זה מתגבר. הזמנתי טכנאי של הוט, הוא אמר שכנראה המחשב פולט מתח (יותר מדי) שמשפיע על הטלויזיה אבל לא נראה לי זאת הבעיה בגלל ששמתי לב שהבעיה מחמירה ככל שאני משתמש יותר בפס הרחב. יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או עצה לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
משהו יודע במקרה מה המשכורת שמשלמים במקדונלדס? אני שוקל להתחיל לעבוד בקרוב, ואני רוצה לדעת כמה אני יקבל במידה ואתקבל. כמו כן, מישהו מכיר אתר שבו אפשר למצוא את משכורות המינימום לפי גילאים, או לפחות יכול להגיד לי מה המשכורת מינימום לנער בגילי (16 וחצי)? תודה רבה, Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לנו שני מכשירים של מוטורולה, אחד מדגם L2, והשני מדגם C650. לשניהם יש חיבור מיני-USB, אך שניהם הגיעו ללא כבל. האם אני יכול לחבר אותם למחשב בעזרת כבל סטנדרטי שכזה (כמו של מצלמה דיגיטלית)? כמו כן, האם אני חייב לקבל דיסק עם תוכנה או שאין חובה בתוכנה/אפשר להשיגה באינטרנט? תודה רבה, Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מצאתי את המכשיר הזה : רשום גם ics repeater ואין לי שמץ מה זה מישהו יכול לעזור?
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום אני צריך את הקובץ explorer.exe (נמצא בc:\windows) ממערכת הפעלה עברית. ניסיתי להעביר מאנגלית והכל יוצא הפוך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=76877&tableid=104 כנסו לדוגמא לכאן או לכל כתבת וידיאו שיש באתר ואחרי הכתבה מופיע משה פרימו ונותן תחזית לגבי ההימורים :pissed: אני ממשיך לקרוא את הכתבה ושומע את הכלב הזה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מכתב בדואר מחברה בשם hackeru שמאתרת עובדים להייטק ומכשירה אותם בקורסים שלה (ואח"כ מתחייבת לתת להם עבודה). עברתי את הראיון ונרשמתי לקורס תכנות של net. ו- java. כל הקטע הזה של מקומות כאלה חדש לי ורציתי לשאול אם מישהו מכיר אותם ויודע אם כל הקטע הזה אמיתי או שהם סתם רמאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו? (כשהם שרים כולם ועידן אלתרמן אומר משהו במעין ג'יבריש)
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
משהו קטן: מתי מופיע דגש קל במילה? כמו כן, במילה : ת??ש????????אר(כל שאר הניקוד לא רלוונטי){ת' עם חיריק חסר ודגש קל בראש מילה}{ש' עם קמץ ודגש חזק} אני לא מבין מדוע לש' יש דגש חזק, ואז בעצם המילה היא: תששאר, כשה(ש') הראשונה היא עם שווא נח וסוגרת הברה. בקיצור- למה לש' יש דגש חזק?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-