כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://forums.mbworld.org/forums/showthread.php?s=d8b6a9dd61ed1f68ac922131658fddbf&threadid=53061&perpage=10&pagenumber=1 וכמובן שהצחוקים לא איחרו להגיע:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן מה את הספר של ד"ר בייטס,עם הספר מקבלים טבלה עם מספרים ואותיות שבה אפשר לבדוק את המספר שלך במשקפים (כן כמו שיש אצל רופא ענים). והוא כתב גם שאפשר לשפר את הראייה ע"י תירגול של הטבלה פעם ביום (במשך 5 דק') ובכך להביא להורדת המספר במשקפיים. רציתי לדעת האם מישהו ניסה וראה שזה באמת עובד?או ששמע שזה באמת עובד? ותוך כמה זמן בערך זה יעזור (אין לי משקפיים כי לבנתיים אני לא צריך כי יש לי אולי מספר 1) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה יום......... שביתות, עיצומים, תקלות באתר...... אבל מה שלא יהיה, היום זה גם יום ההולדת של ^DarK-MinD^, הלא הוא עמרי! אז מזל טוב! עד 120 (וכל הבלה בלה, כי כבר צריך לעבור לסמיילים). וללא שום דיחוי נוסף, הבה נתחיל: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :bigok: :bigok: וכמיטב מסורת האתר: איך אפשר בלי קצת שמנמנים! (אני לא בקיצוצים.. יש תקציב לשמנמנים!)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקטע ב 1:18 כלומר שעה ו18 דקות בסרט איפה שאחת מהרוצחות השכירות יוצאות מהמעלית והשותפה שלה מחפה עליה עם רובה צלפים-מה הסוג של רובה הצלפים-דגם חברה משהו? בסרט מוזכר שזה קליבר 50
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי חשבון Paypal (אין בו כסף). אם אני משלם דרך Paypal גובים ממני עמלה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Lemonade Tripod Triple Cripple Shortbus QuadCoNoMo TRICYCLE 3-legged Chiuaua DEFECTERON 1/4 Missing Inside Hectoron Rejecteron Phuckitron Plusteron Defective Inside tri-plegic Triple Layer Taco StrikeThree Oddcore Subopteron PartialPart Refurbium Unobtainium Faileron Tripletripe Hindenburg A Year Late And 3 Billion Dollars Short Triceraflopped Brokealona Tritanic Rotten-to-the-Core Athlon - Millennium Edition Oopseron - Black Edition Subprimeron 64 - Bailout Edition Athlon 48 Barcelona 4000+/-1000 T_R_I_P_L_U_S_T_E_R_O_N OPTEROFF Triple whopper LIMPDICKTERON OneOfTheseCoresIsNotLikeTheOthers 3CoresAndABadOne OnceTwiceThreeTimesAFailure ProofOfYield RubADubDud TriPhuctYa S…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סירטון של קטעים כואבים ויש כמה די מצחיקים אבל בעיקר כואבים :-X http://media.putfile.com/Owned-Video--13823456235697803
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-