עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ^HocK^,

כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. וואי אני משתגע מאיפה מביאים את הסמרטוטים האלה.... עכשיו ראיתי בוואי נט את המועמדות למלכות היופי ואני פשוט לא מצליח להבין מי לעזאזל בוחר אותן.... אין בהן כלום... שום דבר שיכול להגיד לי וואו... אפשר לעבור ברחוב ולראות פי 1000 בנות יותר יפות (אשדוד,אשקלון,ירושלים,מישור אדומים)... בנות שיגרמוו לך פשוט להזיל עליהן ריר.. מגעיל מה שיש שם בתחרות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  4. רובנו אוכלים כמות גדולה של פירות יבשים. יש כאלה שמחמירים ואפילו טועמים כ- 50 מיני פירות בט"ו בשבט בדגש על פירות שבעת המינים. אך יש מחיר לכך שהפירות יפים וטעימים. הפירות שאנחנו אוכלים בארץ מלאים בחומרים מזיקים לבריאות, מכילים בחובם ים של קלוריות וערמות של סוכר. אז בשבילכם, המדריך השלם לאכילה בטוחה ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2257315&r=1

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה. האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'? מה אתם ממליצים לי לעשות? דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני מחפש קטעי מוזיקה עוצמתיים עד כדי צמרמורת מסרטים או לא מסרטים תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  11. דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ybzon,

איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לשחק עם חברים שלי שש-בש ברשת, עד היום השתמשתי בוואלה אבל זה מתנתק כל פעם ויש בעיות... ניסיתי את השש בש של play.co.il וזה לא טוב כי זה עושה שהמעבד יהיה על 100% וזה תוקע את כל ההורדות והכל זז לאט... אשמח לדעת היכן אפשר לשחק שש בש נגד חברים, אם ישנה תוכנה כזו (רצוי קטנה במשקלה) זה יותר טוב... תודה לכם.

• 11 תגובות
    • 9k צפיות
  14. אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עד עכשיו לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית. בית החולים אסף הרופא, הכולל גם את אחד מהשערים הראשיים למחנה צריפין. מה הוא שם השער - יפו או ירושלים? זה חשוב, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by sofix4,

כבר תקף? אם לא, מתי יהיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by evman007,

הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by dr computer,

שמעתי שקולה עוזר לכאבי בטן האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 19.4k צפיות
  23. לא ריאלי.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.