עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by The-Devil,

http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

אינטל פתח תקוה בפארק אזורים.... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by vinipyx,

שלום לכולם מישהו יודעה אם אני זכאי לכסף אחריי שנתיים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mrsegev,

זהו, שבתי מחופשת המולדת במילואים וחזרתי לעבוד. הפעם, בתקווה שאף אחד לא יכריז עלינו מלחמה, אוכל להשקיע בקומיקס כמו שתכננתי. אז יש אתר חדש וכתובת חדשה ונוחה וסטריפ חדש. http://www.the-sketch.co.nr נ.ב : לכל אלו שעקבו אחרי הקומיקס בעבר והתאכזבו- עימכם הסליחה. כשצה"ל קורא- יוסי עונה שבת שלום.

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  8. בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  10. טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  11. ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber. כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by benor,

תסתכלו טוב טוב על העיגולים אתם כבר תבינו לבד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OR007,

כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Yaniv_sosner,

אחים שלי ת'צביעו.. בקשה..! תודה..! http://www.topstars.co.il/vote.php?id=1365

16. אני לומד בבית ספר צבאי (מעלה אדומים) ובכל סוף יום יש לי מסדר. המדריכה שאחרית עליי חופרת יותר מדי ותמיד אני מגיע הביתה איזה רבע שעה מאוחר יותר...ולפעמים שאני צריך ללכת לשיעור נהיגה או משו כזה אני מאחר... איך אני יכול להוציא פטור ממסדרים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by evman007,

במצעד הלועזי.איך קוראים לו ומי מבצע אותו?

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Lipman,

עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. נגיד שאין לי טלוויזיה, אני צריך לשלם אגרה על כרטיס טלוויזיה? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Domovoi,

הסרט,מסביר הכל.אין מילים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

בתחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר. זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.