כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
הטקסט דיי ישן (מונטי פייטון?), אני זוכר ששמעתי אותו רק בתור קובץ אודיו לפני מספר שנים. פעם ראשונה אבל שאני רואה את האנימציה, ואולי חלק לא מכירים.. http://www.starterupsteve.com/swf/f-word.html FUCK YOU! :-*
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
-
יכול להיות שהוט מפרסמים על עונה חמישית של אבודים או שזה סתם שידור חוזר של הרביעית?? כי לפי הפרסום חוזרים לאי אני לא מוצא שום דבר על עונה חמישית של אבודים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאימייל שם אבל הוא כותב לי שהדף לא נמצא ("THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED"), אני צריך לקלבל לשם אימייל חשוב, ואני צריך לדעת אם זה המחשב שלי שעושה בעיות (כי עושה את זה מלא גם עם האתר הזה), או שזה אצל כולם. תדוה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חח מה זה הכתבה הזאת http://hwzone.co.il/articles/se_press/ hwzone החליטו ליכנס לעולם הפלאפונים? חח מצחיק אותי אבל למה לא GJ! מתחילים ליתחרות ב-pocket ?
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לאחר שרכשתי את הכרטיס לאומי מאסטרקארד, אשר מקנה לי אפשרות קנייה בינלאומית, אשמח לקבל עזרה בהזמנת דברים מחו''ל, בעיקר מAMAZON. איך עובד עניין המכס בהזמנה, הבנתי שאם הקנייה מעל 200 דולר, אני משלם מכס ואם מתחת אז לא. מע''מ?... -תודה רבה!, נחום.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אשכרה הלכתי אתמול לסרט עם אחי (אושן 12 היה נחמד) ולא שילמתי אגורה שחוקה על הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
סדרות: אוטובוס האט את מהירותו במרחק מסויים מהתחנה הבאה, בכל דקה הוא נוסע 40 מטר פחות מאשר בדקה הקודמת לה. ב-n הדקות הראשונות, מאז שהחל להאט, עבר האוטובוס 1800 מטר, הוא נעצר לאחר 11 דקות מרגע שהחל להאט. א) איזה מרחק עבר האוטובוס מרגע שהחל להאט. ב) מהו n?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טראק פרוגרסיב טראנס מחוזק ביותר (במקור), השתחרר מלפני מס' ימים... הולך יפה עם מה שמתרחש עכשיו בחוץ. Decoy & Roy - Inner Life (Nord Vs. Bonka Rmx) 7:05 זוהי גירסת ההארד טכנו, הפואנטה פשוט איכותית. כמו כן, יש גם את ה Extended Version (פרוגרסיב טראנס) ואת גירסת הרדיו הווקאלית (Short) שלא שונה ממנה בהרבה, רק מקוצרת יותר וקצת ממוסחרת, אבל לא רעה בכלל. תהנו ושרעש הבומים היחיד שתשמעו יהיה מהרמקולים שלכם. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.
-
- 11 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה עשיתי מזגן בחדר שלי ואבא שלי רצה לשים את המנוע של המזגן על בנין שלנו בחוץ אבל הטכנאי אמר שאסור ושיפרקו לנו אותו... אז ראיתי 2 מנועים של מזגן ועוד משהו כזה שקשור למזגן כזה בחוץ ליד בנין וזה יענו פועל והכל.. אז השאלה שלי אם אני יכול לפרק את זה ולקחת? נגיד באיזו שבת אחת בלילה
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-