עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shadowman,

ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  2. קבלו בחינם מנוי Pro מקיף הכולל שימוש בלתי מוגבל בכל מודלי ה-AI המתקדמים כמו GPT-5 (כולל מודל ה-Thinking), Gemini 2.5 Pro, ו-Claude Sonnet 4, העלאת קבצים ללא הגבלה, וגישה לדפדפן ה-AI שלה, Comet - שווי ההטבה: 200 דולרלכתבה

3. http://www.flix.co.il/myclip/ShowVideo.asp?m=1100751

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  4. אהלן! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032128&type=2&product=1&= ההנחה כן היא כ 16% אם חישבתי טוב. משהו מכיר אולי תווי קנייה עם הנחה גדולה יותר שאפשר להזמין? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by ParaNormal,

אזהרה:*הסיפור נכתב בשיעור ספרות* איך אנטון זכה? לפני 7 שנים היה קומקום של קטשופ, משום מה זה לא היה קומקום כי יוסי אבוקסיס ישב עליו ולכן סטיבן ספילברג רצה לבאיים על זה סרט אבל ניגמר לו הכסף בפרק האחרון של אקס-מן וחיפושית הדבש מכים שנית. באותו יום בידיוק אנטון ברוסר (שם בדוי) הלך לבית הכנסת להתפלל לאלילים בעלי ביסלי גריל ,נכון לא היה לו כסף והוא שתה טרופית בטעם גלידת אגבניות מיצרית . אנטון ביקר את סבתא שלו לפני יומים והיא מילתה לו דלי ריק כבד כדי שישטוף את האוטו שלו. אחרי בית הכנסת אנטון רצה ללכת למצוץ לבוב ספוג מיכנס מרובע אבל בוב ספוג מכנס מרובע אבל בוב ספוג בדיוק היה אצל חן (שם בדוי) ואכל אצלו תמונות מחזור, אז אנטון הלך הביתה עצוב ושמח מאוד היה לו אפילו דגל של אר…

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by Domovoi,

איך אני מחפש ומוצא מוסיקה?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  8. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by davidreznic,

על רוב הדברים ההנחה לא רצינית, אבל יש 4870 של GIGABYTE ב 1280... הייתי קונה את ה CM690 אבל אין $$$ :'(

• 11 תגובות
    • 9.4k צפיות
  11. Started by 47,

לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום , אני מעוניין לעשות איזה מוד שאני יפרט עליו מאוחר יותר ברשותכם.. יש לי מעגל שפועל על 3V מ-2 בטריות. אני מעוניין לקחת חוטים ישירות מהבטריות ללד , עכשיו נניח שהלד שלי פועל ב-1.4 וולט. איזה נגד אני צריך ? כמה התנגדות ? איך אני מחשב את זה..? אני יכול למדוד אמפרים עם המולטי-טסטר..! ניסיתי לחשב U - =R I אבל זה לא עובד כי זה מחשב לי את ההתנגדות הקיימת....אין פה שום פרמטר שקשור לנגד או ללד..... אז אני יודע שטעיתי.. בבקשה HELP ME ! תודה...

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש לי על קצה הלשון, מנגינת פסנתר מפורסמת כלשהי, לא יודע מי המבצע / מלחין. ואין לי כ"כ הרבה פרים על המנגינה עצמה, כי היא פשוט יצאה לי מהראש . . מה שאני יכול להגיד זה שהמנגינה היא די Creepy כזאת מזוהה עם כנסיות באמצע הלילה בוא נגיד שאם יש סרט אימה, ויש סיצנת מתח כשלהי שמתנהלת בכנסייה ב-2 לפנות בוקר - זה מה שיתנגן ברקע. יש רעיונות ? הנה משהו שלא חשבתי שיקרה לי. בדיוק הדלתי את הטלויזיה בערץ 6 - הלא הוא ביפ - ובאמצע "מהדורה מוגבלת" שמעתי את המנגינה \:

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  15. אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by mikko,

טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. http://www.dumpalink.com/media/1119271847/Sexy_Workout_Video אני קונה! אני קונה!! אני קונה!!! לא אכפת לי כמה זה עולה! (ומה בדיוק הם מוכרים)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by JAMOOS GADOL,

שלום לכולם אני אשמח מאוד אם כל אחד יכתוב לי משוב קטן, שבו הוא יכתוב מה הוא חושב על רדיו 1 "הרדיו הראשון לצעירים בישראל" מה טוב בתחנה? מה לא טוב? מה צריך לחדש\ לשפר\ להוריד הן מבחינת התכנים והן מבחינת סוג\סגנון המוסיקה? שיתוף פעולה מצידכם יביא רק טוב לשני הצדדים (ואני אומר לכם את זה בשיא הרצינות) את מה שאתם תאמרו ותכתבו אני אפנה למנהלי התחנה (ששם אני אגב עובד...), כי באמת אני חושב שמגיע לכל הצעירים תחנת רדיו שתספק להם מוסיקה טובה לכל מקום בו הם יהיו, ולעמוד בדרישות הקפדניות של הצעירים ואני חושב (אישית) שהפורום הספציפי כאן יוכל לעזור לקידום התחנה(ראו ת'רדים קודמים על מוסיקה..) , והתאמתו לקהלי יעד שונים ומגוונים. אם יש לכם שאלות- אל תתביישו לשאול אותי! אני אענה לכם על כל מה …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Decktor,

מזל טוב לאחד הצעירים בפורום ממני אחד הזקנים עד 120 טרה זכרון ותזכור אם אלף כבאים לא יכולים לכבות אותך זה רק כי אין להם מטף... בקיצור תהנה שיהיה לך אחלה שנה ואל תשתה יותר מדיי וודקה נ.ב. זאת הבר-מצווה שלו היום הוא הפך לגבר!

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Danix60,

אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Green,

אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....

25. עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.