כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא יפה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שהזכרון שלי (בעיקר זה שמבוסס על מילים, בניגוד למשל לזיכרון מבוסס תמונות שנראה לי שאצלי הוא סביר) לא מתפקד בצורה ראוייה לדוגמא קורה לי שאני שומע מושגים ושוכח אותם מהר מדי, או לומד מילה בשפה זרה ושוכח ישר, או סתם שוכח מילה/שם רנדומליים). אני מרגיש לפעמים כאילו הזיכרון שלי "חסום", שאין לי גישה אליו, או שמילה שבדיוק שמעתי "מתאדה". מה שאולי קשור אני גם שם לב שאני די מתקשה להביע במילים רעיונות שאני מבין, כלומר קשה לי לתרגם אם ההבנה למילים. עכשיו בהנחה שהבעיה שלי היא יותר חוסר ניסיון מאשר כשל מוחי (אני בהחלט יכול להעיד שתקופה די ארוכה הייתי די מתבודד ודי המעטתי בתקשורת עם אנשים),שאלתי היא מהי הדרך הטובה להתאמן על שיפור הזיכרון הספציפי הזה? אני מחפש תרגיל,…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר יציב ויותר מתקדם yahoo hotmail gmail אם אפשר לפי הסדר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
http://hizbala.da.ru/ תקראו טוב טוב את מה שכתוב שם .... בהתחלה זה נשמע כמו איזה משהו של מתנחלים אבל קראת הסוף כתוב משהו מאוד מאוד מוזר... ציטוט : " !ולמי שלא יהודי !!!!למי שלא איתנו! שימות! אינשאללה היום! אמן" אינשאללה? אללה? יהודים טהורים מה אני יגיד! אללה וואקבר... אם יש לכם תמונות של איזה חייל חיזבלה בבקשה להעלות יש איזה משהו קטן שאני רוצה לעשות . מין קריקטורה, אז אני ישמח לתמונות של חייל חיזבלה
-
שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=116182 אתם חייבים להיכנס לבלוג הזה, האיש קרוע ברמות מטורפות. איזה תמונות קורעות יש שם, חבל על הזמן ! :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-