עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ilanb0,

ראיתי במפרטים שלעיתים כתוב שהכרטיס למשל הוא retail, או רכיב אחר הוא in a box וכיוצ"ב. מכיוון שרכיב retail הוא זול יותר (למרות שאני מבין שאין הבדל בינו לבין מוצר זהה בקופסא), מה המשמעות מבחינתי כשאני לוקח את המפרט לחנות ומבקש להרכיב שם מחשב? מה, אני יכול לדרוש מהחנות שרכיב זה או אחר יתקינו לי ויתמחרו את התקנתו לפי retail כמו שהוצע במפרט? הרי החנות יכולה להגיד שהמוצר אצלה הוא לא retail ואז היא מתמחרת אותו במחיר גבוה יותר! ובכללת כיצד אתם מחליטים מתי להציע במפרט רכיב retail או את אותו רכיב בתצורה אחרת? האם יש כללים קבועים כאן?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע. התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק.... נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר: דרך גוגל מצאתי את הדף הישן: לפני: http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-a כ4700 אחרי: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtop כ5200 הבדל יחיד, XP כלול מה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. עדכון: לקרוא עדכון בסוף ההודעה, הכי חשוב. שלום אני לא יודע מה הזמן התקין שבו מחשב אמור להגיע אבל הזמנתי מחשב(טוב מאוד ויקר!) לפני חודש (ואולי טיפונת יותר) מחנות מאוד ידועה - שכרגע אני לא רוצה לפרסם את שמה, אך בהחלט מי שרוצה יכול לשאול אותי בפרטי, או שאפרסם פה בהמשך (או בפורומים מתאימים אחרים) החנות הבטיחה לי שהמחשב בגלל החלקים המורכבים וכו', יגיע תוך שבועות ספורים. (3-4) כאשר המסך שהוא הזמנה מיוחדת מארה"ב יגיע תוך חודש. כאמור עבר כחודש, כאשר במהלכו דברים מסויימים כמו מארז שאמרו לי "כן כן יש את זה במלאי, ויש ליבואן וכו'" לא הגיע ולא יגיע! (הוחלף למשהו אחר) המעבד - גם אמרו שיש במלאי ותוך שבוע מגיע וכו' - עד היום לא הגיע! כנ"ל גם לגבי כרטיס הקול. לגבי שאר החלקי…

• 88 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. אהלן אנשים! כבר זמן מה שאני מתכנן לקנות את הDell vostro 3550 שנראה כמו אחלה של מחשב. אלא שלפני כמה ימים חבר שלי הזמין מחשב של חב' lenovo מהאתר הבינ"ל שלהם.. המחשב עלה לו חצי מהמחיר בארץ, והוא קיבל את המשלוח תוך כמה ימים. לפיכך החלטתי לפשפש בחנות האמריקאית של Dell ומה שראיתי שם מאוד הפתיע אותי. המחירים שם.. איך נאמר, הם בערך חצי מהמחירים של חנות ממוצעת בארץ! כן, מסתבר שאם מחפשים קופונים של חברה מסוימת בגוגל, מקבלים הנחות די היסטריות.. ככה לדוגמא - האפשרות הראשונה בגוגל הפנתה אותי לאתר של Dell כאשר באופן אוטומטי מוענקת לי הנחה של 25% על הDell XPS17 שכעת יעלה לי, הכל כולל הכל, 1000 דולר, לגרסאת מסך FHD, כונן קשיח 700GB, כרטיס מסך טוב, מקלדת עם תאורה אחורית ועוד דברים רבים אח…

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by WarMachine,

אנשים אני מחפש כבר כמה ימים חנויות מארה"ב ששולחות לארץ ממתקים ופשוט לא מוצא!!! יש סוכריות שאני פשוט חולה עליהן,מכור להן והן Wonka Nerds. מי שמכיר יופי ומי שלא חייב לטעום! בכל מקרה אני רוצה להזמין את החבילה הגדולה של ה36 קופסאות ופשוט לא מצאתי אתר שישלח לי פה לארץ... אז מי שיודע על אתר כזה או משהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. Started by Maccabi-T.A,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין I7 950 מחו''ל. 308$ ב AMAZON במקום 630$. איזה אתרים אתם ממליצים שאפשר להזמין משם את המוצר, בידיעה שיגיע ללא בעיות או עיקובים. עם זאת אני מעוניין להזמין את זה בדואר המהיר ביותר ''אקספרס'' אשמח להצעות ועזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Pr0Xy,

אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! אתחיל בעובדה שאני יודע שיש דיון שמדבר על בעיה דומה, רק עם כרטיס מסך. הדבר אינו רלוונטי היות והטיפול בכל אחד מהדברים במכס שונה. החלטתי להזמין Samsung galaxy S מחו"ל, אבל אני לא יודע אם אני צריך לשלם עליו מכס. לפי חוק אני אמור לשלם 30%, אבל ראיתי לפחות שני פוסטים בפורום של אנשים שהזמינו והמכשיר לא עבר במכס. האם זה עניין של מזל? קשרים? דרך השליחה של החנות? האם אני יכול להזמין בלב שלם ולדעת שאני לא אשלם עוד כשליש ממכיר המכשיר כשהוא מגיע לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by LR,

שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. אני צריך לקנות את ערכת הספרים שנקראת Windows Server 2003 Resource Kit. לפני שבוע נכנסתי לאתר אמאזון וראיתי שהערכה נמכרת ב-250$ ע"י אמאזון עצמה. השבוע נכנסתי וראיתי שהערכה כבר לא נמכרת ע"י אמאזון, אבל כן אפשר לקנות אותה מספקים אחרים שמופיעים ברשימה. מצאתי ספק אמין שמוכר את הערכה בפחות מ-100$, אבל כשאישרתי את הרכישה הוצגה הודעת שגיאה שהערכה לא יכולה להישלח לכתובת שלי. אחרי שקראתי כל מיני תקנונים הגעתי לדף שמסביר שכל הספקים באמזון (חוץ ממנו עצמו) נכללים בקטגוריה Amazon Marketplace ויכולים לשלוח ספרים רק לכמות מוגבלת של מדינות, כשישראל כמובן לא כלולה בהן. הערכה: http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Windows-Server-2003-Resource/dp/0735622329/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&amp…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. Started by knoximator,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by X-BLADE,

היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. קראתי את 'חוק הקוסמים הראשון' של טרי גודקינד (בעברית, לצערי), והגעתי למסקנה שזה ספר מצויין. אני רוצה לקנות את השאר (באנגלית, הפעם), אבל המחירים בארץ מטורפים, ודיי קשה להשיג את כל הסדרה. הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מחו"ל את הסטים, של ספרים 1-3 (כי לקנות את ה3, למרות שכבר קראתי את הראשון, יעלה פחות מלקנות את השני והשלישי לבד), 4-6, 7-9, ואת 10 ו11 בנפרד. סה"כ זה יוצא משהו כמו 200 שקל ל11 ספרים (כשבארץ זה יעלה הרבה יותר). סביר להניח שאני לא אזמין את כולם בו זמנית, אבל זה הרעיון הכללי. והנה השאלות שלי: 1. מאיפה כדאי להזמין? אמאזון? מקום אחר? 2. קיימת אפשרות להזמין סט של כל ה11 (או כל ה12, כולל הסיפור הקצר שמתלווה אל הסדרה) במחיר טוב יותר? 3. יש מכס על ספרים? …

• 17 תגובות
    • 8.4k צפיות
  15. Started by evy,

אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום. נתקלתי בכמה אתרים שמציעים פאקט בודד בכ-12$ (10 קופסאות). כאשר קונים יותר, המחיר, מן הסתם, גם יותר זול. השאלה היא כזאת - אם אני מחליט להזמין כמה לארץ, המיסוי יוחל על זה כמו שהוא חל על מה שנמכר פה? כמה בערך אשלם? אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 10.9k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

אז ככה, החלטתי לקנות פלאפון חדש, אני הולך להזמין מחו"ל פשוט בגלל שהיחס עלות-יעילות בארץ גרוע. התקציב הוא 300$, אני לא רוצה את האנגייג' בגלל הגודל ואני גם לא רוצה סמרט פון כי זה לא נוח. הפלאפון מיועד לרשת אורנג', יש המלצות? אאה כן, חשוב שיהיה לו שן כחולה. תודה רבה!!!.

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by alexpir,

למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ממכם הזמין משהו פעם מאתר בחול ועשה משלוח לארץ.אני מעוניין להזמין IPHONE 16G 380$ ב EBAY אבל ידוע לי שהם לא עושים משלוחים לארץ יש לי כמובן אשראי בינלאומי אז אם למישהו יש נסיון עם העניין כולל עלות משלוח וכו

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by מישה,

ביקשתי לקבל הצעות מחיר ממס' חברות בארץ, חברות המספקות גם את אכסון השרת בחווה שלהן ( 012, בזק בינלאומי ) וכמובן המחירים גבוהים כמעט כפול מהמחיר האמיתי אני לא חושב שיש לי בעיה של מיקום, זאת אומרת תמיד אפשר לעשות משלוח או משהו בכל אופן - קניית שרת, איפה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. שלום, הזמנתי 2 מוצרים ליתר דיוק 2 BT , בקבלה כתוב 2, אבל באריזה בא רק 1, מגיע לי איזה פיצוי מהחנות? אני יכול לבקש משהו כפיצוי? כמובן חוץ מלקבל את שני..

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אני יכול לבקש משהו?

23. היי, בעיקרון הזמנתי זיכרון פלאש של 8GB והמוצר שהגיע לא עובר את ה100MB. במצב עניינים רגיל הייתי פוטר את המשלוח כזיוף, מגיש תלונה לאיביי, מקבל את הכסף בחזרה, ושלום על ישראל. הבעיה היא שמישהו פתח לי את המעטפה (שקית) ועכשיו אני לא יודע אם לא החליפו משהו ואם זה בעצם המוצר המקורי. אני מספיק כועס על החדירה לפרטיות (ואם היה לי מידע פרטי בדיסק ההוא?) ובנוסף גם די מתוסכל כי אין לי מושג למי לפנות. ריאלית, כנראה שנקודת הכשל היא בצד של המוכר (מעניין איך רמאים כאלו מרוויחים כסף הרי כל לקוח מגלה את הזיוף כשהקבצים שלו לא מועתקים?), אבל עדיין, איך אפשר להיות בטוח?... יש עצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים הזמנתי את ההוט מגיק במחיר של 21 שקל לחודש בגלל שאני מחזיר ממיר ישן עכשיו יש לי כמה שאלות עליו 1. כמה אתם שילמתם על הממיר (למי שיש כמובן)? 2. באמת אפשר לעצור תמונה בשידור חי למשל חדשות ? 3. וכמה זיכרון יש על ההארד דיסק ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  25. הזמנתי ביום חמישי שעבר את הרמקולים Altec ADA880 מניורון דרך הטלפון באתר : http://www.newronstore.co.il/Content/ItemPage.asp?productId=102 עכשיו הם אמרו שתוך 3 ימים הם יגיעו אליי, זאת אומרת לכרמיאל, ובינתיים בראשון לחודש הכסף ירד, 650 ש"ח על הרמקולים ועוד 50 ש"ח משלוח. עכשיו אני בעיקרון קצת חושד שאני אצטרך לחכות הרבה מעבר למתוכנן. כי כשהתקשרתי נאמר לי שהרמקולים האלה לא נמצאים במאלי ומחר צריך להגיע מלאי חדש ואז הוא יישלח את זה אליי ותוך 4 ימים זה אצלי, אבל הוא לא רצה להבטיח לי שום דבר באופן ודאי. עכשיו רק כדי לוודא, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון כבר, או אם מישהו הזמין את הרמקולים וקיבל אותם כבר? מחכה לתגובות מאנשים עם ניסיון בנושא זה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.