עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ציוני הפסיכומטרי הגיעו. קיבלתי 580, שיפור של 20 נקודות בהשוואה לפעם הקודמת. שיפרתי משמעותית בכל פרק חוץ מכמותי. בעצם בכמותי קיבלתי פחות מהפעם הקודמת. בפסיכומטרי הראשון הוצאתי 98, הפעם הוצאתי 89. אם אפילו הייתי מצליח לשמור על הציון הקודם הציון הכללי היה מעל 600. יש לי בעיה להתמודד עם הלחץ המטורף בחשיבה כמותית. אני לא מצליח לחשוב במהירות של דקה לשאלה. איך אפשר להתמודד עם זה? אולי עלי להחליט מראש שאני עושה 18 תרגילים ובתרגילים אני משקיע את כל ה-25 דקות. את שאר התרגילים מנחש. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by musari,

כנסו אני נפלתי על הריצפה איזה שרוטים יש בעולם... http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=184874

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הדוד הנדיב שלי הביא לי אקורדיון שכולל קייס (מזוודת נשיאה) שנראה כמו חדש ונשמע טוב ואמר לי קח תמכור והכסף שתרוויח - שלך! האקורדיון הוא מחברת "Scandally" תוצרת איטליה. יש לי כמה שאלות: א. האם החברה "Scandally" מוכרת? ואם כן, האם היא מוכרת לטובה? ב. איך אני בודק איזה דגם האקורדיון? (כדי לפרסם אני צריך פרטים מדויקים). אני צריך את המידע הזה די בדחיפות ואשמח לתשובות בהקדם. תודה מראש לעונים! (מקווה מאוד שיהיו עונים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה היא ככה : מהו מחירה של כל פעימת מונה ? ואם אפשר אז בבקשה בבקשה איך הגעתם לתשובה... (אני יודע שאני עילג אבל יש לי מחר מבחן P:) עריכה: אני מקווה שתבינו תתמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mesatla,

היום אחותי שאלה אותי שאלה שלא ידעתי לענות עליה אולי מישהו פה יכול... שאלתי חברים שלי בבית ספר יש כאלה שאומרים כן ויש כאלה שאומרים לא... השאלה היא "אם קוראים להומו סטרייט הוא יעלב?"

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by overlap,

אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום, אני מנסה לפתור שאלות ממבחנים בחדו"א. יש 2 שאלות שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יעזור לי. אני שונא את הסגנון הזה של שאלות... התרגילים פה: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/index.htm תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה בסך הכל שאלתי? בסך הכל ביקשתי המלצה לרכישת חלקים למחשב שברשותי, שלחתי את מפרט והסברתי במפורש מה אני מעוניין לעשות, אבל כנראה שכל החברים פה אינם אלא חברים של עצמם ואינם באמת מעוניינים לעזור, כל היום אתם מקשקשים בינכם על מה זה קנה ומה ההוא קנה ולמי יש יותר טוב, אבל כשמישהו חדש מבקש לקבל עזרה לגבי משהו שכנראה יותר קטן משלכם, כולכם פשוט עוברים הלאה ומתעלמים, חוץ מלקבל איומים ואזהרות! ולא שלא היה זמן לענות 144 צפיות!!!!!! אז שוב, תודה רבה לכולכם, "עזרתם" לי מאוד בדבר אחד זה בטוח להבין מאיזה אתר אני לא אקבל שום התייחסות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317260.0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alex89,

יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Vaz,

אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אבל התמונות האלו עשו לי את היום http://carscoop.blogspot.com/2008/01/err-sorry-i-squashed-your-hyundai.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ChrisBrown,

תכתבו לי את הדברים החיובים הנמצאים באינטרנט ואת הדברים השליליים אבל שיהיה רציני .

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?

19. Started by Necessary_Evil,

מי שבמקרה למד לאחרונה\לומד יש דרישה נואשת למחברת של פרקים בפיזיקה קלאסית, של פלבסקי מומלץ (: אודה לכל תרומה או עזרה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ccc,

הייתה עכשיו כתבה בערוץ 2 על כמה שלא משתלם לקנות בחול כי יש מיסים ומכס ועדיף לקנות כאן LET ME TELL YOU SOMETHING הזמנתי פעם חבילה של תוספי מזון ב200 דולר, לקחו לי מכס+מע"מ+מס אחסון+50 דולר FEDEX+מס למשרד הבריאות של 400 שקל על חלבון .. הם חשבו שזה תרופה הNOOBS האלה נחשו מה ? עדיין יצא לי שליש מהמחיר של החבילה בארץ... וזה עוד עם משלוח אספרס בין לאומי של FEDEX וכל המיסים כולל מיסים שרק יהודים מספרי הבדיחות הגזעניות יכולים לתת לך כמו מס אחסון (שילמתי 50 דולר פדקס, מה מס אחסון 100 שקל ???!?!?!!?! באיזה מדינה בעולם זה קורה ?) פלוס בגלל שהשרלילה חשבה שאבקת חלבון זה תרופה היא לקחה לי 400 שקל והחתימה אותי על כתב ויתור שזה באחריותי המלאה אם משהו קורה לי. שלא לדבר על השרלילה השנייה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by xTz,

היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omerha,

מאיה נאפה ועד אינטל ולאורך ההיסטוריה גם בישראל, מי אני ? (הכוונה לאיי נאפה , המרצה שלי מתעקש שככה רושמים) תשובה מעולם הכימיה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה, איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה. אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים. www.wellcom.co.il בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים (למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר). מוצר\ים כמות כולל מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box 1 ¤400 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. 1 ¤299 דיסק קשיח Western D…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.