כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
כי יצא לי לשכוח או לכתוב בצורה לא קריאה ולא אמרו לי כלום. האם מסתכלים על זה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות ברוסיה פלאפון עד 150דולר היתי מקבל כל עצה חוץ מנוקיה \ מוטורולה \ סמסונג! (הם פשוט נמאסו עליי!) מצאתי איזה פלאפון נחמד שאני מחבב.. מה דעתכם עליו?? http://www.gsm.ru/phones/ericsson_a3618s.html
-
עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר. כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי. ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו) ישנה רק בעיה אחת: מה לעשות עם המחשב? זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף) יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת. פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד. בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מה טווח הגילאים שגולשים / חברים בפורום זה גילאי 16 -21 במקום מבוגירם מאוד בבקשה soooo soooorry that i forgot !!!!! הערה: חיפשתי את הנושא אבל לא מצאתי משהו אז לא לבוא בטענות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
-
מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
OK כל אחד יודע מה משמעות הביטוי ומה הוא אומר... אבל למה דווקא "לדפוק ברז" ? מה הקשר בין הברזה לדפיקת ברז? אנחנו משתמשים בזה כ"כ הרבה... ואני לא חושב שהרבה יודעים מאיפה הביטוי הגיע... מישהו יודע ?
-
- 11 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
היי קוראים לי נוה ואני מקוה שאני אוכל לעזור כמה שאוכל ושאנשים יעזרו לי כמה שיוכלו אני מקווה שאתקלם כמה מהר שאפשר
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מתוך הרשימה הבאה איזה מהפלאפונים הוא הטוב ביותר והמשתלם ביותר? Motorola e770, Nokia 6280, Motorola V3X, Samsung 900, Nokia 6230i. אני כבר כמעט סגור על ה6280, יש מבין הרשימה פלאפון טוב יותר? חשוב לי שייהיה נגן MP3 איכותי ומצלמה איכותית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפרק שאמור להיות משודר אחרי הפגרה חלק 1: http://www.myfiles.co.il/file/9768/Haalufa...-part1-rar.html חלק 2: http://www.myfiles.co.il/file/9769/Haalufa...-part2-rar.html
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים במה אתם משתמשים ולמה ??? אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ... אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-