עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mikko,

יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Iko89,

האם מישהו מוכן לעשות טובה קטנה ולשלוח לי הזמנה לטורנט ליץ' ? וגם הסברון קטנטון איך מעלים חזרה לאתר הבנתי שצריך עוד תוכנה חוץ מתוכנת טורנט.. לא ? אם מישהו מוכן שישלח לי ה"פ ונמשיך משם .. אעשה כל שביכולתי להחזיר טובה לשולח :]

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by raul987,

אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by SAGIE298,

חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by pnirperetzp,

מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

אני צריך הזמנה לגי-מייל ל: eladbob@bezeqint.net בתודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Weihenstephan,

איך אני יכול לקבל הזמנה לטורנטליץ' אני לא מכיר אף חבר שיש לו ויכול לשלוח הזמנה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. היי חברים, אני מעלה את הסקר כי בעקבות הצלחת הכנס הקודם שלי, אני מארגן את כנס StarCon2. אם אתם מתעניינים בחקר החלל ו-Star Trek, אני מזמין אתכם לבוא לכנס על מנת לשמוע הרצאות מרתקות ולקבל תשובות לשאלות שלכם. האווירה בסבבה, הקהל מורכב ממדענים ממגוון תעשיות החלל בישראל, אנשים העוסקים המדע ובעלי מקצועותלא קשורים. המשותף לכולם? כולם נשבו מקסם של סדרות וסרטי "מסע בין כוכבים" לאורך השנים ובאים כדי ליהנות, לשאול ולעשות Networking מקצועי. הגילאים נעים בין בני נוער עד לחבר'ה בני 60 שהיו בני נוער בעצמם כשהסידרה הראשונה שודרה בשנות ה-60. הצטרפות לדף הכללי של כנסי StarCon https://www.facebook.com/StarCon972 דף הכנס https://www.facebook.com/events/287144588081958/ דף ההרשמה לכ…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by Teknik,

שלום, לפני כחודשיים נתפסתי על מהירות. נסעתי 140 בכביש של 90. קיבלתי 10 נקודות+ הזמנה למשפט על המקום ויום למחרת היה לי שימוע לגבי שלילה. וכמובן שלקחו ל30 יום(כבר נגמר). מה שנשאר זה משפט שיש לי בחודש יוני. מישהו יודע מה יכול להיות העונש, האם מתחשבים בשלילה שהייתה והאם כדי לקחת עו"ד? או טיפים אחרים כלשהם. חשוב לציין שאני נהג חדש וזו עבירה ראשונה. והבנתי שמחמירים עם נהגים חדשים.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by H A Q,

איך אני יכול להזמיו מוצרי מודינג מ Jab-Tech.com ? נכנסתי שמה כדי להירשם ולא מצאתי Israel ???

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by barzanger,

ראיתי את האתר .dealextreme ואני רוצה לעשות הזמנה ויש לי כמה שא' אם זה לא מתאים לפורום תעבירו 1)עד 50 דולר אין מכס נכון? 2)כמה זמן משלוח? והוא חינם נכון? 3)אפשר לעשות הזמנה עם כרטיס טעון של הדואר? 4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותר

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by Biatch,

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by neogod,

מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by miki26,

יש איזה חלק מסויים שאני צריך כדי להשלים מפרט וראיתי באתר EBAY את החלק כולל משלוח לישראל במחיר ממש זול מה פה הקטש למה כולם לא מזמינים משם?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

קודם הזמנתי משהו מאיביי, פעם ראשונה שאני מזמין לבד... הגעתי לשלב האחרון שבו אני אמור לקבל אימייל לכתובת שרשמתי, ולאשר את ההזמנה.. כמה זמן בערך אמור לקחת כל העניין הזה עד שהאימייל יגיע אלי? עברו כבר כ 20 דקות ולא הגיע שום דבר... :-\

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by orenc17,

היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טק יש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנות רק אני לא יודע באיזה משלוח לבחור אז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריך תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by sxs,

יש לי דוד בניו יורק ואני מעוניין להזמין מעבד וזיכרון מnewegg (דברים קטנים) אז חשבתי שאני אזמין אליו הביתה והוא ישלח לי את המוצרים בדואר. השאלה היא... האם זה אפשרי טכנית מבחינת מעבר הגבול לארץ? זה יגיע אלי הביתה ישירות? או מישהו במכס פותח את החבילה ורואה מה ביפנים? יש 17% מע"מ או עוד מיסים? מבקש עזרה מאנשים שביצעו כזה דבר או יודעים בוודאות איך עושים את זה ובמה זה כרוך.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by giloman,

סבא שלי בני יורק לשבועיים האם אני יכול להזמין מניו אג למלון שלו ?

19. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?

20. Started by idan1836,

אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. למישהו יש ניסיון עם זה? אני מעוניין למשל להזמין נגן MP3 מ-Amazon או מ-Newegg. אצל אמאזון כתוב שהם שולחים ספרים ודיסקים וכאלה, ובnewegg לא כתוב שומדבר על יעדים בינלאומיים, אבל הבנתי שהם משתמשים ב-FedEx, ואני בטוח שניתן לשלוח לארץ עם fedex. אז השאלות שלי הן: - האם אחד מהאתרים הנ"ל ישלח לפה נגן MP3 למשל? - כמה זמן זה ייקח? אני מתכוון, האם זה זמן סביר של שבוע-שבועיים, ולא חודשיים או משהו. - והאם יש צורך לשלם דברים מעבר לדמי המשלוח (מיסים וכו') ? אם יש לכם ניסיון עם הזמנת מוצרי אלקטרוניקה שכאלה מאתרים אלו או מאתרים אחרים לארץ, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות מחשב מהאתר www.newegg.com אבל אני לא יודע איך להזמין את המחשב לארץ. מישהו יכול להגיד לי איך מזמינים מחשב לארץ וכמה זה יעלה לי? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת. למען הסר ספק, המחיר של הכותר הקודם היה נמוך מדי ונבע מטעות אנוש של בעלי החנות שלא עודכנו בשינוי מחיר המשחק מ 50$ ל 60$ ולמרות זאת היו מוכנים לספוג את הטעות. הפעם המחיר גבוה יותר אבל עדיין מחיר אטרקטיבי למשחק שיעלה בכל מקום בעולם 60$ על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע לקראת יום שלישי 9/11/2010 --------------------------------------------------------- שאלות בכל נושא נא להתקשר לחנות: 03-6205074 --------------------------------------------------------- המחיר עומד על 189.99 ש"ח ליחידה. מקסימום משתתפים בקניה הקבוצתית- 150 מדובר בגירסה הרגילה ש…

• 101 תגובות
    • 14.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.